0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι που υπέβαλαν αίτηση το σχολικό έτος 2010-2011 και μοριοδοτήθηκαν, θα υποβάλλουν μόνο τα δικαιολογητικά (διδακτική-επαγγελματική) που βεβαιώνουν την προϋπηρεσία και τους τίτλους που αποκτήθηκαν από 16 Ιουνίου του 2010 έως τις 27 Μαϊου 2011, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας και οικογενειακής κατάστασης."
Όποιος έχει προϋπηρεσία σε φροντιστήριο,τι χαρτια πρέπει να προσκομίσει;πώς δηλαδή αποδεικνύει τις ώρες διδασκαλίας;
Παράθεση από: Lasid στις Μαΐου 31, 2011, 03:44:41 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 31, 2011, 03:41:13 pmΠαράθεση από: Lasid στις Μαΐου 31, 2011, 03:38:10 pm[quote author=
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 31, 2011, 03:41:13 pmΠαράθεση από: Lasid στις Μαΐου 31, 2011, 03:38:10 pm[quote author=
Παράθεση από: Lasid στις Μαΐου 31, 2011, 03:38:10 pm[quote author=
[quote author=
Παράθεση από: Lasid στις Μαΐου 31, 2011, 02:46:48 pm"Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι που υπέβαλαν αίτηση το σχολικό έτος 2010-2011 και μοριοδοτήθηκαν, θα υποβάλλουν μόνο τα δικαιολογητικά (διδακτική-επαγγελματική) που βεβαιώνουν την προϋπηρεσία και τους τίτλους που αποκτήθηκαν από 16 Ιουνίου του 2010 έως τις 27 Μαϊου 2011, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας και οικογενειακής κατάστασης."Δηλαδή δεν θα στείλουμε ταυτότητα, απόδειξη ΑΦΜ, πτυχίο και παλιές προϋπηρεσίες. Θα στείλουμε μόνο ότι έχουμε αποκτήσει μετά τις 16 Ιουνίου 2010.Σωστά;Όσο για τους Νομούς, επειδή είμαι από επαρχία και το θεωρώ τελείως άδικο, θα τηλεφωνίσω αύριο και αν μάθω κάτι νεότερο, θα σας ενημερώσω.
Στα δικαιολογητικά χρειάζεται και πιστοποιητικό στρατολογίας ή γίνεται αυτεπάγγελτη αναζήτηση?
έχω και γω 2 απορίες:1) Η προυπηρεσία σε αυτά τα σχολεία αναγνωρίζεται απο το υπουργείο;2) Αν κάνουμε την αίτηση και έχουμε καλή σειρά και μας καλέσουν σε κάποιο σχολείο του ΟΑΕΔ και μετά μας καλέσουν και ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιους σε κανονικό σχολείο μπορούμε να παραιτηθούμε; θα έχουμε κάποιες κυρώσεις;
Πόσες ώρες περίπου δίνουν;
Πήρα αμέτρητες φορές τηλέφωνο στην κεντρική επιτροπή και δεν απαντάνε.Στην ΕΠΑΣ Καρδίτσας όπου θα καταθέσω την αίτηση, δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν με σιγουριά. Η κεντρική επιτροπή τους διευκρύνισε προφορικά ότι κάνουμε αίτηση μόνο σε έναν Νομό σε όλη την Ελλάδα. Δεν ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με όσους δηλώσουν παραπάνω από έναν Νομούς στην αίτησή τους. Ίσως ακόμα να απορριφθεί και η αίτησή τους μου είπε!Εγώ δεν το ρισκάρω. Θα δηλώσω μόνο έναν Νομό και ότι γίνει.Εδώ γεννάται φυσικά το ερώτημα, αν σε ένα Νομό εξαντληθεί ο πίνακας, με ποια σειρά και από ποιους Νομούς θα καλέσουν;
Εδώ γεννάται φυσικά το ερώτημα, αν σε ένα Νομό εξαντληθεί ο πίνακας, με ποια σειρά και από ποιους Νομούς θα καλέσουν;
Lasid, είναι πιθανό φέτος να εξαντληθεί ο πίνακας αφού κάθε ένας θα κάνει αίτηση μόνο για το σχολείο της πόλης του. Φυσικά ο Νομός Αττικής δεν θα έχει τέτοια φαινόμενα.