0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:34:30 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:21:03 pm@alexlionΕίπα ότι η συγκεκριμένη φιλόλογος εργάστηκε βυσματικά 2 χρόνια στα τότε ΕΠΑΛ του ΟΑΕΔ (γνωστός της ο διευθυντής), κατόπιν δούλεψε άλλα 7-8 ενδεχομένως όχι πια βυσματικά αλλά με τα μόρια των δύο πρώτων ετών συν αυτά που αποκτούσε κάθε χρόνο, και όταν πια τα ΕΠΑΛ έγιναν ΕΠΑΣ και απέκτησαν οι καθηγητές γενικών μαθημάτων το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας, αυτή μπήκε με μεγάλη προυπηρεσία και διορίστηκε με το 30μηνο σε γυμνάσιο. Άρα οι βυσματικές της προσλήψεις για τα δύο πρώτα χρόνια αφενός της εξασφάλισαν δουλειά για τα επόμενα 8 χρόνια στον ΟΑΕΔ και αφετέρου την διόρισαν τελικά σε σχολείο πρόπερσι. Δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις;Άρα λές οτι συνολικά δουλεψε 10 χρόνια στις επας οαεδ επειδή την πήρε την πρώτη χρονιά βυσματικά ο Διευθυντής και μετά την αναγνώριση μονιμοποιήθηκε στο υπουργείο παιδείας?Τα 7-8 που αναφέρεις οτι δεν δούλεψε βυσματικά που δούλεψε?δεν αναφέρεις?Πάντως στο υπουργείο παιδείας(παλιά,εννοόντας πριν 8 χρόνια ) δεν την πήραν επειδη δουλευε στον οαεδ ,δεν έπιανε η προυπηρεσία .Γινόταν το αντίθετο.Στις επας του οαεδ επιανε η προυπηρεσία από δευτεροβάθμια υπουργείου παιδείαςΝομίζω ότι είναι προφανές ότι είπα ότι και τα επόμενα 8 στον ΟΑΕΔ δούλεψε. Το ότι ενδεχομένως να μην δούλεψε τα επόμενα χρόνια βυσματικά το λέω εγώ γιατί πλέον θα είχε μαζέψει πια μια προυπηρεσία, μπορεί όμως πάλι με μέσο τον διευθυντή να την καλούσαν. Και πληροφορικό ξέρω που τον καλούσαν λόγω γνωριμίας με τον διευθυντή.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:21:03 pm@alexlionΕίπα ότι η συγκεκριμένη φιλόλογος εργάστηκε βυσματικά 2 χρόνια στα τότε ΕΠΑΛ του ΟΑΕΔ (γνωστός της ο διευθυντής), κατόπιν δούλεψε άλλα 7-8 ενδεχομένως όχι πια βυσματικά αλλά με τα μόρια των δύο πρώτων ετών συν αυτά που αποκτούσε κάθε χρόνο, και όταν πια τα ΕΠΑΛ έγιναν ΕΠΑΣ και απέκτησαν οι καθηγητές γενικών μαθημάτων το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας, αυτή μπήκε με μεγάλη προυπηρεσία και διορίστηκε με το 30μηνο σε γυμνάσιο. Άρα οι βυσματικές της προσλήψεις για τα δύο πρώτα χρόνια αφενός της εξασφάλισαν δουλειά για τα επόμενα 8 χρόνια στον ΟΑΕΔ και αφετέρου την διόρισαν τελικά σε σχολείο πρόπερσι. Δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις;Άρα λές οτι συνολικά δουλεψε 10 χρόνια στις επας οαεδ επειδή την πήρε την πρώτη χρονιά βυσματικά ο Διευθυντής και μετά την αναγνώριση μονιμοποιήθηκε στο υπουργείο παιδείας?Τα 7-8 που αναφέρεις οτι δεν δούλεψε βυσματικά που δούλεψε?δεν αναφέρεις?Πάντως στο υπουργείο παιδείας(παλιά,εννοόντας πριν 8 χρόνια ) δεν την πήραν επειδη δουλευε στον οαεδ ,δεν έπιανε η προυπηρεσία .Γινόταν το αντίθετο.Στις επας του οαεδ επιανε η προυπηρεσία από δευτεροβάθμια υπουργείου παιδείας
@alexlionΕίπα ότι η συγκεκριμένη φιλόλογος εργάστηκε βυσματικά 2 χρόνια στα τότε ΕΠΑΛ του ΟΑΕΔ (γνωστός της ο διευθυντής), κατόπιν δούλεψε άλλα 7-8 ενδεχομένως όχι πια βυσματικά αλλά με τα μόρια των δύο πρώτων ετών συν αυτά που αποκτούσε κάθε χρόνο, και όταν πια τα ΕΠΑΛ έγιναν ΕΠΑΣ και απέκτησαν οι καθηγητές γενικών μαθημάτων το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας, αυτή μπήκε με μεγάλη προυπηρεσία και διορίστηκε με το 30μηνο σε γυμνάσιο. Άρα οι βυσματικές της προσλήψεις για τα δύο πρώτα χρόνια αφενός της εξασφάλισαν δουλειά για τα επόμενα 8 χρόνια στον ΟΑΕΔ και αφετέρου την διόρισαν τελικά σε σχολείο πρόπερσι. Δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις;
Ο εκπαιδευτικός κρίνεται και αξιολογείται μόνο από την δουλειά τους στην τάξη. Επειδή όμως αυτό προυποθέτει να έχει διοριστεί, πρέπει να υπάρχει ένα πρώτο μετρήσιμο και αντικειμενικό κριτήριο για να δούμε ποιός θα μπει στην τάξη να διδάξει. Ο ΑΣΕΠ προφανώς δεν διασφαλίζει ότι είναι κάποιος ικανός για εκπαιδευτικός, αλλά από τον συγκυριακό παράγοντα του να διοριστεί κάποιος γιατί ήταν η σειρά του σε έναν πίνακα (ακόμα και μηδενικής κάποιες φορές) προυπηρεσίας, προτιμώ μια γραπτή εξέταση με κοινά θέματα για όλους. Εγώ πάντως και δούλευα όταν διάβαζα για ΑΣΕΠ και δεν πήγα σε κανένα φροντισρήριο και μια χαρά έγραψα.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:53:13 pmΟ εκπαιδευτικός κρίνεται και αξιολογείται μόνο από την δουλειά τους στην τάξη. Επειδή όμως αυτό προυποθέτει να έχει διοριστεί, πρέπει να υπάρχει ένα πρώτο μετρήσιμο και αντικειμενικό κριτήριο για να δούμε ποιός θα μπει στην τάξη να διδάξει. Ο ΑΣΕΠ προφανώς δεν διασφαλίζει ότι είναι κάποιος ικανός για εκπαιδευτικός, αλλά από τον συγκυριακό παράγοντα του να διοριστεί κάποιος γιατί ήταν η σειρά του σε έναν πίνακα (ακόμα και μηδενικής κάποιες φορές) προυπηρεσίας, προτιμώ μια γραπτή εξέταση με κοινά θέματα για όλους. Εγώ πάντως και δούλευα όταν διάβαζα για ΑΣΕΠ και δεν πήγα σε κανένα φροντισρήριο και μια χαρά έγραψα.Και μπράβο σου που τα καταφερες .Ποιός όμως λέει οτι ο ασεπ είναι το αντικειμενικό κριτήριο?εσύ που πέρασες ,δεν θα το πεί αυτός με την προυπηρεσία,γι'αυτόν αντικειμενικό κριτήριο είναι η εμπειρία-προυπηρεσία.Οπότε κάτι που για σένα είναι αντικειμενικό δεν είναι και για τον άλλο
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:02:52 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:53:13 pmΟ εκπαιδευτικός κρίνεται και αξιολογείται μόνο από την δουλειά τους στην τάξη. Επειδή όμως αυτό προυποθέτει να έχει διοριστεί, πρέπει να υπάρχει ένα πρώτο μετρήσιμο και αντικειμενικό κριτήριο για να δούμε ποιός θα μπει στην τάξη να διδάξει. Ο ΑΣΕΠ προφανώς δεν διασφαλίζει ότι είναι κάποιος ικανός για εκπαιδευτικός, αλλά από τον συγκυριακό παράγοντα του να διοριστεί κάποιος γιατί ήταν η σειρά του σε έναν πίνακα (ακόμα και μηδενικής κάποιες φορές) προυπηρεσίας, προτιμώ μια γραπτή εξέταση με κοινά θέματα για όλους. Εγώ πάντως και δούλευα όταν διάβαζα για ΑΣΕΠ και δεν πήγα σε κανένα φροντισρήριο και μια χαρά έγραψα.Και μπράβο σου που τα καταφερες .Ποιός όμως λέει οτι ο ασεπ είναι το αντικειμενικό κριτήριο?εσύ που πέρασες ,δεν θα το πεί αυτός με την προυπηρεσία,γι'αυτόν αντικειμενικό κριτήριο είναι η εμπειρία-προυπηρεσία.Οπότε κάτι που για σένα είναι αντικειμενικό δεν είναι και για τον άλλοΟ επιτυχών στον ΑΣΕΠ έγραψε εξετάσεις σε κοινά θέματα με τους άλλους και έπιασε μια συγκεκριμένη βαθμολογία. Αυτόν που έχει μόνο προυπηρεσία πως τον πρωτοκάλεσαν για να την αποκτήσει;
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:23:48 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:02:52 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:53:13 pmΟ εκπαιδευτικός κρίνεται και αξιολογείται μόνο από την δουλειά τους στην τάξη. Επειδή όμως αυτό προυποθέτει να έχει διοριστεί, πρέπει να υπάρχει ένα πρώτο μετρήσιμο και αντικειμενικό κριτήριο για να δούμε ποιός θα μπει στην τάξη να διδάξει. Ο ΑΣΕΠ προφανώς δεν διασφαλίζει ότι είναι κάποιος ικανός για εκπαιδευτικός, αλλά από τον συγκυριακό παράγοντα του να διοριστεί κάποιος γιατί ήταν η σειρά του σε έναν πίνακα (ακόμα και μηδενικής κάποιες φορές) προυπηρεσίας, προτιμώ μια γραπτή εξέταση με κοινά θέματα για όλους. Εγώ πάντως και δούλευα όταν διάβαζα για ΑΣΕΠ και δεν πήγα σε κανένα φροντισρήριο και μια χαρά έγραψα.Και μπράβο σου που τα καταφερες .Ποιός όμως λέει οτι ο ασεπ είναι το αντικειμενικό κριτήριο?εσύ που πέρασες ,δεν θα το πεί αυτός με την προυπηρεσία,γι'αυτόν αντικειμενικό κριτήριο είναι η εμπειρία-προυπηρεσία.Οπότε κάτι που για σένα είναι αντικειμενικό δεν είναι και για τον άλλοΟ επιτυχών στον ΑΣΕΠ έγραψε εξετάσεις σε κοινά θέματα με τους άλλους και έπιασε μια συγκεκριμένη βαθμολογία. Αυτόν που έχει μόνο προυπηρεσία πως τον πρωτοκάλεσαν για να την αποκτήσει;Τον πρωτοκάλεσαν επειδή άδειασε η θέση ,ήρθε η σειρά του , είχε παραπάνω μόρια από τους άλλους (ανάλογα με τι προσόντα ζητούσαν στην προκήρυξη) κι έτσι ξεκίνησε (μιλάω πάντα για διαφανείς προσλήψεις για να διαχωρίζω την θέση μου)
Και εγω εχω αμφιβολιες για τον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ.Οταν σε ενα διαγωνισμο ...νομιζω του 2000 ηταν , προκυρηχθηκαν για την ειδικοτητα μου 270 θεσεις και απο τους 2500 διαγωνιζομενους περνανε και διοριζονται μονο 3??Τοτε τι ειναι αυτο????Αντε πες με εμενα ηλιθια και οτι δεν διαβασα.......ε δεν μπορει 2500 ατομα να ειναι βλαμμενα?
Παράθεση από: tinakipe17 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:56:46 pmΚαι εγω εχω αμφιβολιες για τον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ.Οταν σε ενα διαγωνισμο ...νομιζω του 2000 ηταν , προκυρηχθηκαν για την ειδικοτητα μου 270 θεσεις και απο τους 2500 διαγωνιζομενους περνανε και διοριζονται μονο 3??Τοτε τι ειναι αυτο????Αντε πες με εμενα ηλιθια και οτι δεν διαβασα.......ε δεν μπορει 2500 ατομα να ειναι βλαμμενα?Αυτό ισχύει σε όλες τις τεχνικές ειδικότητες. Την πατάνε όλοι στη διδακτική γιατί η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που δίνουν ασχολούνται με το ελεύθερο επάγγελμα και καμια σχέση δεν έχουν με την εκπαίδευση. Πως λοιπόν κάποιος να γράψει σχέδιο μαθήματος, που έχει πολύ συγκεκριμένη μορφή, όταν ποτέ δεν το έχει διαχθεί και δεν ξέρει καν τι είναι;
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 03:07:14 pmΠαράθεση από: tinakipe17 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:56:46 pmΚαι εγω εχω αμφιβολιες για τον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ.Οταν σε ενα διαγωνισμο ...νομιζω του 2000 ηταν , προκυρηχθηκαν για την ειδικοτητα μου 270 θεσεις και απο τους 2500 διαγωνιζομενους περνανε και διοριζονται μονο 3??Τοτε τι ειναι αυτο????Αντε πες με εμενα ηλιθια και οτι δεν διαβασα.......ε δεν μπορει 2500 ατομα να ειναι βλαμμενα?Αυτό ισχύει σε όλες τις τεχνικές ειδικότητες. Την πατάνε όλοι στη διδακτική γιατί η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που δίνουν ασχολούνται με το ελεύθερο επάγγελμα και καμια σχέση δεν έχουν με την εκπαίδευση. Πως λοιπόν κάποιος να γράψει σχέδιο μαθήματος, που έχει πολύ συγκεκριμένη μορφή, όταν ποτέ δεν το έχει διαχθεί και δεν ξέρει καν τι είναι;Αυτό πάλι είναι δικό σου συμπέρασμα οτι οι περισσότεροι που δίνουν είναι ελευθεροι επαγγελματίες.Ποιός ελέυθερος επαγγελματίας παλιά (2000) που "μεσουρανούσε " να δώσει ασεπ.Είχε ανάγκη τα 1000ευρώ του εκπαιδευτικού?Τώρα που άλλαξαν τα πράγματα να μου πείς οτι οι επαγγελματίες μπορεί να περνάνε κρίση και να θέλουν να δώσουν ασεπ αλλά όχι και τότε.Καλύτερα να βρείς άλλα επιχειρήματα.Όσο για την απότυχία δεν ήταν στο σχέδιο μαθήματος και πίστεψε με αυτοί που δώσαν τότε το ήξεραν πολύ καλύτερα από τον καθένα(ίσως να δίδαξαν και πολλούς από μας στο forum που βρισκόμαστε) αλλά στις γνώσεις ειδικότητας.Και πάλι όμως μπήκα στον πειρασμό της αντιπαράθεσης μαζί σου..Είναι πολλά πράγματα που δεν ξέρεις και το δικαιολογώ
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 03:27:14 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 03:07:14 pmΠαράθεση από: tinakipe17 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:56:46 pmΚαι εγω εχω αμφιβολιες για τον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ.Οταν σε ενα διαγωνισμο ...νομιζω του 2000 ηταν , προκυρηχθηκαν για την ειδικοτητα μου 270 θεσεις και απο τους 2500 διαγωνιζομενους περνανε και διοριζονται μονο 3??Τοτε τι ειναι αυτο????Αντε πες με εμενα ηλιθια και οτι δεν διαβασα.......ε δεν μπορει 2500 ατομα να ειναι βλαμμενα?Αυτό ισχύει σε όλες τις τεχνικές ειδικότητες. Την πατάνε όλοι στη διδακτική γιατί η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που δίνουν ασχολούνται με το ελεύθερο επάγγελμα και καμια σχέση δεν έχουν με την εκπαίδευση. Πως λοιπόν κάποιος να γράψει σχέδιο μαθήματος, που έχει πολύ συγκεκριμένη μορφή, όταν ποτέ δεν το έχει διαχθεί και δεν ξέρει καν τι είναι;Αυτό πάλι είναι δικό σου συμπέρασμα οτι οι περισσότεροι που δίνουν είναι ελευθεροι επαγγελματίες.Ποιός ελέυθερος επαγγελματίας παλιά (2000) που "μεσουρανούσε " να δώσει ασεπ.Είχε ανάγκη τα 1000ευρώ του εκπαιδευτικού?Τώρα που άλλαξαν τα πράγματα να μου πείς οτι οι επαγγελματίες μπορεί να περνάνε κρίση και να θέλουν να δώσουν ασεπ αλλά όχι και τότε.Καλύτερα να βρείς άλλα επιχειρήματα.Όσο για την απότυχία δεν ήταν στο σχέδιο μαθήματος και πίστεψε με αυτοί που δώσαν τότε το ήξεραν πολύ καλύτερα από τον καθένα(ίσως να δίδαξαν και πολλούς από μας στο forum που βρισκόμαστε) αλλά στις γνώσεις ειδικότητας.Και πάλι όμως μπήκα στον πειρασμό της αντιπαράθεσης μαζί σου..Είναι πολλά πράγματα που δεν ξέρεις και το δικαιολογώΥποτίθεται ότι εσύ θα έφευγες... Αυτές οι χιλιάδες υποψηφίων που δίνουν ΑΣΕΠ στις τεχνικές ειδικότητες έχουν εκπαιδευτική εμπειρία; Τα 2500 άτομα που έδωσαν στον ΑΣΕΠ του 2000 (ήταν όντως τόσα αυτά που τελικά έδωσαν ή τόσα είχαν δηλώσει συμμετοχή?) στην ειδικότητα της συναδέλφου δίδασκαν σε σχολεία; Μια μειοψηφία αυτών είναι στον χώρο της εκπαίδευσης, οι περισσότεροι δεν έχουν περάσει ούτε έξω από τάξη αλλά πάνε (εντελώς απροετοιμαστοι συνήθως) να δοκιμάσουν την τύχη τους.