0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να σας θυμίσω ότι οι περισσότεροι έχουν περάσει την πόρτα των εξεταστικών κέντρων και μία και δύο φορές. Αλλά δεν΄είχαν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τα βιβλία του μπόνια, ούτε να σταματήσουν να δουλεύουν σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα γαιτί έπρεπε να θρέψουν οικογένειες , γιατί είχαν δάνεια και οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί είχαν παιδιά που δεν είχαν πού να τα αφήσουν για να διαβάσουν και ξενυχτούσαν τα βράδια διαβάζοντας , αφού κοιμόταν τα παιδιά τους, γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν γυναίκες να τα φυλάνε.
Καταρχήν δεν σας είπα αν αναφέρομαι ή όχι στον εαυτό μου, κατα δεύτερον υπάρχουν κατηγορίες όπως οι πολύτεκνοι που τους ξεχνάτε(δεν είμαι σε αυτή για να μην αρχίσετε τις επιθέσεις) που δεν είναι ε΄θκολο να διαβάσουν για τον ΑΣΕΠ , άνθρωποι με 67% αναπηρία που έχουν τα δικά τους προβλήματα για να έχουν το χρόνο να διαβάσουν , οι έχουν παιδιά με 67% αναπηρία που αγωνίζοναι καθημερινά να ανταπεξέλθουν και να τα βοηθήσουν να ενταχθούν στην κοινωνία και δεν μπορούν να διαβάσουν .Αυτούς γιατί τους αφορίζετε και τους ξεχνάτε? Πώς θέλει να τους υποχρεώσει η Δ και όλοι εσείς να δώσουν ασεπ και όλες οι προυπηρεσίες τους να χαθούν αν δεν περάσουν με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν?
Απόρριψη αίτησης απόσπασης τυφλού εκπαιδευτικούΟ σωματικά ανάπηρος δεν μπορεί να διδάξει;
Καταρχήν δεν σας είπα αν αναφέρομαι ή όχι στον εαυτό μου, κατα δεύτερον υπάρχουν κατηγορίες όπως οι πολύτεκνοι που τους ξεχνάτε(δεν είμαι σε αυτή για να μην αρχίσετε τις επιθέσεις) που δεν είναι ε΄θκολο να διαβάσουν για τον ΑΣΕΠ , άνθρωποι με 67% αναπηρία που έχουν τα δικά τους προβλήματα για να έχουν το χρόνο να διαβάσουν , οι έχουν παιδιά με 67% αναπηρία που αγωνίζοναι καθημερινά να ανταπεξέλθουν και να τα βοηθήσουν να ενταχθούν στην κοινωνία και δεν μπορούν να διαβάσουν .Αυτούς γιατί τους αφορίζετε και τους ξεχνάτε? Πώς θέλει να τους υποχρεώσει η Δ και όλοι εσείς να δώσουν ασεπ και όλες οι προυπηρεσίες τους να χαθούν αν δεν περάσουν με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν? Σε καμμιά από αυτές τις κατηγορίες δεν ανήκω αλλά υπερασπίζομαι τα δικαιώματά τους και αφού δούλεψαν στα δημόσια σχολ'έια , με όποιον τρόπο και να δούλεψαν χρειάζεται μέριμνα. Είχα κάποιες ενστάσεις γι αυτούς του ιδιωτικού αλλά από τη στιγμή που δεν ευθύνονται εκείνοι για τις αλλαγές των συστημάτων αλλά οι πολιτικοί δεν μπορούμε να τους αφορίσουμε. Ό,τι έγινε έγινε. Οι προυπηρεσίες όλων που έτρεξαν ανά την Ελλάδα πρέπει να προσμετρηθούν και να δικαιωθούν και όχι να είναι όμηροι κλειδωμένων πινάκων. Το ίδιο και για τους επιτυχόντες του ασέπ . Και νομίζω ότι το κείμενο που συντάχθηκε μεριμνά για όλους.
"οι διορισμοί των κατηγοριών που αναφέρεις υπαγορεύονται από την πολιτική βούληση των δύο κυβερνητικών κομμάτων"...με τις υγείες μας...