0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία τελικά άρχισαν και καλούνε από παντού. Μόλις με κάλεσαν από την ΕΠΑΣ
Παράθεση από: rolls στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:12:27 pmΣε μας δεν εγινε τμημα της ειδικοτητας μου ουτε στα ΕΠΑΣ ουτε στα ΙΕΚ. Perfect!!!!για ποια ειδικοτητα;
Σε μας δεν εγινε τμημα της ειδικοτητας μου ουτε στα ΕΠΑΣ ουτε στα ΙΕΚ. Perfect!!!!
Παράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:08:18 pmΣήμερα στην ΕΠΑΣ Λάρισας πληροφορήθηκα ότι δε θα καλέσουν από Αγγλικής κ άλλες ειδικότητες που δε μου ειπαν, επειδή θα καλύπτουν ωράριο οι μόνιμοι. Όταν ρώτησα γιατί τότε έκαναν προκύρηξη,αφού είχαν ήδη πληρότητα, δικαιολόγησαν ότι αυτό οφείλουν να το κάνουν απο το Υπουργείο Παιδείας για να είναι καλυμμένοι. Αυτό όμως αντιπαρέρχεται της προκύρηξης για ωρομίσθιο προσωπικό, για να μην πω ότι είναι παράνομο; Επομένως, δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης σε μαζικό επίπεδο οι του κλάδου κ όχι μόνο, επειδή θιγόμαστε γενικώς;Αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω στο φόρουμ το έχει αναφέρει ήδη ο mpesg ότι η ΕΠΑΣ Λάρισας δε θα καλέσει Αγγλικής, επειδή η Γαλλικός που είναι μόνιμη έχει επάρκεια διαδασκαλίας Αγγλικών και τους καλύπτει.Ίσως όντως να δεσμεύονται από το υπουργείο παιδείας να καλέσουν όλες τις ειδικότητες, αλλά η προκήρυξη γράφει σαφώς ότι και πρώτος να είσαι στον πίνακα μπορεί να μην πάρεις ωράριο αν δε δημιουργηθεί τμήμα ή αν έχουν καλυφθεί οι ώρες από μόνιμο προσωπικό. Δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωμα ένστασης, ούτε έχει νόημα η διεκδίκηση των ωρών με νομική οδό. Αυτή φυσικά είναι η προσωπική μου άποψη με βάση την εμπειρία που έχω τα 8 χρόνια που διδάσκω ως ωρομίσθιος στον ΟΑΕΔ.
Σήμερα στην ΕΠΑΣ Λάρισας πληροφορήθηκα ότι δε θα καλέσουν από Αγγλικής κ άλλες ειδικότητες που δε μου ειπαν, επειδή θα καλύπτουν ωράριο οι μόνιμοι. Όταν ρώτησα γιατί τότε έκαναν προκύρηξη,αφού είχαν ήδη πληρότητα, δικαιολόγησαν ότι αυτό οφείλουν να το κάνουν απο το Υπουργείο Παιδείας για να είναι καλυμμένοι. Αυτό όμως αντιπαρέρχεται της προκύρηξης για ωρομίσθιο προσωπικό, για να μην πω ότι είναι παράνομο; Επομένως, δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης σε μαζικό επίπεδο οι του κλάδου κ όχι μόνο, επειδή θιγόμαστε γενικώς;
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ...
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 03:29:33 pmΩραία τελικά άρχισαν και καλούνε από παντού. Μόλις με κάλεσαν από την ΕΠΑΣ
Οι επασ οαεδ λειτουργουνε σε απογευματινο ωραριο (14:30 - 20:30)?
Εγω δηλαδη ποτε θα πηγαινω για μαθημα? Πρωι ή απογευμα? Υποθετωντας οτι εχω 21 ωρες..