0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια βλεπω τις ωρες βιολογιας στο παλαιο προγραμμα και στο νεο και βλεπω αυξηση για τους βιολογους...και οι χημικοι αναλογως...νομιζω θα επρεπε να σας χαροποιει το γεγονος!..σε ολες τις ταξεις γυμνασιου και λυκειου διδασκεται η βιολογια!!
αυτα σε ενα ιδεατο συμπανστο δικο μας ειναι μετρημενα τα κουκιακαι του συνολου των ωρων οποτε και αναγκαστικα θα δοθουν περισσοτερες ωρες σε περισσοτερο θεμελιωδεις επιστημες φυσικομαθηματικα και φιλολογικααλλα και ο κορβανας περιορισμενος οποτε και παλι ειναι προφανες πως θα δοθει προτεραιοτητα στην πληροφορικη ως καλπαζουσας επιστημης με ενα σωρο εφαρμογες και επιρροες στν καθημερινοτητα και σε ολες τις επιστημες...μακαρι να περισσεψουν τα λεφτα απο το κρατος να υπαρχουν απο το ΕΣΠΑ και να στησουμε το σχολειο των ονειρων μας..μεχρι τοτε αναγκαστικα μπαινουν προτεραιοτητες...υπο αυττο το πρισμα θα επρεπε να ειστε ευχαριστημενοι με την νεα κατασταση,πότε ξανα η βιολογια διδασκοταν σε ολες τις ταξεις λυκειου,γυμνασιου; ποτέ
στα χρονια μου βιολογια ζητημα να χαμε μια ωρα καποιες ταξεις.
και να ειμαι ειλικρινης πολυ αμυδρα θυμαμαι την βιολογια ως μαθημα..η πληροφορικη βεβαια τοτε δεν υπηρχε καθοτι μολις αρχιζαν να ιδρυονται σχολες σχετικες
εγω ειμαι παλιος την δεκαετια του 90 τελειωσα το λυκειο
Εμάς ο φυσιογνώστης στο λύκειο μάς έκανε φυσική-χημεία-γεωλογία στην Α', και ήταν από τους καλύτερους και σαν εκπαιδευτικός και σαν άτομο.
πληροφορικη πως θα υπηρχε εκεινα τα χρονια; την δεκαετια του 90 ιδρυθηκαν οι σχολες πληροφορικης!μην τρελαθουμε δεν ειπα πως δεν υπηρχε η βιολογια παλια,ειπα πως ηταν ελαχιστες οι ωρες