0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω που ειμαι ασχετη βρε συναδελφοι μπορειτε να με κατατοπισετε λιγο ? Περσυ τελειωσα και προσπαθω να δω τις επιλογες μου ...Δεν καταλαβαινω τι εννοειτε για ΟΑΕΔ και ΕΠΑΣ ..αν μπορει καποιος να μου διευκρινησει εστω και με λιγα λογια ...ευχαριστω πολυ ...ΠΕ02
Ολο αυτο λειτουργει αφενος να δουλεψεις...
Οποτε το θεμα ειναι ποτε θα βγει η προκυρηξη σωστα ? Και οταν βγει να καταθεσω τα χαρτια μου ? Ολο αυτο λειτουργει αφενος να δουλεψεις και να βγαζεις τα προς το ζην και αφετερου να μαζεψεις μορια ? Ποσο κοντα επεσα ?
Παράθεση από: Angelcrow στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 05:01:23 pmΟποτε το θεμα ειναι ποτε θα βγει η προκυρηξη σωστα ? Και οταν βγει να καταθεσω τα χαρτια μου ? Ολο αυτο λειτουργει αφενος να δουλεψεις και να βγαζεις τα προς το ζην και αφετερου να μαζεψεις μορια ? Ποσο κοντα επεσα ?Η προκήρυξη έχει βγει και οι αιτήσεις γίνονταν μέχρι αρχές Ιουνίου. Αργότερα βγήκαν τα αποτελέσματα και δόθηκε προθεσμία για τις ενστάσεις. Από τότε περιμένουμε τους οριστικούς πίνακες με την κατάταξη των καθηγητών ανά ειδικότητα σύμφωνα με τα μόριά τους. Αρχές Οκτώβρη αναμένουμε να γίνουν οι προσλήψεις.Άρα μπορείς να καταθέσεις αίτηση μόνο όταν βγει του χρόνου η προκήρυξη και σαφώς όχι για σχολεία του ΟΑΕΔ επειδή δεν γίνονται πια φιλολογικά μαθήματα εκεί, αλλά μόνο τεχνικά. Επαγγελματικές σχολές είναι.Εσύ μπορείς να κάνεις του χρόνου αίτηση όταν βγάλει το υπ. παιδείας την προκήρυξη για αναπληρωτές και ωρομίσθιους.
Νομιζω οτι κατι καταλαβα...Οι αιτησεις για αναπληρωτες-ωρομισθιους για τα ΕΠΑΣ κτλ ειναι ξεχωριστες απο αυτες που εγιναν τον ιουνου για β' εκπαιδευση ... νομιζω τωρα το πετυχα ...
Μπορει κάποιος να ειναι αμω και ωρομισθιος στον ΟΑΕΔ;;
Παράθεση από: andreas1987 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:21:20 pmΜπορει κάποιος να ειναι αμω και ωρομισθιος στον ΟΑΕΔ;;Νομίζω ότι δεν μπορεί. Παλιότερα που ο ωρομίσθιος στο Υπ. παιδείας μπορούσε να πάρει ως και 11 ή 12 ώρες (ανάλογα αν ήταν στη δευτεροβάθμια ή στην πρωτοβάθμια) σαφώς έπαιρνε και ώρες ωρομισθίας στον ΟΑΕΔ.Τώρα ο ΑΜΩ θεωρείται αναπληρωτής, άρα δεν πρέπει να εργάζεται αλλού (μάλλον ισχύει ότι και για τους ΑΚΩ)ενώ στον ΟΑΕΔ αν εργάζεσαι αλλού δε σου δίνουν πάνω από 7 ώρες εβδομαδιαίως.
Παράθεση από: andreas1987 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:21:20 pmΜπορει κάποιος να ειναι αμω και ωρομισθιος στον ΟΑΕΔ;;ο μονιμος και ο αναπληρωτης καθηγητης εχουν το δικαιωμα μετα απο αιτηση τους στο ΠΥΣΔΕ που ανηκουν και αδεια του ΠΥΣΔΕ να δουλεψουν μεχρι 10 ωρες σε ΕΠΑΣ οαεδ, ιδιωτικα ΙΕΚ και αλλα ...Αυτο λεει η νομοθεσια . Αλλα παντα με αδεια απο το ΠΥΣΔΕ. ΕΑΝ το κανεισ χωρισ αδεια και σε καρφωσει κανενας θα εχεις συνεπειες.