0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ηταν τα κενα βάσει των οποίων πραγματοποιήθηκαν μεταθεσεις δε θα έπαιρναν τόσοι χημικοι μετάθεση αφου δεν υπήρχαν κενές οργανικες. Στην περιοχή μου ήρθαν 4βιολογοι και 3 χημικοι και τα οργανικα κενα ηταν 6 φυσικων 2 χημικών και 2βιολογων
Όχι δεν αρνούμαι τίποτα αν υπάρχει κάποια απόδειξη, κι εγώ είμαι περίεργος να δω αν ισχύει όντως. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση όμως: πώς σχολιάζετε τους παλιότερους ΑΣΕΠ (εκτός του '09 αν δεν κάνω λάθος) στους οποίους είχαν προκηρυχθεί κοινές θέσεις για όλους τους 04?
Ενας απο τους λογους που μπαινω στο pde μονο τετοια εποχη που ειναι οι αποσπασεις ειναι αυτες οι ανοητες κοντρες φυσικων-βιολογων που καλα κρατουν χρονια τωρα. Υπαρχουν βεβαια και απο αλλους κλαδους και αυτο τελικα δειχνει ο επιπεδο μας σαν εκαπιδευτικοι (ελπιζω οχι). Ο καθε κλαδος εχει τα κουσουρια του δεν αμφιβαλλω αλλα αυτη η ηλιθια κοντρα για την ανωτεροτητα της επιστημης ειναι γελοια και ιδιαιτερα στην παρουσα φαση.
Παρεμπιπτόντως ο αχυρωνας ειναι των παιδιων και καλο ειναι να το θυμουνται ολοι αυτο, και εμεις αλλα και αυτοι που ρυθμιζουν-καθοριζουν-επηρεαζουν το εκπαιδευτικο συστημα
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 03, 2013, 07:48:40 pmΕνας απο τους λογους που μπαινω στο pde μονο τετοια εποχη που ειναι οι αποσπασεις ειναι αυτες οι ανοητες κοντρες φυσικων-βιολογων που καλα κρατουν χρονια τωρα. Υπαρχουν βεβαια και απο αλλους κλαδους και αυτο τελικα δειχνει ο επιπεδο μας σαν εκαπιδευτικοι (ελπιζω οχι). Ο καθε κλαδος εχει τα κουσουρια του δεν αμφιβαλλω αλλα αυτη η ηλιθια κοντρα για την ανωτεροτητα της επιστημης ειναι γελοια και ιδιαιτερα στην παρουσα φαση. Ειναι ειρωνικο να το λες αυτο, αν σκεφτεις οτι εσυ ησουν που ειπες οτι η επιστημη της φυσικης ειναι ανωτερη της βιολογιας, δεν εγινε το αντιστροφο. Ισα-ισα, το γεγονος οτι η βιολογια ειναι περισσοτερο μαθημα "γενικης παιδειας" απο "εξειδικευσης" σε συγκριση με τη φυσικη (επειδη περισσοτερες ωρες της ειναι αναγκαιες στο συνολο των μαθητων, σε συγκριση με το υποσυνολο των μαθητων Λυκειου που θ'ασχοληθουν με το αντικειμενο και χρειαζονται περισσοτερες ωρες φυσικης), αυτοματως δειχνει οτι ειναι "ευκολοτερη" επειδη πρεπει να εξυπηρετει το συνολο κι οχι το εξειδικευμενο υποσυνολο.Αλλο η αναγκαιοτητα, αλλο η ανωτεροτητα. Τα καλλιτεχνικα ειναι το πιο αναγκαιο μαθημα της προσχολικης βαθμιδας εκπαιδευσης, οχι τα μαθηματικα.ΠαράθεσηΠαρεμπιπτόντως ο αχυρωνας ειναι των παιδιων και καλο ειναι να το θυμουνται ολοι αυτο, και εμεις αλλα και αυτοι που ρυθμιζουν-καθοριζουν-επηρεαζουν το εκπαιδευτικο συστημαΤο ειδαμε ποσο ενδιαφερονται ολοι για τα παιδια... Ολα τα τοπικ για τα νεα ωρολογια εχουν να κανουν με την αυξηση των ωρων του ενος μαθηματος, τη μειωση του αλλου, τα μαθηματα που θα μοιραζονται πλεον ως Α'αναθεση καποιες ειδικοτητες... αλλά ενα τοπικ διαμαρτυριας για τα ερμα τα παιδια που μ'αυτα τα ωρολογια θα εχουν καθημερινα 7ωρο δε δημιουργηθηκε. Ε βεβαια, ποια ειδικοτητα θ'αρνηθει την αυξηση των ωρων της...