0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marakimas στις Ιουνίου 28, 2011, 02:54:04 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιουνίου 27, 2011, 11:10:46 pmΠαράθεση από: madalena στις Ιουνίου 27, 2011, 09:35:28 pmΓεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...Εκτός από διασπορά ψευδών (λόγω άγνοιας φαντάζομαι) ειδήσεων, έχουμε και.. διασπορά ορθογραφικών λαθών.Μέτρησα τουλάχιστον 4 λάθη (χώρια τα συντακτικά, και την έλλειψη τόνων στις περισσότερες λέξεις, αλλά το τελευταίο το παραβλέπω...). Αν τα βρεις, κερδίζεις 2ο μήνυμα Γιατι ορισμενοι εχετε την ταση να προσβαλλετε τοσο πολυ καποιους συναδελφους σας? Δεν ξέρω τι κάνουν άλλοι, εγώ δεν προσέβαλα κανέναν στο συγκεκριμένο μήνυμά μου. Απλά τόνισα, με αγανάκτιση ίσως , τα πολλά λάθη σε μήνυμα ενός wannabe εκπαιδευτικού.. Άλλο να ξεφύγει ένα λαθάκι, και άλλο τα πολλά (χώρια η παραπληροφόρηση...). Κάποιος που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός (ανεξαρτήτως ειδικότητας), πρέπει να προσέχει περισσότερο τι γράφει, και ακόμα κι αν δεν γνωρίζει κάτι, ας κάνει τον κόπο να το ψάξει πρώτα.Είμαι παράλογος;
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 27, 2011, 11:10:46 pmΠαράθεση από: madalena στις Ιουνίου 27, 2011, 09:35:28 pmΓεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...Εκτός από διασπορά ψευδών (λόγω άγνοιας φαντάζομαι) ειδήσεων, έχουμε και.. διασπορά ορθογραφικών λαθών.Μέτρησα τουλάχιστον 4 λάθη (χώρια τα συντακτικά, και την έλλειψη τόνων στις περισσότερες λέξεις, αλλά το τελευταίο το παραβλέπω...). Αν τα βρεις, κερδίζεις 2ο μήνυμα Γιατι ορισμενοι εχετε την ταση να προσβαλλετε τοσο πολυ καποιους συναδελφους σας?
Παράθεση από: madalena στις Ιουνίου 27, 2011, 09:35:28 pmΓεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...Εκτός από διασπορά ψευδών (λόγω άγνοιας φαντάζομαι) ειδήσεων, έχουμε και.. διασπορά ορθογραφικών λαθών.Μέτρησα τουλάχιστον 4 λάθη (χώρια τα συντακτικά, και την έλλειψη τόνων στις περισσότερες λέξεις, αλλά το τελευταίο το παραβλέπω...). Αν τα βρεις, κερδίζεις 2ο μήνυμα Γιατι ορισμενοι εχετε την ταση να προσβαλλετε τοσο πολυ καποιους συναδελφους σας?
Γεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...
διαβάζω αρκετά θέματα αυτές τις μέρες και είναι να τρελαίνεσαι με τις βλακείες που ρωτάνε κάποιοι.Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να διαβάσουν μια εγκύκλιο ή μια ανακοίνωση και να κατανοήσουν το περιεχόμενο της?και μετα θέλουν να διδάξουν στα παιδιά μας.ας μην κολλάμε λοιπόν στα ορθογραφικά λάθη αλλά στην ουσία των πραγμάτων.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.(δεν αναφέρομαι στους προηγούμενους διαλόγους απλά αγανάκτισα με αυτά που βλέπω)
Δεν ξέρω τι κάνουν άλλοι, εγώ δεν προσέβαλα κανέναν στο συγκεκριμένο μήνυμά μου. Απλά τόνισα, με αγανάκτιση ίσως , τα πολλά λάθη σε μήνυμα ενός wannabe εκπαιδευτικού.. Άλλο να ξεφύγει ένα λαθάκι, και άλλο τα πολλά (χώρια η παραπληροφόρηση...). Κάποιος που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός (ανεξαρτήτως ειδικότητας), πρέπει να προσέχει περισσότερο τι γράφει, και ακόμα κι αν δεν γνωρίζει κάτι, ας κάνει τον κόπο να το ψάξει πρώτα.Είμαι παράλογος;
Σχετικά με τις αναλήψεις υπηρεσίας δε βλέπω σε τί μπορούν να χρησιμεύσουν, αν έχει κάποιος τη προϋπηρεσία. Άλλωστε μπορεί κάποιος να έκανε ανάληψη υπηρεσίας και να παραιτήθηκε λίγο καιρό μετά. Η προϋπηρεσία δείχνει και σε ποιά σχολεία και πόσο καιρό απασχολήθηκε.
Aν διαβάζεις καιρό το φόρουμ θα θυμάσαι ίσως ότι τα άτομα με σχετικά καλή σειρά στον πίνακα αναπληρωτών δεν δηλώνουμε "ποτέ" ΑΜΩ, ακριβώς για να μη συμβεί αυτό που "έπαθες". Με κάποια επιφύλαξη ότι βάζουμε ΑΜΩ στον τόπο κατοικίας μας με ρίσκο. Κατα τα άλλα οι φάσεις αναπληρωτών μπορεί να περιέχουν ανακατεμένα ΑΚΩ και ΑΜΩ ανάλογα με τις ανάγκες.
Καλημέρα σε όλους. Στην ενημέρωση που έκανε χθες ο κ. Μπράτης αναφερόταν μόνο για την Πρωτοβάθμια ή είναι απλά εντύπωσή μου?http://www.alfavita.gr/artro.php?id=37580
γεια σας! πρώτη φορα θα κάνω αίτηση και ηθελα να ρωτησω πως δηλωνουμε περιοχες. δηλαδη λεω 1. α αθηνων 2.β αθηνων3. α . πειραια κτλ ? ετσι γενικα ? ή πρεπει πιο συγκεκριμένα?επισης όταν λέει οτι χρειάζεται τίτλος σπουδων τι εννοει ? φτάνει μία βεβαιωση κτηση πτυχίου ?
Παράθεση από: asus07 στις Ιουνίου 28, 2011, 04:38:32 pmδιαβάζω αρκετά θέματα αυτές τις μέρες και είναι να τρελαίνεσαι με τις βλακείες που ρωτάνε κάποιοι.Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να διαβάσουν μια εγκύκλιο ή μια ανακοίνωση και να κατανοήσουν το περιεχόμενο της?και μετα θέλουν να διδάξουν στα παιδιά μας.ας μην κολλάμε λοιπόν στα ορθογραφικά λάθη αλλά στην ουσία των πραγμάτων.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.(δεν αναφέρομαι στους προηγούμενους διαλόγους απλά αγανάκτισα με αυτά που βλέπω)Δύσκολο δεν είναι για κανέναν.Απλά νομίζω ότι αυτό είναι και το νόημα της συζήτησης που κάνουμε.Να ανταλλάσσουμε γνώσεις και απόψεις.Δε θεωρώ βλακείες τις απορίες.