0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αιτησεις πηραν παραταση; ρωταω δεν ξερω...
Παράθεση από: jimmouras στις Ιουλίου 14, 2011, 01:23:13 pmΟι αιτησεις πηραν παραταση; ρωταω δεν ξερω...δεν εχει ανακοινωθει κατι ακομα.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 13, 2011, 01:04:17 amΠαράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 12, 2011, 09:21:36 pmΠαράθεση από: Natas@ στις Ιουλίου 12, 2011, 09:08:40 pmΠαράθεση από: josefina στις Ιουλίου 12, 2011, 08:03:53 pmΠαιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.Το email eίναι ένα επιπλέον συν, για διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση πρόσληψης.. Οπότε γιατί όχι;Στην εγκύκλιο πάντως αναφέρεται ως πεδίο που συμπληρώνεται (μαζί με ΑΦΜ, αριθμό τηλ. διεύθυνση κλπ στοιχεία).Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας, σε περίπτωση που αυτή θα χρειαστεί, δεν είναι όμως υποχρεωτικό πεδίο στη συμπλήρωση της αίτησης.Η εγκύκλιος αναφέρει ότι το e-mail είναι υποχρεωτικό.Εγώ έγραψα τι συμβαίνει στην πράξη. Καμιά αίτηση δεν έχει απορριφθεί γιατί δεν υπήρχε e-mail.
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 12, 2011, 09:21:36 pmΠαράθεση από: Natas@ στις Ιουλίου 12, 2011, 09:08:40 pmΠαράθεση από: josefina στις Ιουλίου 12, 2011, 08:03:53 pmΠαιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.Το email eίναι ένα επιπλέον συν, για διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση πρόσληψης.. Οπότε γιατί όχι;Στην εγκύκλιο πάντως αναφέρεται ως πεδίο που συμπληρώνεται (μαζί με ΑΦΜ, αριθμό τηλ. διεύθυνση κλπ στοιχεία).Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας, σε περίπτωση που αυτή θα χρειαστεί, δεν είναι όμως υποχρεωτικό πεδίο στη συμπλήρωση της αίτησης.Η εγκύκλιος αναφέρει ότι το e-mail είναι υποχρεωτικό.
Παράθεση από: Natas@ στις Ιουλίου 12, 2011, 09:08:40 pmΠαράθεση από: josefina στις Ιουλίου 12, 2011, 08:03:53 pmΠαιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.Το email eίναι ένα επιπλέον συν, για διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση πρόσληψης.. Οπότε γιατί όχι;Στην εγκύκλιο πάντως αναφέρεται ως πεδίο που συμπληρώνεται (μαζί με ΑΦΜ, αριθμό τηλ. διεύθυνση κλπ στοιχεία).Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας, σε περίπτωση που αυτή θα χρειαστεί, δεν είναι όμως υποχρεωτικό πεδίο στη συμπλήρωση της αίτησης.
Παράθεση από: josefina στις Ιουλίου 12, 2011, 08:03:53 pmΠαιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.Το email eίναι ένα επιπλέον συν, για διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση πρόσληψης.. Οπότε γιατί όχι;Στην εγκύκλιο πάντως αναφέρεται ως πεδίο που συμπληρώνεται (μαζί με ΑΦΜ, αριθμό τηλ. διεύθυνση κλπ στοιχεία).
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.
Παράθεση από: sofielef στις Ιουλίου 14, 2011, 10:21:20 amΝα ενημερώσω του συνάδελφους μουσικούς ότι η Δευτεροβάθμια Α' Αθήνας δεν δέχεται μουσικούς σήμερα και αύριο!!! Η κατάθεση των αιτήσεων θα ξεκινήσει από δευτέρα...Αυτό που λες αφορά και τους ΠΕ17.13 και ΠΕ17.14 που κάνουν αίτηση στη Σταδίου ή όσους πάνε στην Κηφισίας επειδή γίνεται χαμός;;
Να ενημερώσω του συνάδελφους μουσικούς ότι η Δευτεροβάθμια Α' Αθήνας δεν δέχεται μουσικούς σήμερα και αύριο!!! Η κατάθεση των αιτήσεων θα ξεκινήσει από δευτέρα...
Παράθεση από: Χριστίνα στις Ιουλίου 14, 2011, 12:16:51 pmΠαράθεση από: sofielef στις Ιουλίου 14, 2011, 10:21:20 amΝα ενημερώσω του συνάδελφους μουσικούς ότι η Δευτεροβάθμια Α' Αθήνας δεν δέχεται μουσικούς σήμερα και αύριο!!! Η κατάθεση των αιτήσεων θα ξεκινήσει από δευτέρα...Αυτό που λες αφορά και τους ΠΕ17.13 και ΠΕ17.14 που κάνουν αίτηση στη Σταδίου ή όσους πάνε στην Κηφισίας επειδή γίνεται χαμός;;Στην Κηφισίας έγιναν αυτά. ΠΕ 16. Για την Σταδίου δεν ξέρω καθόλου.
Καλά δεν είναι δουλειά τους να διαβάζουν τις εγκυκλίους ΠΡΙΝ την ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων?? ΕΛΕΟΣ!!!
Κι εμεις στα γραφεια συναδελφοι ειμαστε και (οχι ολοι βεβαια, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο νομιζω, τουλαχιστον στο δικο μας γραφειο(1ο γραφειο
loella, επειδη δουλευω σε γραφειο και ειλικρινα κανουμε ολοι υπερπροσπαθεια να εξυπηρετησουμε τον κοσμο με τη λιγοτερη δυνατη ταλαιπωρια, οι εγκυκλιος εφτασε στο γραφειο σημερα το πρωι κι εμεις την πληροφορηθηκαμε χθες το βραδυ απο το διαδικτυο. Φυσικα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε τις εγκυκλιους στο σπιτι μας το βραδυ για να ειμαστε ενημερωμενοι πρωι-πρωι! Τα παραπονα στο υπουργειο!!!! Ελεος δηλαδη!!!! Κι εμεις στα γραφεια συναδελφοι ειμαστε και (οχι ολοι βεβαια, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο νομιζω, τουλαχιστον στο δικο μας γραφειο(1ο γραφειο