0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως η C++ και το data acquisition σίγουρα δεν θα χρειαστούν στις "ερευνητικές" εργασίες των σχολείων
Εν τέλει Στράτο, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θεωρώ εξαιρετικά ψωνίστικο να παραθέτεις ολόκληρο κατεβατό με τα προσόντα σου, και άλλο ένα με όλα τα "θαυμαστά" που έχεις κάνει ως τώρα στις τάξεις των λυκείων, όταν ούτε σου ζητήθηκε από κανέναν, ούτε έχει σχέση με το θέμα του topic και πόσο μάλλον όταν ούτως ή άλλως κανείς εδώ μέσα δεν μπορεί να διασταυρώσει αν ισχύουν. Τόσα χρόνια στα fora, πρώτη φορά βλέπω τέτοια αυτόβουλη, εκτεταμένη και προφανώς αναίτια αυτοπροβολή. Υποθέτω ότι και η ταπεινότητα είναι ανάμεσα στα προσόντα ενός καλού εκπαιδευτικού.Υ.Γ. Με πολύ λιγότερα από 1400 ευρώ το μήνα μεγαλώνουν τα παιδιά τους η πλειοψηφία των ελλήνων, και πολλοί από αυτούς χωρίς την πολυτέλεια του να εισπράττουν άλλα εισοδήματα. Άρα κομματάκι προκλητικό το σχόλιο και για τα εισοδήματα και την ακίνητη περιουσία σου. Και σε κάθε περίπτωση, κρίμα που δεν παρέθεσες και το Ε9 σου όπως έκανες και με το βιογραφικό σου. Παράλειψη από μέρους σου...
Δεν είπα ότι λες ψέμματα και ούτε αυτό θα με έκανε να νιώθω καλύτερα. Την ανάγκη σου για αυτοπροβολή και την ανουσιότητα όλου αυτού σχολίασα. Τα video όχι, δεν πρόλαβα να τα δώ.Y.Γ. Τα είδα τα video. Παρατήρηση 1: Ατυχής επιλογη το toccata και fuga για μουσική επένδυση στην επαγωγή. Παρατήρηση 2: Το δεύτερο βίντεο δεν δείχνει ουσιαστικά την κοπή του μετάλλου από το νερό και αν δεν υπήρχε ο τίτλος δεν θα ήταν καν κατανοητό το τι δείχνει.
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 26, 2011, 08:31:45 amΔεν είπα ότι λες ψέμματα και ούτε αυτό θα με έκανε να νιώθω καλύτερα. Την ανάγκη σου για αυτοπροβολή και την ανουσιότητα όλου αυτού σχολίασα. Τα video όχι, δεν πρόλαβα να τα δώ.Y.Γ. Τα είδα τα video. Παρατήρηση 1: Ατυχής επιλογη το toccata και fuga για μουσική επένδυση στην επαγωγή. Παρατήρηση 2: Το δεύτερο βίντεο δεν δείχνει ουσιαστικά την κοπή του μετάλλου από το νερό και αν δεν υπήρχε ο τίτλος δεν θα ήταν καν κατανοητό το τι δείχνει.Ποιά είναι η ειδικότητα σου? ΥΓα) στο αρχικό μου post ανέφερα μόνο εκείνα τα στοιχεία που μου δίνουν προτεραιότητα στην ανάθεση των projects (και το νήμα είναι “Αναθέσεις στην "Ερευνητική Εργασία" – Προτεραιότητα”) β) Ε, στο ψιλοκατάντια θεώρησα ότι έπρεπε να απαντήσω. γ) >>>Μήπως μπέρδεψες το φόρουμ με.... ιστοσελίδα πολυεθνικής εταιρείας, που αναζητά διευθυντικά τεχνικά στελέχη με διαγαλιαξιακού επιπέδου μισθό ? Οχι δεν τα μπέρδεψα μια τέτοια ιστοσελίδα είναι εδώ (Researcher – Predictive Modelling, Quantitative Trading Group, New York c. $250-$350K+ Linked to ex http://www.quantfinancejobs.com/jobdetails.asp?dbid=&guid=&JobID=10786)
α) Ασχολήθηκα με την εκπαίδευση πριν 7 χρόνια, στα 37 μου. Νιώθω να έχω τρελό κέφι για την διδασκαλία. Με το που διορίστηκα με τοποθέτησαν σε εσπερινό λύκειο. Θεώρησα ότι είναι πρόκληση να κάνεις του μαθητές να ενδιαφερθούν για τη φυσική. [...]Ζήτησα του χρόνου να βρεθώ σε πρωινό λύκειο και εκεί θα ήθελα να ασχοληθώ και με τα projectsβ)Προσωπικά ανανεώθηκα που μπήκα στην εκπαίδευση διότι ασχολήθηκα με κάτι νέο.Επίσης έχω την εκπαίδευση σε πολύ μεγάλη υπόληψη διότι αν θέλεις να κάνεις μια κοινωνία καλύτερη αρχίζεις από την παιδεία.γ) Ζω σε ημιτροπικό παραδεισένιο κοσμικό νησί (Ρόδος) και κάνω μπάνια από τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο. Τα πρωινά τα αφιερώνω στον εξάχρονο γιο μου. Η ενασχόληση με τα παιδαγωγικά με βοήθησε να γίνω καλύτερος πατέρας. Τα χρήματα που παίρνω από την εκπαίδευση (1400) είναι τα μισά από αυτά μου έδιναν πριν χρόνια στην ρομποτική εταιρεία. Ζύγισα της προτεραιότητες μου και πήρα της αποφάσεις μου. Ο χρόνος που πέρασα με τον γιό μου είναι ανεκτίμητος. Σίγουρα τα χρήματα είναι λίγα και αν δεν είχα την ακίνητη περιουσία που μου δίνει εισόδημα από νοίκια μπορεί να έπαιρνα άλλη απόφαση. Οπότε δεν το βλέπω σαν ψιλοκατάντια όπως αναφέρθηκε από συνάδελφο που φυσικά δεν ξέρει όλα τα δεδομένα.[...]
Θες να μας τεκμηριώσεις weakforce ποιός ενοχλείτε και γιατί; Αμφισβήτησε άραγε κανείς την επιστημονική επάρκεια του συναδέλφου ή σχολίασε την προφανή ανάγκη του να την διαλαλεί;
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 26, 2011, 09:56:03 amΘες να μας τεκμηριώσεις weakforce ποιός ενοχλείτε και γιατί; Αμφισβήτησε άραγε κανείς την επιστημονική επάρκεια του συναδέλφου ή σχολίασε την προφανή ανάγκη του να την διαλαλεί;΄Αμφισβητώ εγώ προσωπικά τις προθέσεις που του καταλογίζονται ότι έγινε προσπάθεια να "αυτο-προβληθεί".Αλλά για να το θέσουμε πιο γενικά: Και αρνούμαι αυτό το "μίζερο" ότι στην Εκπ/ση δεν της αξίζουν να την υπηρετούν άνθρωποι με ηυξημένα προσόντα.Το ότι κάποιος βάζει στην άκρη την ατομική πορεία - κοινωνική καταξίωση και αποφασίζει να ξεκινήσει από την βάση και στην τελική να προσφέρει στην "μάχιμη" εκπ/ση δεν νομίζω ότι αποτελεί λόγο για υπονοούμενα περί ανουσιότητας. Άσε και για το μπαράζ υποδείξεων "και γιατί δεν.... μα έπρεπε να πας εκεί" και "πας χαμένος".... Η έκθεση των τυπικών προσόντων έγινε για να ανέβει λίγο ο πήχης... Πόσες φορές έχετε καθήσει σε επιμορφωτικά έδρανα και δεν έχετε αισθανθεί ότι γνωρίζετε περισσότερα από τους επιμορφωτές σας; Ως τέτοια έπρεπε να εκληφθεί η απαρρύθμιση των τυπικών προσόντων των συναδέλφων και όχι ως φίλαυτη στάση.