0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω μια απορια αν μπορει καποιος να απαντησει..Στον 3848 λεει οτι οσοι εχουν συμπληρωσει 24μηνο μεχρι 01/07/2010 πριμοδοτουνται με τη βαση του ασεπ το 50.Αν λεει εχουν περασει τη βαση σε διαγωνισμο παιρνουν το βαθμο που ειχαν γραψει.Εννοει σε οποιονδηποτε ασεπ η στους 2 τελευταιους;γιατι σε καποιο σημειο λεει για τους δυο τελευταιους και σε αλλο γενικα για το διαγωνισμο;
Και πού είναι το πρόβλημα που θα σταματούσαν στους 42 μήνες. Δεν μπορεί να κάνω τόσο λάθος εγώ και όποιος το διαβάζει.Εσείς που υποστηρίζετε το αντίθετο πού βασίζεστε; Εχετε διευκρινίσεις από επίσημη πηγή ή από την ατομική κατανόηση του κειμένου(νόμου);
Όποιος περάσει στον ΑΣΕΠ, ή έχει περάσει σε προηγούμενο ΑΣΕΠ, κρατάει τη βαθμολογία του με την προσαύξηση των μορίων της προϋπηρεσίας (που θα έχει μέχρι εκείνη τη στιγμή) και των διάφορων άλλων (μεταπτυχιακά, βαθμούς πτυχίου, ξένη γλώσσα κτλ), όπως ορίζει το άρθρο 3 του 3848 (http://www.minedu.gov.gr/publications/docs/_71_3848_19-5-10.pdf). Τώρα για τους "πίνακες" δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει, καθώς υποτίθεται οτι θα δηλώνουμε συγκεκριμένα σχολεία, στα οποία θα υπάρχουν κενά. Δεν ξέρω πώς θα εφαρμοστεί αυτό...
Παράθεση από: gpapage στις Μαρτίου 17, 2011, 06:28:29 pmΌποιος περάσει στον ΑΣΕΠ, ή έχει περάσει σε προηγούμενο ΑΣΕΠ, κρατάει τη βαθμολογία του με την προσαύξηση των μορίων της προϋπηρεσίας (που θα έχει μέχρι εκείνη τη στιγμή) και των διάφορων άλλων (μεταπτυχιακά, βαθμούς πτυχίου, ξένη γλώσσα κτλ), όπως ορίζει το άρθρο 3 του 3848 (http://www.minedu.gov.gr/publications/docs/_71_3848_19-5-10.pdf). Τώρα για τους "πίνακες" δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει, καθώς υποτίθεται οτι θα δηλώνουμε συγκεκριμένα σχολεία, στα οποία θα υπάρχουν κενά. Δεν ξέρω πώς θα εφαρμοστεί αυτό...Δηλ για να διοριστουμε (αν και οταν γινει ο καινουριος ασεπ) μπορουμε να δωσουμε στον καινουριο διαγωνισμο αλλα να διαλεξουμε αναμεσα σε αυτον και στους δυο προηγουμενους (εφ'οσον ειναι πανω απο τη βαση) και σε αυτον που εχουμε την καλυτερη βαθμολογια απο τους τρεις προσθετουμε τα διαφορα μορια, προυπηρεσια, μεταπτυχιακο κλπ κλπ κι απο εκει προκυπτει η σειρα καταταξης μας;; Και αν ειμαστε τυχεροι (με βαση τα κενα) διοριζομαστε! Αλλιως.. εχει ο Θεος! Ε;;;