0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αν σου κάνει τέτοια σύμβαση (νηπιαγωγού σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο που ανήκει στο ΥΠΕΠΘ) μετράνε κανονικότατα τα μόρια. Αν σε καλέσουν αναπληρώτρια εν των μεταξύ ναι κάνεις τη δήλωση που σου είπαν και μένεις στο ιδ. σχολείο αλλά μετράνε τα μόρια σου. Αυτό όμως για μια χρονιά! Δεν μπορείς και την επόμενη δηλ να κάνεις το ίδιο. Εσένα όμως απο οτι καταλαβαίνω θα σε δεσμεύει η σύμβαση και θα πρέπει να μείνεις στο ιδιωτικό και άρα να χάσεις τα μόρια της 2ης χρονιάς; Κατάλαβα καλά; Δεν μπορείς να παραιτηθείς όταν τελειώσει η πρώτη χρονιά;;;Επίσης: Εσυ περιμένεις να πας αναπληρώτρια τη χρονιά που έρχεται ή την επόμενη; Αν περιμένεις την επόμενη δεν υπάρχει θέμα: θα είσαι ήδη μια χρονιά στο ιδιωτικό(χωρις να σε εχουν καλέσει) και την επόμενη θα κάνεις αυτή τη δήλωση(οτι δουλεύεις σε ιδιωτικό) και την μεθεπόμενη θα φύγεις απο το ιδιωτικό για να πας στο δημόσιο Επειδή εχω μπερδευτεί κ εγω, ελπίζω να σου απαντήσει και καποιος άλλος που να έχει προσωπική εμπειρία!
οποτε σκεφτηκα να το ψαξω λιγο στην πρωτοβαθμια τι πρεπει να προσεξω ωστε να παω προετοιμασμενη στη συνεντευξη κ να μη γινει τιποτα κ πιαστω κοροιδο.μην τυχει κ συμφωνησω σε κατι που στο τελος δεν μου δωσει τα μορια δηλαδη.επειδη ειμαι απο τις τυχερες(λεμε τωρα!) που ο πατερας μου ειχε δουλεψει καποια χρονια στην πρωτοβαθμια,τον εστειλα να ρωτησει κ να μαθει.εκει του ειπαν -ακουστε τωρα!!- οτι δεν συμφερει καθως λεει οτι τον πρωτο χρονο εισαι κανονικα σαν αναπληρωτρια(με τα μορια να τα παιρνεις κανονικα) ενω τον δευτερο χρονο εισαι στον ιδιωτικο αλλα τα ενσημα δεν μετρανε σαν προυπηρεσια(σα να λεμε οτι δουλευεις σε παιδικο κ οχι σε νηπιαγωγειο,δεν ξερω πως αλλιως να σας το πω...)οποτε αν με καλουσαν καποια στιγμη αναπληρωτρια,ουσιαστικα θα ημουν δεσμευμενη απο τη συμβαση αυτη κ θα μαζευα μορια ουσιαστικα μονο τον πρωτο χρονο... αα!!κ κατι ακομα!οτι αναμενεται να αλλαξουν καποια πραγματα,καθως οπως ειπαν "καθε λιγο κ λιγακι τους στελνουν καινουριους νομους!"....
Συμφωνώ, για φέτος δεν είναι πολύ πιθανό να σε καλέσουν. Δεν κατάλαβα όμως, εσένα τι σε προβληματίζει;; Απο τη στιγμή που θα γίνει η συμβαση μέσω Γραφείου μόρια θα πάρεις. Σε προβληματίζει αν θα εξακολουθεί να είναι νηπιαγωγείο (να παίρνει άδεια για τμήμα νηπιαγωγείου); Αν δεν την πάρει αυτομάτως θα μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις...Επίσης γενικά οι νόμοι σ' αυτή τη χώρα δεν αλλάζουν τόσο εύκολα οπότε πορεύσου με τα δεδομένα που έχεις γιατί έχουμε και κρίση