0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τον κλάδο ΠΕ19,20 με ποιά σειρά καλούν στον οαεδ; γιατί στους οριστικούς πίνακες διαχωρίζεται ο κλάδος σε ΠΕ19 και ΠΕ20. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πεί..ευχαριστώ
Παράθεση από: ekpaid στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 01:55:58 μμΣχετικά με τον κλάδο ΠΕ19,20 με ποιά σειρά καλούν στον οαεδ; γιατί στους οριστικούς πίνακες διαχωρίζεται ο κλάδος σε ΠΕ19 και ΠΕ20. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πεί..ευχαριστώΑν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει...
Στην περιπτωση μου ειμαι πρωτος στην ΠΕ κατηγορια μου, αλλά ο πρωτος της ΤΕ κατηγοριας μου εχει περισσοτερα μορια απο μενα. Υπαρχει περιπτωση να παρει πρωτα αυτον και μετα εμενα?Υπαρχει καποια εγκυκλιος που να καθοριζει οτι πρωτα θα μπει ο πρωτος της ΠΕ κατηγοριας, μετα ο πρωτος της ΤΕ κατηγοριας, κοκ? Παντως τετοια εγκυκλιο υπαρχει για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ. Δεν ξερω ομως αν υπαρχει και για τις ΕΠΑΣ.
Γεια σας παιδια.Οι μερες περνανε και το παιδειας δεν εχει σκοπο να καλεσει τεχνικες ειδικοτητες.Αλλοι λενε περιμενουν πρασινο φως απο τον Βενιζελο...αλλοι λενε οτι θα απολυσουν και οσους πηραν.Τι κανουμε τωρα που πλησιαζει ο καιρος και στις 1 οκτωβριου θα καλεσει ο ΟΑΕΔ?Και αν μετα μας καλεσει το παιδειας?Απο που να φαμε κυρωση για 2 χρονια?Απο το παιδειας ή απο το ΟΑΕΔ?Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.Εσεις τι λετε για ολα αυτα?
Lasid, ειμαι μηχανικος Η/Υ και ανηκω στον κλαδο ΠΕ19. Νομιζω τωρα το διευκρινισα. Ναι, εχεις δικιο για το προφιλ μου...
Παράθεση από: tinakipe17 στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 01:49:47 μμΓεια σας παιδια.Οι μερες περνανε και το παιδειας δεν εχει σκοπο να καλεσει τεχνικες ειδικοτητες.Αλλοι λενε περιμενουν πρασινο φως απο τον Βενιζελο...αλλοι λενε οτι θα απολυσουν και οσους πηραν.Τι κανουμε τωρα που πλησιαζει ο καιρος και στις 1 οκτωβριου θα καλεσει ο ΟΑΕΔ?Και αν μετα μας καλεσει το παιδειας?Απο που να φαμε κυρωση για 2 χρονια?Απο το παιδειας ή απο το ΟΑΕΔ?Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.Εσεις τι λετε για ολα αυτα?την ίδια απορία έχω κι εγώ.έστω ότι επιλέγω τον οαεδ και απορρίπτω το παιδείας. του χρόνου, αν ο οαεδ προσλάβει από τον πίνακα αναπληρωτών του παιδείας όπως λέγεται, εγώ θα μείνω στην απ'έξω λόγω άρνησης; ή εννοούν ότι θα υπάρξει πίνακας αναπληρωτών, αλλά του οαεδ;
...Όταν γίνει, το λογικό θα είναι ότι ...
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 05:57:57 μμ...Όταν γίνει, το λογικό θα είναι ότι ...όμως τα παράλογα είναι που συμβαίνουν στο χώρο μας συνέχεια ... θα δείξει βρε Lasid!
Παράθεση από: Κοροιδο στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 04:45:18 μμLasid, ειμαι μηχανικος Η/Υ και ανηκω στον κλαδο ΠΕ19. Νομιζω τωρα το διευκρινισα. Ναι, εχεις δικιο για το προφιλ μου...Έτσι μπράβο...τώρα είσαι μια χαρά! Το προφίλ σου δείχνει με σαφήνεια ποιος είσαι!Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί είσαι Κορόιδο. Αλλά δε μπορώ να σου πω να αλλάξεις και nickname!
Μεγαλη ιστορια το nick...Να ξεκινησω απο την 5ετια που εφαγα στη μαπα για να βγω και να ειμαι ισαξιος με ενα Πληροφορικο ΑΕΙ ή ΤΕΙ? Ή ότι εχω ΑΣΠΑΙΤΕ και δεν εχω Μ Ι Α ωρα προυπηρεσια ωστε να ειμαι ΑΚΩ? και πολλα άλλα... Αυτοσαρκαστικο χιουμορ φιλε Lasid, για να την παλεψουμε σε τετοιους καιρους.