0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο καθένας ας δηλώσει ό,τι θεωρεί συμφέρον για τον εαυτό του. Στο κάτω-κάτω, αν πάρουν κάποιον ΑΜΩ με 15 ώρες στην περιοχή του (ή κοντά σχετικά), θα του κακοφανεί να παίρνει 700+ για 15 ώρες/βδομάδα;Η απόλυτη κατάντια είναι οι 4 ώρες ωρομισθίας, αλλά και πάλι ο καθένας επιλέγει ό,τι θέλει.
Εγώ προβληματίζομαι γιατί όποιος βάζει το κουτάκι τρέχει το όνομά του πιο γρήγορα ,ενώ χωρίς αυτό καθυστερείς μια φάση.
Κι εγω εχω την εξης απορια: εκει που λεει κλαδος και ομαδοπ. ειδικοτητα τι γραφουμε?
κι εμενα να μου πεις τι ακριβως γραφουμε σε αυτα τα πεδια μιας και θα πας αυριο ΥΓ: πηζουμει στους τονους στη σχολη εμεις οι φιλολογοι, μη μας τρελαινετε κι εσεις εδω
ΑΜΩ μόνο στα πέριξ. εννοείται όχι κουτάκι.
Γιατι εννοειται ΟΧΙ κουτακι? ?Τοσο χαλια ειναι και που σε στελνουν δηλαδη?Αν δεν εχεις υποχρεωσεις, σπιτι, παιδια κτλ. τοτε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα. Εκτος αν δε παλευεται καθολου εκει που σε στελνουν.
Παράθεση από: stairway στις Ιουλίου 07, 2011, 06:16:32 pmκι εμενα να μου πεις τι ακριβως γραφουμε σε αυτα τα πεδια μιας και θα πας αυριο ΥΓ: πηζουμει στους τονους στη σχολη εμεις οι φιλολογοι, μη μας τρελαινετε κι εσεις εδω μην ασχολείστε με αυτά που έτσι και αλλιώς οι υπάλληλοι λόγω των επιλογών που έχουν τα βάζουν μόνοι τους. Λες απλά ότι είσαι φιλόλογος (παντού ΠΕ02). Οι ΠΕ04 όμως ως κλάδο βάζουν ΠΕ04.01 ή ΠΕ04.02 κλπ.Το πιο σημαντικό είναι να συμπληρώσεις σωστά προς το συμφέρον σου τις περιοχές προτίμησης και αν θα επιλέξεις παντού ΑΚΩ ή ΑΜΩ. Καθένας μας/καθεμιά μας με διαφορετικά κριτήρια επιλέγουμε. Είναι καθαρά προσωπικό το θέμα. Πρέπει όμως να πάρουμε και την ευθύνη των επιλογών μας. Να λάβουμε πάνω από όλα υπόψη την μεγάλη ποινή σε περίπτωση άρνησης (φέτος και το 2012-2013 δεν σε ξανακαλούν).
αν δεν δηλώσω τίποτα (ούτε ΑΜΩ ούτε ΑΚΩ) δίπλα από μια περιοχή, τότε σημαίνει ότι δέχομαι και τα δύο; δηλαδή για την περιοχή πρώτα θα εξεταστεί αν μπορεί να είμαι ΑΚΩ, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατόν τότε εξετάζεται το ΑΜΩ ?