0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω δει πως βγαινουν κατι τετοια σεμιναρια αλλα λογικα το μεταπτυχιακο θα μοριοδοτειται περισσοτερο ετσι? απ'την μια ειναι καλη φαση, απ'την αλλη μπορει να μου ειναι και αχρηστο! αυτο που χρειαζομαι εγω,επειδη ανηκω στις τεχνικες ειδικοτητες, ειναι εμα μεταπτυχιακο που να μου δινει παιδαγωγικη επαρκεια. το καλυτερο θα ηταν αν θα μπορουσα να συνδιαστουν και τα 2 σε ενα μεταπτυχιακο. υπαρχρι αραγε αυτη η δυνατοτητα..?
Παράθεση από: Tsampika στις Μάρτιος 13, 2011, 09:26:35 μμεχω δει πως βγαινουν κατι τετοια σεμιναρια αλλα λογικα το μεταπτυχιακο θα μοριοδοτειται περισσοτερο ετσι? απ'την μια ειναι καλη φαση, απ'την αλλη μπορει να μου ειναι και αχρηστο! αυτο που χρειαζομαι εγω,επειδη ανηκω στις τεχνικες ειδικοτητες, ειναι εμα μεταπτυχιακο που να μου δινει παιδαγωγικη επαρκεια. το καλυτερο θα ηταν αν θα μπορουσα να συνδιαστουν και τα 2 σε ενα μεταπτυχιακο. υπαρχρι αραγε αυτη η δυνατοτητα..? Έχω MBA στη διοίκησ της εκπαίδευσης (πλέον το πανεπιστήμιο δεν δίνει ΜΒΑ αλλά MSc, όχι ότι έχε σημασία) και πρόσφατα αναγνωρίστηκε από το ΔΟΑΤΑΠ ως master παιδαγωγικών
ναι, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται σαφώς περισσότερο αλλά πάλι αν κάνεις δυο-τρεις τέτοιες επιμορφώσεις έχεις ξεπεράσει τα μόρια του μεταπτυχιακού. emmaki πώς και το αναγνωρίσανε ως μάστερ παιδαγωγικών; Στη διοικηση δεν το έκανες; Ή το θεωρήσαν αντιστοιχο του προγράμματος παιδαγωγικών;
Παράθεση από: bitch στις Μάρτιος 13, 2011, 09:41:29 μμναι, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται σαφώς περισσότερο αλλά πάλι αν κάνεις δυο-τρεις τέτοιες επιμορφώσεις έχεις ξεπεράσει τα μόρια του μεταπτυχιακού. emmaki πώς και το αναγνωρίσανε ως μάστερ παιδαγωγικών; Στη διοικηση δεν το έκανες; Ή το θεωρήσαν αντιστοιχο του προγράμματος παιδαγωγικών;Ήταν από το πανεπιστήμιο του Leicester, ΜΒΑ in Educational MAnagement.Τώρα γιατί μου το αναγνώρισαν ως παιδαγωγικά, και εγώ δεν το περίμενα. Ίσως γιατι το έκανα στο Department of Education....Πάντως με το που πήγα τα χαρτιά μου στο ΔΟΑΤΑΠ, αμέσως είπαν "παιδαγωγικά"....
Παράθεση από: emmaki στις Μάρτιος 13, 2011, 09:51:38 μμΠαράθεση από: bitch στις Μάρτιος 13, 2011, 09:41:29 μμναι, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται σαφώς περισσότερο αλλά πάλι αν κάνεις δυο-τρεις τέτοιες επιμορφώσεις έχεις ξεπεράσει τα μόρια του μεταπτυχιακού. emmaki πώς και το αναγνωρίσανε ως μάστερ παιδαγωγικών; Στη διοικηση δεν το έκανες; Ή το θεωρήσαν αντιστοιχο του προγράμματος παιδαγωγικών;Ήταν από το πανεπιστήμιο του Leicester, ΜΒΑ in Educational MAnagement.Τώρα γιατί μου το αναγνώρισαν ως παιδαγωγικά, και εγώ δεν το περίμενα. Ίσως γιατι το έκανα στο Department of Education....Πάντως με το που πήγα τα χαρτιά μου στο ΔΟΑΤΑΠ, αμέσως είπαν "παιδαγωγικά"....μμμ καλη φαση emmaki αλλα υπαρχει κατι αντιστοιχο εδω?λογικα μονο τα τμηματα διοικησης θα εχουν(προς το παρον) το προγραμμα που θελω...
Παράθεση από: Tsampika στις Μάρτιος 13, 2011, 09:54:28 μμΠαράθεση από: emmaki στις Μάρτιος 13, 2011, 09:51:38 μμΠαράθεση από: bitch στις Μάρτιος 13, 2011, 09:41:29 μμναι, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται σαφώς περισσότερο αλλά πάλι αν κάνεις δυο-τρεις τέτοιες επιμορφώσεις έχεις ξεπεράσει τα μόρια του μεταπτυχιακού. emmaki πώς και το αναγνωρίσανε ως μάστερ παιδαγωγικών; Στη διοικηση δεν το έκανες; Ή το θεωρήσαν αντιστοιχο του προγράμματος παιδαγωγικών;Ήταν από το πανεπιστήμιο του Leicester, ΜΒΑ in Educational MAnagement.Τώρα γιατί μου το αναγνώρισαν ως παιδαγωγικά, και εγώ δεν το περίμενα. Ίσως γιατι το έκανα στο Department of Education....Πάντως με το που πήγα τα χαρτιά μου στο ΔΟΑΤΑΠ, αμέσως είπαν "παιδαγωγικά"....μμμ καλη φαση emmaki αλλα υπαρχει κατι αντιστοιχο εδω?λογικα μονο τα τμηματα διοικησης θα εχουν(προς το παρον) το προγραμμα που θελω...Και όμως έχει το παιδαγωγικό Ρόδου και Βόλου, αλλά από όσο ξέρω χρειάζεται τρελό μέσο
γιαυτό ακριβώς τον λόγο μου κάνει και εμενα εντύπωση..αφού έχει η ρόδος και ο βόλος το αντίστοιχο πρόγραμμα και το αναγνώρισες πρόσφατα γιατί στο πήγαν στα παιδαγωγικά; μήπως να το ψάξεις κι άλλο; κάτι μου βρωμαει εδώ...