0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ισχύσει αυτό θα είναι άδικο για τα παιδιά που είχαν μηδέν μόρια προϋπηρεσίας και φέτος δούλεψαν πρώτη φορά. Σκέψου οτι θα υπάρχουν άτομα με παιδαγωγική επάρκεια και 9 μήνες προϋπηρεσίας που επειδή θα μείνουν στον πίνακα χωρίς προϋπηρεσία θα βρίσκονται πολύ πιο πίσω από άτομα που είχαν πάρει κάποτε μισό μόριο και δεν έχουν παιδαγωγική επάρκειαΕνω ειναι δικαιο ανθρωποι με 40μηνες προυπηρεσια(και απο επιτυχια στον ΑΣΕΠ και απο προυπηρεσια) να μενουν πισω στους πινακες επειδη δεν διαθετουν παιδαγωγικη επαρκεια και να τους προσπερνουν αλλοι με 9μηνες προυπηρεσια!
Τίποτα δεν είναι πια δίκαιο έτσι όπως τα έκαναν... Την ανωμαλία που προκάλεσε η μεταβατική περίοδος τη νιώθουν όλοι και διοριστέοι όλων των κατηγορίων διορισμού και οι αναπληρωτές είτε είχαν προϋπηρεσία λίγο κάτω από 23,5 στις 30-6-2010, είτε τους κάλεσαν να εργαστούν για πρώτη φορά φέτος. Η μεταβατική πάντα έχει τα στραβά της, αντί να λειτουργήσει με τρόπο που να βοηθήσει εκείνους που αδικούνται. Δε χρειάζεται να προσπαθούμε να πείσουμε ότι εμείς θιγόμαστε περισσότερο από τους άλλους. Τσάμπα διαφωνούμε και συγχιζόμαστε. Αυτοί από το υπουργείο κάνουν και πάλι μια χαρά τη δουλειά τους...
Συμφωνώ συνάδελφε Lasid με οτι λες!Ομως αλήθεια ποιοι αδικουνται περισσότερο?Αυτοι που δουλευαν 7-8 χρονια ωρομισθια δίνωντας παραλληλα στον ΑΣΕΠ και αποκτώντας μορια,έχοντας επενδύσει σε αυτή την κατασταση η αυτοι που δούλεψαν για ένα χρόνο και απέκτησαν 9 μήνες?
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν υπάρχει και όριο ηλικίας για μόνιμο διορισμό.
Παράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 12, 2011, 11:53:23 pmΕυτυχώς ή δυστυχώς δεν υπάρχει και όριο ηλικίας για μόνιμο διορισμό.Σσσσστ!! Μη μιλάμε γι' αυτό... Μπορεί να μας ακούσουν...Και θα μου χαλάσεις το όνειρο, να μπω μια μέρα στη τάξη μόνιμος με μαγκούρα...
Παράθεση από: panos2 στις Μαρτίου 12, 2011, 11:59:15 pmΠαράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 12, 2011, 11:53:23 pmΕυτυχώς ή δυστυχώς δεν υπάρχει και όριο ηλικίας για μόνιμο διορισμό.Σσσσστ!! Μη μιλάμε γι' αυτό... Μπορεί να μας ακούσουν...Και θα μου χαλάσεις το όνειρο, να μπω μια μέρα στη τάξη μόνιμος με μαγκούρα... και θα βγούμε και γρήγορα σε σύνταξη
@panos2 Μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει! Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα το πιστεύω οτι δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι εξέλιξη θα υπάρχει. Και βλέπω ότι όλα καθυστερούν....και αυτή η αβεβαιότητα είναι που "σκοτώνει". Αν μάθουμε τι θα γίνει με το νέο Λύκειο αλλά και με τον ΑΣΕΠ μέχρι το καλοκαίρι, νομίζω πως θα μπορέσουμε να βάλουμε σε μια τάξη τις σκέψεις μας....μέχρι τότε περιμένουμε.Να θέσω και ένα άλλο ζήτημα όμως. Όπως είχε ακουστεί, απο Σεπτέμβρη θα έχουμε πολλά περισσότερα πιλοτικά σχολεία. Αυτό θα σήμαινε αυτόματα περισσότερους αναπληρωτές. Πιστεύω όμως οτι δεν είναι απαραίτητα έτσι. Θεωρώ οτι στο μέλλον θα κατέβει πολύς κόσμος ήδη διορισμένος (της ειδικότητας μας) στα δημοτικά. Όσοι δεν έχουν πχ οργανική, θα αποκτήσουν στο δημοτικό. Και δεν νομίζω οτι θα αργήσει πολύ αυτό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΚΑΠ που έχω παραθέσει και σε άλλο θέμα, η αύξηση των ωρών στο Γυμνάσιο θα γίνει μάλλον (αλλά όχι και σίγουρα). Ξέρετε πόσα άτομα θα περισσέψουν απο τη Δευτεροβάθμια;; Εκεί θα γίνει και η ανάλογη οικονομία σε Πληροφορικούς κατά τη γνώμη μου και μπορεί οι προσλήψεις αναπληρωτών να είναι πολύ λιγότερες (και γενικότερα διορισμών αργότερα).Συμφωνείτε συνάδερφοι ή το έχω αντιληφθεί λάθος;;