0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 05:39:24 μμΠαράθεση από: max στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 12:19:32 μμ bitch υπηρετεις στο Ξηρομερο? ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ - η μαμά μου είναι από εκει κοντά και ξέρω πως ο Λιθοσφαιριστής καπου εκεί πέρα επισης βρίσκεται (είχαμε κάνει καποτε μια κουβέντα για Φυτείες/ κατούνα και την εχθρότητα μεταξύ των δύο χωριών και νομίζω το είχε αναφέρει κι εκεινος...).... Δόξα τω Θεώ...εκεί δεν υπηρέτησα ποτέ.!!! η πρωτη κουβεντα που μας ειπε συναδελφος απο αθηνα οταν φτασαμε ξηρομερο ηταν:αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε!εδω ειναι ξηρομερο!κ διαπιστωσαμε οτι δε λεει χαμαρες!
Παράθεση από: max στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 12:19:32 μμ bitch υπηρετεις στο Ξηρομερο? ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ - η μαμά μου είναι από εκει κοντά και ξέρω πως ο Λιθοσφαιριστής καπου εκεί πέρα επισης βρίσκεται (είχαμε κάνει καποτε μια κουβέντα για Φυτείες/ κατούνα και την εχθρότητα μεταξύ των δύο χωριών και νομίζω το είχε αναφέρει κι εκεινος...).... Δόξα τω Θεώ...εκεί δεν υπηρέτησα ποτέ.!!!
bitch υπηρετεις στο Ξηρομερο?
κατά πρώτον οι τοποθετήσεις ακολουθούν τη λογική των μεταθέσεων οπότε η εντοπιότητα και η συνυπηρέτηση υπολογιζονται. Άρα δεν είναι αν μη τι άλλο παράνομο το σκέλος αυτό. Ωστόσο παράνομο είναι να κρίνεται μαζί με τους αποσπασμένους απο άλλα πυσπε. Η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη και αναφέρει ότι οι όντες στη διάθεση λογίζονται ως υπεράριθμοι του πυσπε και άρα τοποθετούνται κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλους - αποσπασμένους πχ. .αν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία ο σύζυγός σου καλό είναι να υποβάλλει ένσταση κατά της διαδικασίας ( με τη σχετική κοινοποίηση σε περιφέρεια και υπουργειο βέβαια ) . Αν βρει και άλλους που θίγονται να κάνουν ομαδικά το ίδιο τα αποτελέσματα σαφώς θα είναι καλύτερα. το νομικό πλαίσιο βρίσκεται στο πδ 50/96.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 07:52:00 μμκατά πρώτον οι τοποθετήσεις ακολουθούν τη λογική των μεταθέσεων οπότε η εντοπιότητα και η συνυπηρέτηση υπολογιζονται. Άρα δεν είναι αν μη τι άλλο παράνομο το σκέλος αυτό. Ωστόσο παράνομο είναι να κρίνεται μαζί με τους αποσπασμένους απο άλλα πυσπε. Η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη και αναφέρει ότι οι όντες στη διάθεση λογίζονται ως υπεράριθμοι του πυσπε και άρα τοποθετούνται κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλους - αποσπασμένους πχ. .αν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία ο σύζυγός σου καλό είναι να υποβάλλει ένσταση κατά της διαδικασίας ( με τη σχετική κοινοποίηση σε περιφέρεια και υπουργειο βέβαια ) . Αν βρει και άλλους που θίγονται να κάνουν ομαδικά το ίδιο τα αποτελέσματα σαφώς θα είναι καλύτερα. το νομικό πλαίσιο βρίσκεται στο πδ 50/96.Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! θα το ψάξω
κοίτα κυρίως το αρ. 15. Αναφέρεται σε μεταθέσεις εντός της ίδιας περιοχής μεταθεσης - καθώς και σε αυτούς που υπέβαλαν αίτηση οριστικής τοποθέτησης (άρα είναι στη διάθεση)
Παράθεση από: max στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 07:28:16 μμΠαράθεση από: bitch στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 05:39:24 μμΠαράθεση από: max στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 12:19:32 μμ bitch υπηρετεις στο Ξηρομερο? ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ - η μαμά μου είναι από εκει κοντά και ξέρω πως ο Λιθοσφαιριστής καπου εκεί πέρα επισης βρίσκεται (είχαμε κάνει καποτε μια κουβέντα για Φυτείες/ κατούνα και την εχθρότητα μεταξύ των δύο χωριών και νομίζω το είχε αναφέρει κι εκεινος...).... Δόξα τω Θεώ...εκεί δεν υπηρέτησα ποτέ.!!! η πρωτη κουβεντα που μας ειπε συναδελφος απο αθηνα οταν φτασαμε ξηρομερο ηταν:αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε!εδω ειναι ξηρομερο!κ διαπιστωσαμε οτι δε λεει χαμαρες!ντιπ χαμάρες δεν έλεγε!! Πράγματι εκεί είναι άλλη γλώσσα, άλλη χώρα, άλλος κόσμος και άλλη εποχή.... τουλάχιστον φύγατε από κει ή ακόμα παλεύετε;
penny_ct ενώ οι νεοδιόριστοι του 2010 τίθεστε στη διάθεση του πυσπε όμως είστε....λιγότερο στη διάθεση απο τους πιο παλιούς "διαθεσίτες" ....
Παράθεση από: bitch στις Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:19:17 μμpenny_ct ενώ οι νεοδιόριστοι του 2010 τίθεστε στη διάθεση του πυσπε όμως είστε....λιγότερο στη διάθεση απο τους πιο παλιούς "διαθεσίτες" ....Ας υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει λειτουργικό κενό στο σχολείο πρώτης τοποθέτησης.Αν διεκδικούν κάποιο άλλο λειτουργικό κενό ένας παλιός διαθεσίτης και ένας του 2010 (με περισσότερα μόρια από τον παλιό), ποιος προηγείται;