0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας... θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δωσω κατατακτηριες για να κυνηγησω το ονειρο μου πανω απολα!!! δεν ξερω τι να κανω... αξιζει να δωσω; περισσοτερο για να μη μου μεινει αποθημενο! αξιζει τον κοπο;;; περασω δεν περασω!!! τι λετε;
Μόνο στο παιδαγωγικό Αθηνών οι κατατακτήριες θα πραγματοποιηθούν με βάση το πτυχίο για το 2009-10; Γνωρίζει κανείς σε ποιές άλλες πόλεις θα πάρουν άτομα με βαθμό πτυχίου φέτος;
νομίζω πως σε όλα τα Παιδαγωγικα Τμήματα είναι έτσι(στην Αθήνα σίγουρα)..θα προσπαθήσω να μάθω και θα σας ενημερώσω!
Γεια σας!!!Θέλω να δωσω κατακτηριες σε καποιο παιδαγωγικο τμημα. Επειδη ομως εργαζομαι θελω να μαθω αν ειναι δυνατον να τελειωσω την σχολη συμμετεχοντας μονο στις εξετασεις και εχοντας στην διαθεση μου περιπου 4 εβδομαδες αδειας το χρονο για τις πρακτικες και τα υποχρεωτικων παρουσιων μαθηματα.Ποιο απο ολα τα παιδαγωγικα -εκτος Αθηνας και Θεσσαλονικης- εχει τα λιγοτερα υποχρετικα απο αποψη παρουσιων μαθηματα?Πχ στην Αλεξανδρουπολη διαβασα οτι εχει 6 εβδομαδες πρακτικων . Αυτες ειναι μαζεμενες στο ογδοο εξαμηνο ή όχι??Στην Αλεξανδρουπολη εχει το προγραμμα σπουδων και εργαστηρια . Αυτα ειναι με υποχρετικες παρουσιες?Απο την μελετη των προγραμματων σπουδων κατεληξα οτι στο Ρεθυμνο στην Πατρα και στον
EVA ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!Τα πεντε υποχρεωτικα με προβληματιζουν αρκετα γιατι φανταζομαι οτι αν ειναι 2 φορες την εβδομαδα το υποχρεωτικο μαθημα θα πρεπει να παιρνω αδεια 2 μερες την εβδομαδα για ενα ολοκληρο εξαμηνο κοκ...Πραγμα μη ρεαλιστικο....Εσυ πως τα παρακολουθουσες τα μαθηματα αυτα?Η δουλεια μου ειναι πρωινη 9-5 ....