0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα και καλή τύχη!Μια που το κοιτάω και εγώ το θέμα (διαβάζω την εγκύκλιο) ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ γελοίο, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος μη κάνω καμιά μ@.. Τί σημαίνουν οι όροι: α) Αναπληρωτής - Ωρομίσθιοςβ)ΑΜΩ, ΑΚΩ (Μειωμένο, Κανονικό Ωράριο?)εν τέλει εγώ είχα την εντύπωση οτί ήταν Α] αναπληρωτής κανονικός και
Καλησπερα.Σ Ο Σ κατι δεν καταλαβα μεσα στην εγκυκλιο και το θεωρω σκοτεινο σημειο.Ας βοηθησει καποιος που καταλαβε καλυτερα.τι ειναι αυτο το σημειο στην αιτηση.....Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. ....τι σημαινει τουτο παλι......εμενα μου δειχνει αυτο οτι οποιος θελει να διοριστει και να ενταχθει στους κλειδωμενους πινακες διορισμων ή του 40% ή 24μηνο ή 30μηνο και τσεκαρει αυτο το κουτακι, θα αποκλειστει απο το να δουλεψει σαν αναπληρωτης.Σωστα? και αφου δεν ξερουμε τι θα πει στην εγκυκλιο διορισμων,πως θα ξερουμε ποσους θα διορισει και μας αποκλειει απο το να δουλεψουμε ως αναπληρωτες?
Παράθεση από: SMARTYN89 στις Ιουλίου 06, 2011, 10:30:33 pm Παιδιά καλησπέρα και καλή τύχη!Μια που το κοιτάω και εγώ το θέμα (διαβάζω την εγκύκλιο) ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ γελοίο, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος μη κάνω καμιά μ@.. Τί σημαίνουν οι όροι: α) Αναπληρωτής - Ωρομίσθιοςβ)ΑΜΩ, ΑΚΩ (Μειωμένο, Κανονικό Ωράριο?)εν τέλει εγώ είχα την εντύπωση οτί ήταν Α] αναπληρωτής κανονικός και
Παράθεση από: tinakipe17 στις Ιουλίου 06, 2011, 11:40:18 pmΚαλησπερα.Σ Ο Σ κατι δεν καταλαβα μεσα στην εγκυκλιο και το θεωρω σκοτεινο σημειο.Ας βοηθησει καποιος που καταλαβε καλυτερα.τι ειναι αυτο το σημειο στην αιτηση.....Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. ....τι σημαινει τουτο παλι......εμενα μου δειχνει αυτο οτι οποιος θελει να διοριστει και να ενταχθει στους κλειδωμενους πινακες διορισμων ή του 40% ή 24μηνο ή 30μηνο και τσεκαρει αυτο το κουτακι, θα αποκλειστει απο το να δουλεψει σαν αναπληρωτης.Σωστα? και αφου δεν ξερουμε τι θα πει στην εγκυκλιο διορισμων,πως θα ξερουμε ποσους θα διορισει και μας αποκλειει απο το να δουλεψουμε ως αναπληρωτες?δύσκολη η θέση σας πραγματικά..ρίσκο ή υπάρχει κάποια ασάφεια;παίρνεις το ρίσκο;;ηρεμία και κουράγιο..
Καλησπέρα. Το κουτάκι στην αίτηση που αφορά την υπαγωγή στο 24μηνο θα το συμπληρώσουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν 24 μήνες την 30/6/2010 σωστά; Αφού κλείδωσαν οι πίνακες αν φέτος έχουμε 28 μήνες δεν έχει καμία σημασία..μπαίνουμε απλά με την αίτηση στην πιθανότητα διορισμού με το 40%...Να έχω και μία δεύτερη γνώμη,γιατί με αυτά που ακούω στο τέλος δε θα ξέρω και τι διαβάζω!
paidia kalispera!! An dilwseis wromisthios se orismenes perioxes mias sugekrimenis perifereias (afou mia mono dilwnoume outws i allws) iparxei pi8anotita na se kalesoun kai apo tis upoloipes i kaleisai apokleistika kai mono apo aftes tis perioxes pou theleis? efxaristw!