0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ:Με πήραν ωρομίσθιο στα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ (ΠΕ19). Μπορώ να δουλέψω συγχρόνως σαν Αναπληρωτής Μειωμένου Ωραρίου; Αν όχι πρέπει συντομα να κάνω ανάκληση της αίτησης στο υπουργείο παιδείας ωστε να μην έχω κυρώσεις (2 χρόνια).
Βρε παιδιά γνωρίζει κανείς γιατί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα στη διοίκηση των ΕΠΑΣ στον Αλιμο. Εχω παρει 20 φορές, τις μισες μιλαει και τις αλλες δεν το σηκωνει κανεις.
ΑΠΌ επασ παλλήνης έχουν καλέσει κάποιον δεν βρίσκω κάποιο τηλέφωνο κι όταν αυτό που έχω είναι λάθος!!!
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Δυστυχώς δε σηκώνουν κανένα τηλέφωνο. αυριο παλι (αν και νομιζω οτι εχει απεργια).
Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου, να εισαι καλα Lasid.Ελπιζω να τη δουν και αλλοι που μπορει να τους χρειαστει. Να δω τωρα τι θα πει η Δ/ντρια της ΕΠΑΣ/ΟΑΕΔ στην Καλαματα. Ειναι φιλολογος και δεν ξερει να διαβαζει μια εγκυκλιο ή ξερει αλλα τη διαβαζει οπως την βολευει.
Εμένα μου είπαν οτι θα τις μοιράσουν τις ώρες ενώ ήμουν πρώτος και είπα οτι σύμφωνα με την εγκύκλιο τις παίρνω όλες εγώ και μετά δεν ήξεραν τι να πουν.Χαχα!