*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2011-2012  (Αναγνώστηκε 198747 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Να ρωτησω εγω κατι ontopic   :o?
Επειδη αποφασισα να μην παρω καμια ωρα στην ΕΠΑΣ, μου ζητησαν υπ. δηλωση οτι δεν αποδεχτηκα. Αυτο θα εχει καποια επιπτωση για του χρονου?

Αν ειναι ευκολο να μου πει καποιος και τι ακριβως να γραψω ωστε να ειμαι καλυμμενος?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2011, 11:02:15 am από Κοροιδο »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος London06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
οχι,αλλα για να μπορεσουν να καλεσουν τον επομενο

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Επειδη αποφασισα να μην παρω καμια ωρα στην ΕΠΑΣ, μου ζητησαν υπ. δηλωση οτι δεν αποδεχτηκα. Αυτο θα εχει καποια επιπτωση για του χρονου?

Αν ειναι ευκολο να μου πει καποιος και τι ακριβως να γραψω ωστε να ειμαι καλυμμενος?
Δε θα έχεις καμιά επίπτωση. Γράψε: "δηλώνω ότι μου προτείνατε 21 ώρες διδασκαλίας στην ΕΠΑΣ ...... στις 4/10/2011. Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δε μπορώ να τις αποδεχτώ".

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Δε θα έχεις καμιά επίπτωση. Γράψε: "δηλώνω ότι μου προτείνατε 21 ώρες διδασκαλίας στην ΕΠΑΣ ...... στις 4/10/2011. Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δε μπορώ να τις αποδεχτώ".

χαχαχα! Σοβαρα το λες? Ετσι να γραψω?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ

χαχαχα! Σοβαρα το λες? Ετσι να γραψω?
Ε ναι. Τι άλλο θέλουν παράγραφο ολόκληρη; Εγώ έτσι γράφω τόσα χρόνια. Αν με ενδιαφέρει να ξαναδουλέψω στον ΟΑΕΔ αυτόν τις επόμενες σχολικές χρονιές, προσθέτω τη φράση: "Ευελπιστώ σε οποιαδήποτε μελλοντική μας συνεργασία τα επόμενα σχολικά έτη". Αμ πως...  ;)

Αποσυνδεδεμένος menmas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......................
    • Προφίλ
Παιδιά να ρωτήσω και γω κάτι? Ξέρει κανείς πως γίνεται η κατανομή των ωρών? Εννοώ υπάρχει κάτι επίσημο που να λέει πως γίνεται η κατανομή?

Επίσης το θέμα σχετίζεται και με τα ΑΕΙ-ΤΕΙ (Της Πληροφορικής το έχουμε αυτό.) Στους πίνακες του ΠΑιδείας ισχύει το 60%-40%. Δηλαδή αν πάρει 10 άτομα,τα 6 είναι ΑΕΙ και τα 4 είναι ΤΕΙ.
Ισχύει αυτό στις ΕΠΑΣ??

Και ενώ στο Παιδείας είμαστε όλοι σε ΕΝΑΝ πινακα, στους πίνκαες του ΟΑΕΔ είμαστε σε ΔΥΟ πινακες (Εναν ΑΕΙ και Εναν ΤΕΙ)

Αποσυνδεδεμένος tikos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • qbCube - web design & developement
Καλέσαν κανέναν απο ΕΠΑΣ Καρδίτσας ΠΕ19-ΠΕ20? Για να ξέρουμε αν αξίζει τον κόπο να ελπίζουμε και εμεις οι υπόλοιποι....
qb Cube | web design & developement | http://www.qbcube.gr

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Παιδιά να ρωτήσω και γω κάτι? Ξέρει κανείς πως γίνεται η κατανομή των ωρών? Εννοώ υπάρχει κάτι επίσημο που να λέει πως γίνεται η κατανομή?

Επίσης το θέμα σχετίζεται και με τα ΑΕΙ-ΤΕΙ (Της Πληροφορικής το έχουμε αυτό.) Στους πίνακες του ΠΑιδείας ισχύει το 60%-40%. Δηλαδή αν πάρει 10 άτομα,τα 6 είναι ΑΕΙ και τα 4 είναι ΤΕΙ.
Ισχύει αυτό στις ΕΠΑΣ??

Και ενώ στο Παιδείας είμαστε όλοι σε ΕΝΑΝ πινακα, στους πίνκαες του ΟΑΕΔ είμαστε σε ΔΥΟ πινακες (Εναν ΑΕΙ και Εναν ΤΕΙ)

Η εγκυκλιος που αφορα τις αναθεσεις των ωρων ειναι αυτη με αρ.πρωτ:

Αποσυνδεδεμένος menmas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......................
    • Προφίλ
ΣΕ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά μήπως μπορείς να μου στείλεις το λινκ που την έχεις βρει γιατί έψαξα με το

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ο χρήστης mokrina το ανέφερε σε προηγούμενη σελίδα, μόνο αυτός μπορεί να σε βοηθήσει να το βρεις.
εγώ πιστεύω ότι σαν εσωτερική εγκύκλιος δεν είναι διαθέσιμη στο ίντερνετ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2011, 03:01:17 am από le »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
θες και άλλον; συγκρίνεις τους 2ους μεταξύ τους. ο 2ος ΑΕΙ έχει 2000 και ο 2ος ΤΕΙ 300. ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ο ΑΕΙ.
θες και άλλον; ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ο "χαμένος" ΤΕΙ της προηγούμενης σύγκρισης.
στην παρένθεση η σειρά επιλογής για το παράδειγμα.
Πολύ ωραία το εξηγείς, αλλά στον δεύτερο δεν είναι ακριβώς έτσι. Δε συγκρίνουμε και τους δεύτερους των δυο πινάκων για να δούμε ποιος έχει τα πιο πολλά μόρια. Στους πρώτους το κάνουμε γιατί αυτό υποδεικνύει από ποιον πίνακα ξεκινάνε οι προσλήψεις.

Σύμφωνα με το παράδειγμά σου προσλαμβάνεται ο 1ος του πίνακα ΤΕΙ και μετά ο πρώτος του πίνακα ΑΕΙ.
Μετά πάμε ξανά στον πίνακα ΤΕΙ και μετά πάλι στον ΑΕΙ... Μπορείτε να το πείτε και χιαστί και εναλλάξ...
Νομίζω τώρα ότι είναι κατανοητό.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2011, 03:16:14 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
κατ'εμέ αυτό
Παράθεση
1. Για την προσληψη ενος εκπαιδευτικου, προηγειται μεταξυ του πρωτου του ενος πινακα και του πρωτου του αλλου πινακα αυτος που εχει τα περισσοτερα μορια.
2. Για την προσληψη δυο εκπαιδευτικων, για τον πρωτο ισχυουν τα αναφερομενα στη παραπανω παραγραφο 1 και ο δευτερος θα επιλεγεται απο τον αλλο πινακα απο αυτο που επιλεχθηκε ο πρωτος.
κ.ο.κ.
και το κ.ο.κ. στο τέλος οδηγεί σε αυτό
Παράθεση
1. Για την προσληψη ενος εκπαιδευτικου, προηγειται μεταξυ του δευτερου του ενος πινακα και του δευτερου του αλλου πινακα αυτος που εχει τα περισσοτερα μορια.
2. Για την προσληψη δυο εκπαιδευτικων, για τον πρωτο (εκ των δύο δεύτερων στην περίπτωση μας) ισχυουν τα αναφερομενα στη παραπανω παραγραφο 1 και ο δευτερος (επίσης εκ των δύο δεύτερων)θα επιλεγεται απο τον αλλο πινακα απο αυτο που επιλεχθηκε ο πρωτος.
κ.ο.κ.
πού μπορούμε να ρωτήσουμε έγκυρα;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Τη Δευτέρα που θα πάω ξανά στο σχολείο θα δω την εγκύκλιο που την έχουν αναρτημένη σε έναν πίνακα ανακοινώσεων για να σας πω τι με κάνει αν πιστεύω αυτό που έγραψε για το εναλλάξ ή χιαστί. Νομίζω ότι το λέει ακριβώς με αυτά τα λόγια η εγκύκλιος. Το λέω με επιφύλαξη και θα το επιβεβαιώσω αφού δω τη διατύπωση.

Πάντως σε όλες τις ΕΠΑΣ το εφαρμόζουν όπως ακριβώς σας το περιγράφω, αν και σπάνια θέλουν πάνω από δυο ωρομίσθιους ανά ειδικότητα. Στην ΕΠΑΣ που διδάσκω έχουν προσληφθεί μόνο 7 ωρομίσθιοι διαφορετικών ειδικοτήτων όλοι. Φέτος έγινε μεγάλη μείωση των τμημάτων...

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
εγώ δεν έχω δει την εγκύκλιο. μιλάω με βάση το ποστ παραπάνω, που βεβαιώθηκε μεν η εγκυρότητά του κι από άλλους, αλλά δεν ξέρω π.χ. αν είναι ολοκληρωμένο.

τροποποιώ τα μηνύματά μου πιο πάνω κι επανερχόμαστε από βδομάδα που θα ξέρεις.  :D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182655
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)