0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος στο 4 έτος και θέλω να με βοηθήσετε σχετικά με το θέμα της λίστας των αναπληρωτών....Καταργήθηκαν ή υπάρχουν ακόμα;;;Θα μπορέσουμε από Σεπτέμβρη να είμαστε σε κάποιο δημόσιο σχολείο αναπληρωτές ή όχι;;;
Υπάρχει τρόπο να μάθει κανείς το κατά πόσο υπάρχουν κενά σε διάφορους νομούς έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μας καλέσουν εκεί ως αναπληρωτές??? Ή αυτά τα 'κενά' εμφανίζονται τελευταία στιγμή οπότε και δε μπορούμε να ξέρουμε νωρίτερα???
Όχι, δεν γνωρίζετε τα κενά πριν κάνετε αίτηση.Παλιότερα αν μελετούσες λίγο τις μετακινήσεις των μεταθέσεων/αποσπάσεων και τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είχες μια ιδέα ποιοι νομοί θα είχαν τις περισσότερες ανάγκες.Τώρα πια με τις συγχωνεύσεις, τις υπεραριθμίες, με τις λίγες μεταθέσεις που έγιναν, το αμετάθετο των νεοδιοριζόμενων νομίζω ότι ούτε οι αιρετοί δεν έχουν ιδέα.
Παράθεση από: kyra_daskala στις Ιουλίου 01, 2011, 11:57:22 amΌχι, δεν γνωρίζετε τα κενά πριν κάνετε αίτηση.Παλιότερα αν μελετούσες λίγο τις μετακινήσεις των μεταθέσεων/αποσπάσεων και τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είχες μια ιδέα ποιοι νομοί θα είχαν τις περισσότερες ανάγκες.Τώρα πια με τις συγχωνεύσεις, τις υπεραριθμίες, με τις λίγες μεταθέσεις που έγιναν, το αμετάθετο των νεοδιοριζόμενων νομίζω ότι ούτε οι αιρετοί δεν έχουν ιδέα.Και πάλι πολύ δύσκολο ήταν. Ήθελε και αρκετή τύχη.Το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας. Εάν θέλει κοντά στο σπίτι του τότε δηλώνει περιοχές ξεκινώντας από τις ποιο κοντινές.Και στο τέλος τσεκάρει το κουτάκι παντού.Εάν θέλει να φύγει με την Α φάση και όπου να είναι τότε είναι δύσκολο να το πετύχει βάση σχεδίου.Φέτος δεν έγιναν μεταθέσεις προς αστικά κέντρα όπως άλλες χρονιές. Αυτό ίσως δώσει άνοιγμα θέσεων για αναπλήρωση ωρομισθία στα κέντρα.
Εδώ που φτάσαμε πια λέμε να δουλέψουμε και όπου να ναι.
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 02, 2011, 10:33:53 amΕδώ που φτάσαμε πια λέμε να δουλέψουμε και όπου να ναι. Μην είσαι τόσο απόλυτη στο όπου να ναι