0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: HelenB στις Μαρτίου 12, 2011, 11:19:38 pmΛογοκλοπή? Copy/paste το άρθρο από το site είναι το post. Ίσως είναι παράλειψή μου που δεν έβαλα και τον αντίστοιχο σύνδεσμο... Εντάξει, ίσως μου τη λες επειδή μάλλον δεν είναι και πολύ σόι το άρθρο που έβαλα, αλλά βρήκα και το αρχικό άρθρο του Έθνους (τώρα που είχα χρόνο).. Οπότε βάζω το σύνδεσμο από το star και βάζω και του Έθνους και είμαστε όλοι ok πιστεύω.Δεν είχα καμία πρόθεση να στην "πω" εσύ καλά έκανες και το ανέβασες.Λίγο πλάκα έκανα με το star που δεν έχει συνήθως σοβαρή θεματολογία. Παράθεση από: HelenB στις Μαρτίου 12, 2011, 11:19:38 pmΥΓ.:Δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά έχω μια απορία. Γιατί σε άλλα ελληνικά ΑΕΙ τα μεταπτυχιακά είναι δωρεάν και σε άλλα πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου? Στο τι είναι καλύτερο δηλαδή το ένα από το άλλο...? Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την προσφορά και τη ζήτηση. Συνήθως αυτά που έχουν δίδακτρα είναι π.χ σε οικονομικά. Τα υπόλοιπα π.χ θετικών επιστημών με το ζόρι οι υποψήφιοι καλύπτουν τις προσφερόμενες θέσεις.
Λογοκλοπή? Copy/paste το άρθρο από το site είναι το post. Ίσως είναι παράλειψή μου που δεν έβαλα και τον αντίστοιχο σύνδεσμο... Εντάξει, ίσως μου τη λες επειδή μάλλον δεν είναι και πολύ σόι το άρθρο που έβαλα, αλλά βρήκα και το αρχικό άρθρο του Έθνους (τώρα που είχα χρόνο).. Οπότε βάζω το σύνδεσμο από το star και βάζω και του Έθνους και είμαστε όλοι ok πιστεύω.
ΥΓ.:Δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά έχω μια απορία. Γιατί σε άλλα ελληνικά ΑΕΙ τα μεταπτυχιακά είναι δωρεάν και σε άλλα πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου? Στο τι είναι καλύτερο δηλαδή το ένα από το άλλο...?
Επίσης, να συμπληρώσω ότι σε τέτοια μεταπτυχιακά μπορεί να βρει κανείς και μια κατηγορία ανθρώπων, μικρή βέβαια,στην οποία κυρίως εντάσσονται άτομα που κάνουν μεταπτυχιακό για να πάρουν τα επιπλέον πολυπόθητα μόρια του μεταπτυχιακού σε περίπτωση που δώσουν ΑΣΕΠ.
Αυτό με τους πληροφορικάριους τελικά πότε θα αλλάξει;Πως θα φαίνονταν στους υπόλοιπους να μιλάμε για μαθηματικάριους, φυσικάριους, φιλολογάριους και άλλους τέτοιους ...άριους;
Παράθεση από: chris75 στις Μαρτίου 13, 2011, 12:34:15 pmΕπίσης, να συμπληρώσω ότι σε τέτοια μεταπτυχιακά μπορεί να βρει κανείς και μια κατηγορία ανθρώπων, μικρή βέβαια,στην οποία κυρίως εντάσσονται άτομα που κάνουν μεταπτυχιακό για να πάρουν τα επιπλέον πολυπόθητα μόρια του μεταπτυχιακού σε περίπτωση που δώσουν ΑΣΕΠ.Ναι αλλά κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα κάνει ένα μεταπτυχιακό μόνο για τα μόρια του ΑΣΕΠ.