0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@sorrow: σε ευχαριστώ για την τεχνική πληροφορία. μπορείς να μου παραθέσεις ένα Link σε ένα τέτοιο ποντίκι γιατί όταν απευθύνομαι σε μαγαζιά κανείς δεν ξέρει να με κατατοπήσει.
Πάντως έχω πάει και σε σχολείο που ΚΑΘΕ αίθουσα είχε προτζέκτορα που κρεμμόταν απο το ταβάνι και στην έδρα του καθηγητή υπήρχε ένας υπολογιστή με ασύρματο ίντερνετ, ενα ραδιοcd και ένα dvd player.
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 11, 2011, 01:17:04 pmΠάντως έχω πάει και σε σχολείο που ΚΑΘΕ αίθουσα είχε προτζέκτορα που κρεμμόταν απο το ταβάνι και στην έδρα του καθηγητή υπήρχε ένας υπολογιστή με ασύρματο ίντερνετ, ενα ραδιοcd και ένα dvd player. Υπάρχουν τέτοια σχολεία; Εμας από το ταβάνι πάντως σε κάθε αίθουσα κρέμονται γυψοσανίδες ξεκολλημένες έτοιμες να πεσουν στα κεφάλια μας!Ώρες ώρες σκέφτομαι γιατί να μην έχει βρεθεί ένα λαμόγιο που με μαύρα χρήματα να φτιάξει τέτοιες υποδομές! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε!!
γιαυτό μην τρελλαίνεστε και ενθουσιάζεστε όταν ακούτε από Αγγλάκια ή βλέπετε στην τηλεόραση ότι τρώνε μέσα στο σχολείο, ότι το σχολείο τους έχει και πισίνα και κάνουν κολύμβηση, ότι έχουν βιντεοπροβολείς σε κάθε αίθουσα, λαπτοπ στο κάθε θρανίο, αίθουσα προβολής κινηματογράφου και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.