0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα και παλι!ερωτηση αν ξερετε να απαντησετε..ημουνα οργανικα υπεραριθμη σε σχολειο που συγχωνευτηκε.τωρα που εγιναν οι τοποθετησεις τοποθετηθηκαμε δυο σε αυτο το σχολειο..για 2 κενα ενα σε ταξη το πρωι και ενα ολοημερο!εγω και ενας με αποσπαση εντος πυσπε .ΣΗμερα που πηγα στο σχολειο μου δωσανε το ολοημερο χωρις να με ρωτησουνε..ζητησα την ταξη την πρωινη αλλα επειδη αυτος με την αποσπαση εχει 25 χρονια υπηρεσιας μου ειπανε οτι επειδη δεν θελει ολοημερο κανει κανει αναθεση ο διευθτυντης αν το ανριουντια και οι 2να τονισω οτι το ολοημερο δεν εχει ανοιξει καν.και σημερα ειπαμε να φερουν τα παιδια δηλωσεις και αν τις φερουν!σε αυτην την περιπτωση θελω να ρωτησω αν προηγουμαι να διαλεξω την ταξη στο πρωινο ωραδιο εγω που ημουνα υπεραριθμη σε αυτο το σχολειο η ο κυριος που ηρθε με αποσπαση απο αλλο σχολειο..??οχι επειδη ειμαι νεα πιστευω οτι με εχουν τρελανει..δεν θελω να τσακωθω με κανεναν απλα μιλαμε για το δικιο!
Παράθεση από: daimonas στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:49:59 pmκαλημερα και παλι!ερωτηση αν ξερετε να απαντησετε..ημουνα οργανικα υπεραριθμη σε σχολειο που συγχωνευτηκε.τωρα που εγιναν οι τοποθετησεις τοποθετηθηκαμε δυο σε αυτο το σχολειο..για 2 κενα ενα σε ταξη το πρωι και ενα ολοημερο!εγω και ενας με αποσπαση εντος πυσπε .ΣΗμερα που πηγα στο σχολειο μου δωσανε το ολοημερο χωρις να με ρωτησουνε..ζητησα την ταξη την πρωινη αλλα επειδη αυτος με την αποσπαση εχει 25 χρονια υπηρεσιας μου ειπανε οτι επειδη δεν θελει ολοημερο κανει κανει αναθεση ο διευθτυντης αν το ανριουντια και οι 2να τονισω οτι το ολοημερο δεν εχει ανοιξει καν.και σημερα ειπαμε να φερουν τα παιδια δηλωσεις και αν τις φερουν!σε αυτην την περιπτωση θελω να ρωτησω αν προηγουμαι να διαλεξω την ταξη στο πρωινο ωραδιο εγω που ημουνα υπεραριθμη σε αυτο το σχολειο η ο κυριος που ηρθε με αποσπαση απο αλλο σχολειο..??οχι επειδη ειμαι νεα πιστευω οτι με εχουν τρελανει..δεν θελω να τσακωθω με κανεναν απλα μιλαμε για το δικιο!νομίζω πως σύμφωνα με το Π.Δ.50/1996 - (ΦΕΚ.45 τ.Α) Άρθρο 14, Κρίση και τοποθέτηση υπεράριθμων εκπαιδευτικών εσύ τοποθετήθηκες πρώτη
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 09:15:25 pmόχι γιατί άκου να δεις πώς έχει: η δδε αποφασίζει και διαθέτει ολικά τους πλεονάζοντες στην α/θμια. στη συνέχεια η περιφέρεια αποσπά μετά απο πρόταση για διάθεση της δδε (
όχι γιατί άκου να δεις πώς έχει: η δδε αποφασίζει και διαθέτει ολικά τους πλεονάζοντες στην α/θμια. στη συνέχεια η περιφέρεια αποσπά μετά απο πρόταση για διάθεση της δδε (
Παράθεση από: Patreas στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 09:31:07 pmΑλλά και στο καθηκοντολόγιο των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης (ΦΕΚ 64
Αλλά και στο καθηκοντολόγιο των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης (ΦΕΚ 64
Παράθεση από: λιθοσφαιριστής στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 11:25:40 pmBitch, με δεδομένο αυτόΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:15:09 pmη σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομομου φαίνεται παράλογο να ισχύει και αυτόΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 05:00:50 pmdmath εννοείς ότι ο συνάδελφος / μελος οτα ζητούσε απόσπαση εντός πυσδε; στην περίπτωση αυτή πρώτα γίνονται οι τοποθετήσεις των σε διάθεση ΩΣΤΟΣΟ αν έχουν ειδικές κατηγορίες απο αποσπαση ας πούμε, είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν θέσεις και για αυτούς. Μπορεί δηλαδή το πυσδε να μοιράσει με αναολογικό τρόπο τα κενά :πχ πέντε για τους διάθεση, δύο για τους από απόσπαση , 1 για νεοδιόριστο ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Στο παράδειγμα που αναφέρεις, θα μείνει στον αέρα ο 6ος διαθεσίτης (με κίνδυνο να βρεθεί σε άλλη περιοχή) και θα τοποθετηθεί ο νεοδιόριστος;Και επίσης, με ποιο τρόπο θα μοιράσει τις θέσεις το ΠΥΣΔΕ; Θα υπάρχουν περιθώρια για τρελό μαγείρεμα.Αν ήταν έτσι, τι νόημα έχει το ποια κατηγορία προηγείται, αφού είναι σα να συγκρίνονται οι της κάθε κατηγορίας μεταξύ τους για συγκεκριμένες θέσεις.Μήπως να το ξαναδείς;Δε με αφορά προσωπικά, αλλά πολύ με παραξένεψε.Με βάση ποιο νόμο προηγείται ο αιτών απόσπαση εντός του ιδίου ΠΥΣΔΕ από τον νεοδιόρισθο;
Bitch, με δεδομένο αυτόΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:15:09 pmη σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομομου φαίνεται παράλογο να ισχύει και αυτόΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 05:00:50 pmdmath εννοείς ότι ο συνάδελφος / μελος οτα ζητούσε απόσπαση εντός πυσδε; στην περίπτωση αυτή πρώτα γίνονται οι τοποθετήσεις των σε διάθεση ΩΣΤΟΣΟ αν έχουν ειδικές κατηγορίες απο αποσπαση ας πούμε, είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν θέσεις και για αυτούς. Μπορεί δηλαδή το πυσδε να μοιράσει με αναολογικό τρόπο τα κενά :πχ πέντε για τους διάθεση, δύο για τους από απόσπαση , 1 για νεοδιόριστο ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Στο παράδειγμα που αναφέρεις, θα μείνει στον αέρα ο 6ος διαθεσίτης (με κίνδυνο να βρεθεί σε άλλη περιοχή) και θα τοποθετηθεί ο νεοδιόριστος;Και επίσης, με ποιο τρόπο θα μοιράσει τις θέσεις το ΠΥΣΔΕ; Θα υπάρχουν περιθώρια για τρελό μαγείρεμα.Αν ήταν έτσι, τι νόημα έχει το ποια κατηγορία προηγείται, αφού είναι σα να συγκρίνονται οι της κάθε κατηγορίας μεταξύ τους για συγκεκριμένες θέσεις.Μήπως να το ξαναδείς;Δε με αφορά προσωπικά, αλλά πολύ με παραξένεψε.
η σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομο
dmath εννοείς ότι ο συνάδελφος / μελος οτα ζητούσε απόσπαση εντός πυσδε; στην περίπτωση αυτή πρώτα γίνονται οι τοποθετήσεις των σε διάθεση ΩΣΤΟΣΟ αν έχουν ειδικές κατηγορίες απο αποσπαση ας πούμε, είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν θέσεις και για αυτούς. Μπορεί δηλαδή το πυσδε να μοιράσει με αναολογικό τρόπο τα κενά :πχ πέντε για τους διάθεση, δύο για τους από απόσπαση , 1 για νεοδιόριστο ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Patreas όχι υπάρχουν και αποσπάσεις χωρίς αίτηση για τις ανάγκες της υπηρεσίας..είσαι σίγουρος ότι το αρ. 14 του 1566 δεν έχει καταργηθεί με άλλες, νεότερες διατάξεις; Δεν έχω τον κώδικα μαζί μου για να σου απαντήσω έγκυρα...
Παράθεση από: penny_ct στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:05:23 pmBitch να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο(για σήμερα... )Ποιοι προηγουνται στις τοποθετήσεις??Είναι πρώτα όσοι είναι στη διάθεση και μετά οι αποσπασμενοι ή συνεξετάζονται?η σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομο
Bitch να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο(για σήμερα... )Ποιοι προηγουνται στις τοποθετήσεις??Είναι πρώτα όσοι είναι στη διάθεση και μετά οι αποσπασμενοι ή συνεξετάζονται?
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 05:17:21 pm Patreas όχι υπάρχουν και αποσπάσεις χωρίς αίτηση για τις ανάγκες της υπηρεσίας..είσαι σίγουρος ότι το αρ. 14 του 1566 δεν έχει καταργηθεί με άλλες, νεότερες διατάξεις; Δεν έχω τον κώδικα μαζί μου για να σου απαντήσω έγκυρα...Σίγουρα δεν έχει καταργηθεί ολικώς (αν το διαβάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ).Προς επίρρωση του ότι δεν έχει καταργηθεί: αναφέρεται και στα "Έχοντας υπόψη" στις αποφάσεις διάθεσης που είπαμε:http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%918%CE%9F9-7%CE%97%CE%A0http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%918%CE%9F9-%CE%9A%CE%A3%CE%96Αποσπάσεις σε σχολική μονάδα (όχι σε φορέα) για τις ανάγκες της υπηρεσίας προβλέπει το Άρ.31 του 3848, ξέρεις να τις προβλέπει κάποιος προγενέστερος νόμος;
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:15:09 pmΠαράθεση από: penny_ct στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:05:23 pmBitch να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο(για σήμερα... )Ποιοι προηγουνται στις τοποθετήσεις??Είναι πρώτα όσοι είναι στη διάθεση και μετά οι αποσπασμενοι ή συνεξετάζονται?η σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομοΕίδα στο http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44831 ότι μαζεύτηκαν όλοι αυτοί οι φωστήρες και βγάλανε μια σειρά που αντιβαίνει αυτή που ανέφερε η bitch.Εγώ πάντως ψηφίζω bitch.If you wanna get rich in knowledge you've got to ask bitch in pde.gr