*

Αποστολέας Θέμα: Πλαστά μεταπτυχιακά με 8.000  (Αναγνώστηκε 43363 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πλαστά μεταπτυχιακά με 8.000
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 11, 2011, 11:45:11 pm »
Όπως και να χει-εγώ δεν θα πω ποιός έχει δίκιο ή άδικο-γιατί ο καθένας έχει τα δικά του βιώματα.Το θέμα είναι ότι τα λεφτά είναι υπερβολικά πολλά για ένα μεταπτυχιακό.Το ξέρω γιατί το ψάχνω....Κάποια δε,ζητάνε και εξετάσεις σε συνδυασμό με το ποσό αυτό.....Το ecdl μπορεί κάποιος να το δώσει αν ξέρει καλά υπολογιστές....Καλά είναι και τα σεμινάρια που κάνουν στους δήμους δωρεάν-αν δεν τα κόψουν κι αυτά-.Πάντως κι εγώ με τα μεταπτυχιακά έχω απογοητευτεί.....Πολλά τα λεφτά Άρη..... :P :P
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:09:39 »

Αποσυνδεδεμένος ericPaker

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 12, 2011, 12:45:20 am »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2012, 11:54:48 am από ericPaker »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 12, 2011, 01:39:50 am »
Αγαπητέ συνάδελφε stelio,στην απάντηση που δημοσίευσες περα από το να μας πεις τι σημαινει αξιοκρατία δεν βλεπω τιποτε άλλο,νομίζω ότι η ελλειψη επιχειρημάτων σου είναι εμφανέστατη.Επίσης, δεν ανέφερα ποτέ, ότι εγώ κατεχω την αλήθεια την άποψή μου εξέθεσα(συμφωνα με τα οσα εχω διαβασει μεχρι τώρα,ανεφερα και βιβλίο, αν δεν κάνω λάθος) όπως όλοι μας εδώ.Συμφωνώ ότι για την κάθε Αλέκα μπορείς να λες ότι θες, όχι ομως ως υστερόγραφο προσπαθώντας να ειρωνευτείς συναδέλφους με τους οποίους διαφωνείς.Με σεβασμό στις προσπάθειες και τους αγώνες όλων μας!

Αποσυνδεδεμένος afriendforyou

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 12, 2011, 02:54:03 am »
Πλαστά πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικά μπορούν μόνο οι διορισμένοι να παρουσιάσουν για την ανέλιξη τους γιατί στους διαγωνισμούς που κάνει το ΑΣΕΠ για διορισμό γίνονται δεκτά μόνο πτυχιά, μεταπτυχιακά , διδακτορικά του εξωτερικού που έχουν αναγνωριστεί απο το ΔΟΑΤΑΠ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ και από ότι έχω ακούσει η αναγνώριση είναι χρονοβόρα ιδιαίτερα εαν  το πανεπιστήμιο δεν είναι γνωστό .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:09:39 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 12, 2011, 10:02:43 am »
Πλαστά πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικά μπορούν μόνο οι διορισμένοι να παρουσιάσουν για την ανέλιξη τους γιατί στους διαγωνισμούς που κάνει το ΑΣΕΠ για διορισμό γίνονται δεκτά μόνο πτυχιά, μεταπτυχιακά , διδακτορικά του εξωτερικού που έχουν αναγνωριστεί απο το ΔΟΑΤΑΠ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ και από ότι έχω ακούσει η αναγνώριση είναι χρονοβόρα ιδιαίτερα εαν  το πανεπιστήμιο δεν είναι γνωστό .
Παράθεση από: ericPaker
Όντας απολύτως υποκειμενικός, διακρίνω σαφείς αναφορές στην κομματικά εκκολαπτόμενη και προστατευόμενη εξουσιομανία (και/ή το απυρόβλητο αυτής) πλείστων εκπαιδευτικών στο κατά τα άλλα τύποις διαπνεόμενο δημοκρατίας σχολικό περιβάλλον και την (σε πολλές περιπτώσεις) εγγενή αποστροφή προς την σχολική τάξη καθώς και το υποκείμενο και αντικείμενο αυτής, τουτέστιν - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - business as usual.   

Στη περίπτωση που τα παραπάνω είναι αληθή....

Αν μετά από αυτό το σκάνδαλο με τα πλαστα μεταπτυχιακά δεν υπάρξει επανεξέταση των τίτλων, με την αναγνώριση μόνο αυτών που είναι αναγνωρισμένοι από το ΔΟΑΤΑΠ, θα φανεί και πάλι η υποκρισία της πολιτικής εξουσίας του υπουργείου να  επικαλείται τα αξιοκρατικά κριτήρια μόνο όταν θέλει να στολίσει- καλύψει  επιφανειακά την όποια αρνητική - λογιστική ρύθμιση...

ΥΓ. Γιατί άραγε δεν γίνεται και η επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης   μόνο με μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ;;
     Αν και ένας διαγωνισμός ΑΣΕΠ δεν θα έβλαπτε και τους παλαιότερους, αφού έτσι θα αποκαλύπτονταν και όλα
     τα σημάδια του όποιου αρχόμενου Altsheimer...  ;D Θα μπορούσε επίσης να διαπιστωθεί η σχέση που υπάρχει
     ανάμεσα στον "κόσμο" των επίδοξων στελεχών της εκπαίδευσης και στην νέα γενιά...  :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2011, 10:05:01 am από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 12, 2011, 10:21:53 am »

3 μοριακια? Δεν ειναι και λιγα σε πληροφορω. αν σκεφτεις οτι στο γραπτο διαγωνισμο ειναι 3 ερωτησεις ολοσωστες και να μην τις εχουν ολοι οι αλλοι απαντησει σωστα.

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος surviving innovation

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 12, 2011, 04:55:52 pm »
Όταν γράφει (το Star; το Έθνος; η συνάδελφος; ειλικρινά δεν βγάζω άκρη με τόση λογοκλοπή) πως 'τα περισσότερα από αυτά τα μεταπτυχιακά είναι από ξένα ΑΕΙ' υποδηλώνεται μήπως πως κάποια από τα μεταπτυχιακά είναι από Ελληνικά ΑΕΙ, και αν ναι ποια; Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε, για παράδειγμα, για το ΕΑΠ και κάποια ΠΤΔΕ - βιομηχανίες διδακτορικών ή μήπως οι Ελληνικοί τίτλοι σπουδών θεωρούνται υπεράνω υποψίας επειδή ακριβώς δεν είναι ξένοι;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2011, 05:10:58 pm από surviving innovation »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 12, 2011, 05:42:13 pm »

3 μοριακια? Δεν ειναι και λιγα σε πληροφορω. αν σκεφτεις οτι στο γραπτο διαγωνισμο ειναι 3 ερωτησεις ολοσωστες και να μην τις εχουν ολοι οι αλλοι απαντησει σωστα.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 12, 2011, 06:09:04 pm »
Συνάδελφε green τώρα έρχεσαι στα λόγια μου!Ακριβώς όποιος μπορεί να πληρώσει περισσότερα(φροντιστήρια κλπ),όμως το ίδιο ισχύει και για τις ξένες γλώσσες και το ECDL και για ότι άλλο ζητήσει η Διαμαντοπούλου.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 12, 2011, 06:58:42 pm »
Συνάδελφε green τώρα έρχεσαι στα λόγια μου!Ακριβώς όποιος μπορεί να πληρώσει περισσότερα(φροντιστήρια κλπ),όμως το ίδιο ισχύει και για τις ξένες γλώσσες και το ECDL και για ότι άλλο ζητήσει η Διαμαντοπούλου.
Δεν διαφωνώ θεωρητικά, αλλά εν τέλει τι να κάνουμε; Αν είναι να μην λαμβουμε υπόψη τα προσόντα γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια δυνατότητα να τα αποκτήσουν, δεν θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη ούτε τον γραπτό διαγωνισμό γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες προετοιμασίας γι'αυτόν.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 12, 2011, 07:12:46 pm »

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 12, 2011, 08:06:43 pm »
Συμφωνώ συναδελφε marko!Αν θέλουμε βέβαια να μιλάμε για δίκαια πραγματα σε αυτον τον διαγωνισμο(και να μην κοιταει ο καθενας τον εαυτο του και τα προσοντα του),το μονο που θα επρεπε να μετραει ειναι το τι θα γραψει ο καθενας μας!5 διδακτορικα,5μεταπτυχιακα,10 ξενες γλωσσες κλπ δεν με κανουν καλυτερο καθηγητη σε σχεση με καποιον που δεν τα εχει.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 12, 2011, 08:57:57 pm »
Συμφωνώ συναδελφε marko!Αν θέλουμε βέβαια να μιλάμε για δίκαια πραγματα σε αυτον τον διαγωνισμο(και να μην κοιταει ο καθενας τον εαυτο του και τα προσοντα του),το μονο που θα επρεπε να μετραει ειναι το τι θα γραψει ο καθενας μας!5 διδακτορικα,5μεταπτυχιακα,10 ξενες γλωσσες κλπ δεν με κανουν καλυτερο καθηγητη σε σχεση με καποιον που δεν τα εχει.
Μα ούτε και μία βαθμολογία 80 στον γραπτό διαγωνισμό υποδηλώνει κατ’ ανάγκη έναν "καλό εκπαιδευτικό". Ο ΑΣΕΠ δεν εφαρμόζεται για να κρίνει την εκπαιδευτική επάρκεια κάποιου, αλλά γιατί είναι ένα πιο αντικειμενικό σύστημα διορισμού, σε σχέση με το προηγούμενο των ατελείωτων, και συχνά αμφισβητήσιμων, προϋπηρεσιών. Σε αυτό το πλαίσιο της πιο αντικειμενικής αξιολόγησης δεν νομίζω ότι είναι κακό να συμψηφίζονται και άλλα ακαδημαϊκά προσόντα. Αυτά που όντως δεν σχετίζονται με την επαγγελματική επάρκεια του υποψηφίου είναι τα κοινωνικά κριτήρια, που όμως αντιλαμβάνομαι την σημασία τους σε κάποιες περιπτώσεις.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 12, 2011, 09:56:30 pm »
Συναδελφε green νομίζω ότι η απάντηση του marko πιο πριν,πρεπει να σε καλύψει!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 661
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)