0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχεις κανει ποτε αιτηση και αντι για σενα προσλαβανε καποιον με λιγοτερα μορια; Εκανες ενσταση και δε δικαιωθηκες;Απαντησε μου αν αδικηθηκες ποτε ή αν μεταφερεις απλα τα λογια αλλων.
Παράθεση από: kyriakh στις Ιουνίου 04, 2011, 11:28:52 amΕχεις κανει ποτε αιτηση και αντι για σενα προσλαβανε καποιον με λιγοτερα μορια; Εκανες ενσταση και δε δικαιωθηκες;Απαντησε μου αν αδικηθηκες ποτε ή αν μεταφερεις απλα τα λογια αλλων.O Green με κάλυψε απόλυτα (thanks!)kyriakh, αναφέρομαι στο παρελθόν που υπήρχε άλλο καθεστώς προσλήψεων. Δεν υπήρχαν πίνακες ούτε μπορούσες να βασιστείς σε συγκεκριμένα στοιχεία για να κάνεις ένσταση.Δεν μεταφέρω λόγια άλλων. Είμαστε "μικρή" ειδικότητα και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας τόσο στον πίνακα του υπουργείου όσο και στους πίνακες του ΟΑΕΔ.Είναι ευτυχές το γεγονός ότι πλέον είναι πιο καθαρός ο τρόπος πρόσληψης και μοριοδότησης, αλλά το κακό είχε γίνει λίγα χρόνια πριν.
πρώτη φορά έκανα τα χαρτιά μου.σε καλούν δηλαδή αν σχηματιστούν τμήματα; μπορεί και να μην σχηματιστούν και να πάρουν τον τρίτο ενώ πχ μπορεί κάποιος να είναι δεύτερος ή να πάρουν το δεύτερο χωρίς να ειδοποιήσουν τον πρώτο;;;; λέω τώρα....διαφωτίστε με γιατί θέλω να ελπίζω , να έχω κάτι να ελπίζω αλλιώς δεν τη παλεύω τη κατάσταση μαζί με τη ζέστη..
κανεις; Γιατι μεχρι αυριο ειναι οι ενστασεις