0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο αυριο με ειπαν
επας ορεστιαδας
Μόλις τηλεφώνησα στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ του
Η εντολή δόθηκε αργα το μεσημερι σημερα, με σκοπο μεχρι Δευτερα πρωι να κληθουν οι ωρομισθιοι. Οι συμβασεις υπογραφονται με ημερομηνια 4/10/2011, την ερχομενη Τριτη δηλαδη.Προσωπικα δεχτηκα τηλεφωνημα πριν 45 λεπτα περιπου, να παω Δευτερα να υπογραψω συμβαση.
Lasid, ευχαριστω, ευχομαι σε ολους τους συναδελφους να εχουν εστω καποιες ωρες απασχολησης.Το τηλεφωνημα ηταν πολυ συντομο, χωρις να αναφερθουν οι ώρες που θα μου ανατεθουν. Ειμαι σιγουρος ομως πως δεν θα ειναι πολλές, για αρχη τουλαχιστον.
Σε μας δεν εγινε τμημα της ειδικοτητας μου ουτε στα ΕΠΑΣ ουτε στα ΙΕΚ. Perfect!!!!
Σήμερα στην ΕΠΑΣ Λάρισας πληροφορήθηκα ότι δε θα καλέσουν από Αγγλικής κ άλλες ειδικότητες που δε μου ειπαν, επειδή θα καλύπτουν ωράριο οι μόνιμοι. Όταν ρώτησα γιατί τότε έκαναν προκύρηξη,αφού είχαν ήδη πληρότητα, δικαιολόγησαν ότι αυτό οφείλουν να το κάνουν απο το Υπουργείο Παιδείας για να είναι καλυμμένοι. Αυτό όμως αντιπαρέρχεται της προκύρηξης για ωρομίσθιο προσωπικό, για να μην πω ότι είναι παράνομο; Επομένως, δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης σε μαζικό επίπεδο οι του κλάδου κ όχι μόνο, επειδή θιγόμαστε γενικώς;