0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αναλαμβάνουν οι καθηγητές που διδάσκουν κάποιο μάθημα στην Α λυκείου για του χρόνου. Δεν υπάρχουν αναθέσεις
Παράθεση από: stef στις Ιουνίου 27, 2011, 04:43:46 pm Το αναλαμβάνουν οι καθηγητές που διδάσκουν κάποιο μάθημα στην Α λυκείου για του χρόνου. Δεν υπάρχουν αναθέσειςΤο παραπάνω σημαίνει ότι αποκλείονται οι καθηγητές πληροφορικής εφόσον από του χρόνου δεν θα διδάσκουν τίποτα στην Α' Λυκειου;;;
Οπότε και επισήμως πετιούνται έξω οι καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που δίδασκαν το μάθημα της Τεχνολογίας ως τώρα. Κάποιοι "συνάδελφοι" άλλων ειδικοτήτων πρέπει να είναι πια πολύ χαρούμενοι...
Νεα απο επιμόρφωση1. Το μάθημα θα διδάσκεται από 2 τουλάχιστον καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων. (2ώρες ο ένας και 1 ο άλλος). Αν είναι 3 καθηγητές (1 ώρα ο καθένας)2. Για τα θέματα θα υπάρχει τράπεζα θεμάτων3. Το αναλαμβάνουν οι καθηγητές που διδάσκουν κάποιο μάθημα στην Α λυκείου για του χρόνου. Δεν υπάρχουν αναθέσεις4. Μάλλον δεν μπορεί να αναλάβει ένας καθηγητής πολλά τμήματα (2ωρα το πολύ), μάλλον ένα μόνο5. τα θέματα θα εγκρίνονται από τον σύλλογο των καθηγητών και θα ανακοινώνονται ποιοι καθηγητές θα διδάξουν.6. Εαν υπάρχουν τμήματα με πάνω από 20 μαθητές μπορεί να σπάνε για την εργασία π.χ. Αν 1 σχολείο έχει 3 τμήματα των 25 μαθητών (για Α λυκείου) θα δίνονται στους μαθητές 4 θέματα θα επιλέγουν τα 2 και με σειρά θα φτιάχνονται 4 ισάριθμα τμήματα. Το κάθε τμήμα θα έχει συγκεκριμένο θέμα που θα προσεγγίζεται...... (Πολλά πράγματα)Νομίζω ότι έλυσα σύντομα τις απορίες πολλών για τις αναθέσεις. Υπάρχουν και πολλά άλλα. Αύριο έχει συνάντηση με Ματσαγγούρα να τον ρωτήσουμε ότι θέλουμε (Θα γίνει χαμός ερωτήσεων:)! ). Α θα υπάρξει και υπέυθυνος των τμημάτων της εργασίας (με πρώτη ανάθεση τον υποδιευθυντή)
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 27, 2011, 04:55:47 pmΟπότε και επισήμως πετιούνται έξω οι καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που δίδασκαν το μάθημα της Τεχνολογίας ως τώρα. Κάποιοι "συνάδελφοι" άλλων ειδικοτήτων πρέπει να είναι πια πολύ χαρούμενοι...επίσημα δεν το ανέφερε κανένας. Αλλά σύμφωνα με το πλαίσιο που μας ανέφεραν (και το παρεθεσα) αυτό συμβαίνει. Και εγώ τεχνικής ειδικότητας είμαι δε μου απέρριψε ότι μπορώ να το κάνω, αλλά μετά απο συνενόηση με το σύλλογο και τα θέματα που θα δοθούν στους μαθητές και μάλλον όπως όλοι μπορούν να διδάξουν σε ένα μόνο τμήμα. Αρα από 6 ώρε που έκανα μάθημα στην Α πέφτω στις 2 το πολύ.