*

Αποστολέας Θέμα: ΣΟΚ από τις καταργήσεις συγχωνεύσεις σχολείων που ανακοινώθηκαν!!!!!!  (Αναγνώστηκε 106474 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος margavare

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος antonis2200

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Από την μία θα πω ένα μυστικό, ίσως να με πείτε εμπαθή, αλλά θα το πω:

Ε έλεος πια με τους χιλιάδες των χιλιάδων διορισμών των δασκάλων!!!!!! Και εμείς σπουδάσαμε 8 χρόνια  με master και έχουμε 2 ξένες γλώσσες και όμως μείναμε και άνεργοι και θα μείνουμε από ότι βλέπουμε. Έπρεπε κάπου να σταματήσει αυτός ο ξέφρενος ρυθμός, όπου όλοι ήθελαν και καλά δάσκαλοι να γίνουν. Μιλάμε ο άλλος τελείωνε κάτι και μετά έδινε κατατκτήριες γιοα δάσκαλος γιατί εκεί είχε ψωμί μόνο!!!!!

Δεν έχω τίποτα με τους δασκάλους, αλλά ήταν κάπως άδικο παιδιά δάσκαλοι 22-23 ετών χωρίς μεταπτυχιακά να μπαίνουν κατευθείαν στο δημόσιο (η τελος πάντων να βρίσκουν δουλειά) και εσύ σαν μ....ς να κάνεις σπουδές των σπουδών και να πας να ζητάς δουλειά και να σου λένε 600 ευρώ και άμα γουστάρεις!!!!!.

Το θεωρώ μεγάλη αδικία αυτό και έπρεπε να σταματήσει. Δηλαδή είχε 1 σχολείο 2 παιδιά και έπαιρνε και δάσκαλο. Το υπόλοιπο δημόσιο γιατί δεν έκανε έτσι;;; Tα νοσοκομεία έπαιρναν τόσους γιατρούς;;; OXI βέβαια.

Φυσικά και εμείς της Δευτεροβάθμιας θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Η μπάλα μας παίρνει όλους

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα;

Να μην ψοφήσει. Το θεωρώ τελείως άδικο απλά ένας που τελειώνει 5 και 6 χρόνια σπουδών π.χ. ιατροί (που όλοι ξέρετε τι διάβασμα ρίχνει ένας για γίνει ιατρός) να μην μπορεί να βρει αξιοπρεπή δουλειά και ένας που απλά τελείωσε 4 χρόνια μια σχολή να βρίσκει κατευθείαν. Τα παιδιά καλά κάνουν και βρίσκουν, μπράβο τους. Δεν τους ζηλεύω, απλά το θεωρώ αδικία για άλλους κλάδους
Τελικα μαλλον θελεις να ψοφησει η κατσικα του γειτονα..!!πλακα κανω..!!δεν ειμαι δασκαλος για να τους υποστηριξω, αλλα φιλε μου ολα ειναι ζητημα επιλογων τελικα..!ο γιατρος εγινε γιατρος γιατι το διαλεξε..ας γινοταν δασκαλος αν ηθελε..!!δε θα λυπηθω και τους γιατρους τωρα...αλλωστε δεν εχω δει και κανα φιλο μου γιατρο ανεργο...!

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Επιτρέψτε μου μια παρατήρηση. Σε περιοχές που δεν θέλω να κατονομάσω, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι "πράσινες", ήτοι εκλέγουν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ό,τι κι αν γίνει, Γυμνάσια και Λύκεια δεν θίχτηκαν καθόλου, ενώ θα έπρεπε έστω ένα Γυμνάσιο να συγχωνευτεί με κεντρικότερο. Μήπως στις περιοχές όπου σχολεία συγχωνεύονται δεν υπήρξαν οι ανάλογες πιέσεις;

δεν ισχυει αυτο. εγω βιωσα ακριβως το αντιθετο

Συμφωνώ απόλυτα με τη marylou!Τα ίδια και στη δική μου περιοχή.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Ε έλεος πια με τους χιλιάδες των χιλιάδων διορισμών των δασκάλων!!!!!! Και εμείς σπουδάσαμε 8 χρόνια  με master και έχουμε 2 ξένες γλώσσες και όμως μείναμε και άνεργοι και θα μείνουμε από ότι βλέπουμε. Έπρεπε κάπου να σταματήσει αυτός ο ξέφρενος ρυθμός, όπου όλοι ήθελαν και καλά δάσκαλοι να γίνουν. Μιλάμε ο άλλος τελείωνε κάτι και μετά έδινε κατατκτήριες γιοα δάσκαλος γιατί εκεί είχε ψωμί μόνο!!!!!

Δεν έχω τίποτα με τους δασκάλους, αλλά ήταν κάπως άδικο παιδιά δάσκαλοι 22-23 ετών χωρίς μεταπτυχιακά να μπαίνουν κατευθείαν στο δημόσιο (η τελος πάντων να βρίσκουν δουλειά) και εσύ σαν μ....ς να κάνεις σπουδές των σπουδών και να πας να ζητάς δουλειά και να σου λένε 600 ευρώ και άμα γουστάρεις!!!!!.

Το θεωρώ μεγάλη αδικία αυτό και έπρεπε να σταματήσει. Δηλαδή είχε 1 σχολείο 2 παιδιά και έπαιρνε και δάσκαλο. Το υπόλοιπο δημόσιο γιατί δεν έκανε έτσι;;; Tα νοσοκομεία έπαιρναν τόσους γιατρούς;;; OXI βέβαια.

Φυσικά και εμείς της Δευτεροβάθμιας θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Η μπάλα μας παίρνει όλους

Μια είναι η λύση:

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Να διαρκέσει 1 μήνα, 2 μήνες....3..4 όσο πάει. Συνεχείς διαδηλώσεις, κασκήνωση έξω από το Υπουργείο  ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! Ας επέμβει και εισαγγελέας και ας μας απολύσει όλους, αν δεν παλέψουμε δυναμικά ξεχάστε το, άσπρη μέρα δεν θα δούμε.

Συνάδελφε μήπως μπερδεύτηκες λίγο; Τι ήθελες να στείλουν στο δημοτικό σχολείο του κάθε μακρινού χωριού, φυσικό, φιλόλογο ή μαθηματικό ; ; Όσο αφορά τους κατατακτήριους που ανέφερες, αναφέρεσε σε ανθρώπους που έχουν δύο πτυχία και όχι ένα και που μάλιστα μπορεί να δυσκολεύτηκαν πολύ περισσότερο να το πάρουν απ΄ότι εσύ το μεταπτυχιακό σου. Για να μην ανοίξουμε θέμα για το πώς γίνεται η επιλογή σε διάφορα μεταπτυχιακά. Είναι κρίμα μ΄αυτόν το χαμό να αρχίσει ο καθένας να βγάζει τα απωθημένα του για την πρωτοβάθμια. Στι κάτω κάτω τα παιδαγωγικά τμήματα ξέρουν όλοι πού είναι. Ο δάσκαλος σπουδάζει δάσκαλος για να πάει στηνν εκπαίδευση. Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο και για όλες μα όλες τις άλλες ειδικότητες.

Ε ναι να βάλουμε δασκάλους και να κάνουν φυσική στο λύκειο ή γυμνάσιο. Για τις κατατακτήριες που αναφέρεσαι, υπόψη διότι και εγώ έχω περάσει μέσα από αυτές, να σε ενημερώσω απλά ότι αρκεί ένα απλό πτυχιάκι. Αν είσαι απόφοιτος ΤΕΙ, οποιουδήποτε όμως ΤΕΙ, απλά έχεις δικαίωμα να δώσεις κατατακτήριες, το ίδιο και απόφοιτος οποιοδήποτε Πανεπιστημίου.  Όσο το αν κουράζεται κάποιος, όλοι κουράζονται, ακόμα και σε γραφείο να δουλεύεις, κουράζεσαι. Να σε ενημερώσω απλά, ότι όταν δίνεις κατατακτήριες, φοιτητής γίνεσαι πάλι, ε δεν νομίζω να είναι και ακατόρθωτο να πάρεις ένα ακόμα πτυχίο. Το αν κουράστηκα εγώ για το master άσε να το ξέρω μόνο εγώ, απλά να σε ενημερώσω ότι μέσω του master έχω 2 έγκυρες δημοσιεύσεις σε 2 επιστημονικά περιοδικά το ένα είναι το Planta και το άλλο το Journal of Biotechnology. Δεν νομίζω να είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να κάνεις στα πλαίσια master δημοσίευση και μάλιστα όταν το Master έχει πειραματική κατεύθυνση. Ε μην τρελαθούμε ότι είναι και τόσο δύσκολες οι παιδαγωγικές σχολές να πάρεις ένα πτυχίο !!!!
καλα εδω γινεται χαμος και εσυ βρηκες ευκαιρια να μας πεις ποσο αχρηστα ειναι τα δασκαλακια ( γιατι καπως ετσι αναφερεσαι σε αυτους) και να μας πεις ποσο σουπερ ντουπερ εισαι εσυ ????
αν δεν σου αρεσει η κατασταση ασχολησου με κατι αλλο..

Από ότι καταλαβαίνω, εσένα σου αρέσει πολύ η κατάσταση που βιώνεις;; Θα έπρεπε δηλαδή να μου αρέσει; Εγώ δεν αποκάλεσα κανέναν τόσο υποτιμητικά π.χ. δασκαλάκος, φυσικάκος κ.τ.λ. Δεν θεωρώ ότι είναι κάποιος κατώτερος ή ανώτερος με βάση τις σπουδές ή με το τι δουλειά κάνει. Απλά αναφέρω μια κατάσταση ως μορφή αδικίας. Προσωπική μου άποψη είναι το τι θεωρώ αδικία και τι όχι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος dimfil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Χριστοφιλοπούλου στη ΝΕΤ τώρα. Ρωτάει η Στάη, αν θα καταργηθούν οργανικές θέσεις και απαντά. Σας ενδιαφέρουν οι καθηγητές, ας μιλήσουμε για τους μαθητές... Κατόπιν πιέσων απαντά.
ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Όπως επεσήμανε και η  dimfil, μόλις η Χριστοφιλοπούλου μίλησε στο δελτίο της ΝΕΤ στην Στάη. Προς μεγάλη μου έκπληξη η Στάη τόλμησε να αντιταχθεί στην διάθεση της Εύης να παρουσιάσει μια ειδυλλιακή εικόνα του Νέου Σχολείου και την ρωτούσε για τα έξοδα των μετακινήσεων των μαθητών, κλπ. Πέρασε και στο θέμα των εκαπιδευτικών. Εκεί η Χριστοφιλοπούλου αντέδρασε και είπε μα "ας μιλήσουμε για το Νέο Σχολείο!". Όμως η Στάη επέμεινε να την ρωτήσει για τους εκπαιδευτικούς. "Θα καταργηθούν θέσεις;" την ρώτησε. "
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 14, 2011, 09:34:40 pm από erietta »

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Δεν το περίμενα από τη Στάη που είναι σε κρατικό κανάλι! Μπράβο της!!!!!!! Ας στρίμωχναν έτσι και οι άλλοι δημοσιογράφοι....

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ

Μια είναι η λύση:

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Να διαρκέσει 1 μήνα, 2 μήνες....3..4 όσο πάει. Συνεχείς διαδηλώσεις, κασκήνωση έξω από το Υπουργείο  ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! Ας επέμβει και εισαγγελέας και ας μας απολύσει όλους, αν δεν παλέψουμε δυναμικά ξεχάστε το, άσπρη μέρα δεν θα δούμε.

Συνάδελφε μήπως μπερδεύτηκες λίγο; Τι ήθελες να στείλουν στο δημοτικό σχολείο του κάθε μακρινού χωριού, φυσικό, φιλόλογο ή μαθηματικό ; ; Όσο αφορά τους κατατακτήριους που ανέφερες, αναφέρεσε σε ανθρώπους που έχουν δύο πτυχία και όχι ένα και που μάλιστα μπορεί να δυσκολεύτηκαν πολύ περισσότερο να το πάρουν απ΄ότι εσύ το μεταπτυχιακό σου. Για να μην ανοίξουμε θέμα για το πώς γίνεται η επιλογή σε διάφορα μεταπτυχιακά. Είναι κρίμα μ΄αυτόν το χαμό να αρχίσει ο καθένας να βγάζει τα απωθημένα του για την πρωτοβάθμια. Στι κάτω κάτω τα παιδαγωγικά τμήματα ξέρουν όλοι πού είναι. Ο δάσκαλος σπουδάζει δάσκαλος για να πάει στηνν εκπαίδευση. Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο και για όλες μα όλες τις άλλες ειδικότητες.

Ε ναι να βάλουμε δασκάλους και να κάνουν φυσική στο λύκειο ή γυμνάσιο. Για τις κατατακτήριες που αναφέρεσαι, υπόψη διότι και εγώ έχω περάσει μέσα από αυτές, να σε ενημερώσω απλά ότι αρκεί ένα απλό πτυχιάκι. Αν είσαι απόφοιτος ΤΕΙ, οποιουδήποτε όμως ΤΕΙ, απλά έχεις δικαίωμα να δώσεις κατατακτήριες, το ίδιο και απόφοιτος οποιοδήποτε Πανεπιστημίου.  Όσο το αν κουράζεται κάποιος, όλοι κουράζονται, ακόμα και σε γραφείο να δουλεύεις, κουράζεσαι. Να σε ενημερώσω απλά, ότι όταν δίνεις κατατακτήριες, φοιτητής γίνεσαι πάλι, ε δεν νομίζω να είναι και ακατόρθωτο να πάρεις ένα ακόμα πτυχίο. Το αν κουράστηκα εγώ για το master άσε να το ξέρω μόνο εγώ, απλά να σε ενημερώσω ότι μέσω του master έχω 2 έγκυρες δημοσιεύσεις σε 2 επιστημονικά περιοδικά το ένα είναι το Planta και το άλλο το Journal of Biotechnology. Δεν νομίζω να είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να κάνεις στα πλαίσια master δημοσίευση και μάλιστα όταν το Master έχει πειραματική κατεύθυνση. Ε μην τρελαθούμε ότι είναι και τόσο δύσκολες οι παιδαγωγικές σχολές να πάρεις ένα πτυχίο !!!!
καλα εδω γινεται χαμος και εσυ βρηκες ευκαιρια να μας πεις ποσο αχρηστα ειναι τα δασκαλακια ( γιατι καπως ετσι αναφερεσαι σε αυτους) και να μας πεις ποσο σουπερ ντουπερ εισαι εσυ ????

Ζήτημα επιλογών,αλλά και θέμα τύχης.Μία σημαντική παράμετρος,που συχνά δε θελουμε να παραδεχτούμε.
Ποιος φανταζόταν πριν μια δεκαετία ότι θα "άνοιγε" έτσι ο κλάδος.

Πάντως giannios  είναι απορίας άξιο πώς καταφέρνεις και συνδυάζεις τα master με τον πράσινο ιππότη της αποκάλυψης. :)
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Η Στάη κατηγορείται από τα ΜΜε και τα blogs ως πράσινη και είναι ευνόητο πως είναι. Όμως η στάση της μού άρεσε γιατί έθεσε τους δικούς της κανόνες στο δελτίο και δεν άφησε την Εύη να βγάλει το διάγγελμά της περί Νέου Σχολείου, όπως ήταν έτοιμη. Φυσικά, η Εύη ξέχασε τους εκπαιδευτικούς, γιατί δεν την αφορούν και στόχος της είναι η εξάρθρωσή τους.

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Μια είναι η λύση:

Η αλήθεια είναι ότι το όλο φαινόμενο με τους δασκάλους έχει ζορίσει πολλούς, εκπαιδευτικούς και μη. Οκ έχεις την άποψή σου αλλά να μην τα παίρνει η μπάλα όλα. Εφόσον υπήρχαν κενά, έπρεπε να καλυφθούν με κάποιον τρόπο οπότε και πήραν και 22χρονα. Δεν γινόταν αλλιώς.

Εξάλλου όυτε και το άλλο καταλαβαίνω ότι επειδή δεν είχαν μεταπτυχιακό άρα δεν έπρεπε να δουλέψουν? Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτό, εφόσον δεν υπήρχε κορεσμός του κλάδου, οπότε και σοβαρός ανταγωνισμός, ούτε πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι ένας τομέας σαν τα οικονομικά και τις επιστήμες που τα πάντα καθορίζονται έστω και από ένα χαρτί παραπάνω.  Άλλωστε και τα μεταπτυχιακά τα σοβαρά γίνονται και για κάποιο λόγο π.χ. συνέχιση σε ακαδημαϊκή καριέρα ή θες να ειδικευτείς στο αντικείμενό σου ώστε να τα εφαρμόσεις κιόλας αυτά. Το να κάνεις μεταπτυχιακό για να λες ότι το έχω και θα πάρω μόρια σε διαγωνισμό αποτελεί πιστεύω ελληνικό φαινόμενο. Επίσης, το γεγονός ότι αυτοί διορίστηκαν νωρίς δεν σημαίνει ότι μετά το διορισμό τους δεν έκαναν κιόλας κάποιο μεταπτυχιακό.

Για να κλείσω, για το θυμό για τους πολλούς διορισμούς των δασκάλων μόνο εν μέρει μπορώ να συμφωνήσω κάπως. Το γεγονός ότι μπήκαν χωρίς κάποια εξέταση και μέσα σ'ολους μπήκαν και πολλοί που δεν έπρεπε με αμφίβολα προσόντα (σχεδόν ό,τι γινόταν με την επετηρίδα) καθώς και άνθρωποι με αμφιβόλου ποιότητας πτυχία

Το μόνο που ελπίζω είναι να γίνει κάποια στιγμή η πολυπόθητη (σωστή) αξιολόγηση στην εκπαίδευση μπας και ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΥΓ.: Αν πριν γινόταν μπάχαλο όσον αφορά τη λειτουργία ενός σχολείου σχετικά με τους "ανίκανους για τάξη" εκπαιδευτικούς, ούτε να φανταστώ δεν θέλω τώρα με τις συγχωνεύσεις που θα γίνει ένας χαμός γενικότερα..

Πάντως giannios  είναι απορίας άξιο πώς καταφέρνεις και συνδυάζεις τα master με τον πράσινο ιππότη της αποκάλυψης. :)
.
χαχα όντως (χωρίς παρεξήγηση) :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 14, 2011, 10:42:24 pm από HelenB »
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Μια είναι η λύση:

Ζήτημα επιλογών,αλλά και θέμα τύχης.Μία σημαντική παράμετρος,που συχνά δε θελουμε να παραδεχτούμε.
Ποιος φανταζόταν πριν μια δεκαετία ότι θα "άνοιγε" έτσι ο κλάδος.

Eπειδή κάποιος έχει master ή διδακτορικό ή βραβείο nobel, είναι ανόητο να έχει υπερφυσικές ανησυχίες;;
Ε αλοίμονο "πρώτα π μαθητής" για το Υπουργείο. Πρέπει να μας θεωρούν πολύ μα πολύ μα πολύ μα πολύ μα πολύ Μ.....ΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ για να λένε αυτά. Δηλαδή πιστεύουν ότι θα πείσουν το κόσμο ότι και καλά οι συγχωνεύσεις έγιναν  με παιδαγωγικά κριτήρια και ότι  το έκαναν για να οφελήσουν τους μαθητές;;

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Θα γίνω συνήγορος του giannos και θα πώ ότι στο άμεσο μέλλον θα τεθεί τέτοιο ζήτημα.  Άλλωστε παρακολουθούμε καταιγίδα νόμων στο χώρο και ελάχιστες αντιδράσεις. Μην θεωρείς απίθανο στα πλαίσια όλων των μέτρων αλλά και του νέου λυκείου να περισέψουν φυσικοί, μαθηματικοί ή άλλες ειδικότητες. Που θα πάνε αυτοί; Κάτι σαν μετάταξη θα γίνει προς τα Δημοτικά θα κάνουν.

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
  Πριν λίγες μέρες έντεχνα είχαν επηρεάσει τον λαό πως  στης 25 μαρτιου θε ερθει η πτώχευση………χθες ανακοίνωσαν την επιμήκυνση του χρέους κλπ….(όποιος θέλει ας αφαιρέσει  το χρ  και ας βάλει π...γιατί αυτή ειναι η ουσια της επιμήκυνσης)…..και όλοι ένοιωθαν τρισευτυχισμένοι …..μόνο στους δρόμους δεν κατέβηκαν για πανηγυρισμούς….....και το πασοκ ανεβαίνει σε εκτίμηση και σε ποσοστά κάθε μέρα    .....εεε λοιπόν  στο τέλος όλοι θα φωνασκούμε ως μωρές παρθένες  ψηφίζοντας ξανά αννούλα.
υγ
συγγνώμη για κάποιες λέξεις που χρησιμοποίησα

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Θα γίνω συνήγορος του giannos και θα πώ ότι στο άμεσο μέλλον θα τεθεί τέτοιο ζήτημα.  Άλλωστε παρακολουθούμε καταιγίδα νόμων στο χώρο και ελάχιστες αντιδράσεις. Μην θεωρείς απίθανο στα πλαίσια όλων των μέτρων αλλά και του νέου λυκείου να περισέψουν φυσικοί, μαθηματικοί ή άλλες ειδικότητες. Που θα πάνε αυτοί; Κάτι σαν μετάταξη θα γίνει προς τα Δημοτικά θα κάνουν.
Έγινε ήδη φέτος, όπου πληροφορικάριοι διατέθηκαν στα ολοήμερα Δημοτικά

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144