0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:05:18 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:57:31 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?Και ξαναλέω, όταν μου πιστοποιήσει το κράτος ότι επί 15 χρόνια δίκαια και αξιοκρατικά προσλαμβάνονταν, θα πω και εγώ να διοριστούν μόνο με την προυπηρεσία τους.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:57:31 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!
Παράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.
Έστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;
Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:13:19 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:05:18 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:57:31 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?Και ξαναλέω, όταν μου πιστοποιήσει το κράτος ότι επί 15 χρόνια δίκαια και αξιοκρατικά προσλαμβάνονταν, θα πω και εγώ να διοριστούν μόνο με την προυπηρεσία τους.δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα πίστεψε με!!!Αν και σένα η επιτυχία σου και τα μόρια σου ήταν δίκαια τότε κι εγώ θα πώ να διοριστείς!
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:05:18 pmΚαι όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?Το σωστό είναι υποκειμενικό. Εκ πρώτης άποψης φαίνεται αδικία. Από την άλλη ο 3848 δίνει μια συνάρτηση.Λέει: Αν περάσεις τη βάση προσθέτεις πάνω στο βαθμό προσαυξήσεις από προϋπηρεσία ή άλλα προσόντα...Αν, όμως, βάλουμε στη συνάρτηση τόσο μεγάλη προϋπηρεσία στο τέλος ο βαθμός του ΑΣΕΠ θα πάψει να είναι κριτήριο και θα είναι πιο σημαντική η προϋπηρεσία! Για αυτό αποφασίστηκε να μετράει η προσαύξηση μέχρι τους 60 μήνες που δεν είναι 5 χρόνια, αλλά 6 χρόνια πλήρους προϋπηρεσίας. Στην εκπαίδευση ο συμβασιούχος μπορεί να αποκτήσει μέχρι 10 μήνες προϋπηρεσίας μέσα σε μια χρονιά.
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:22:11 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:13:19 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:05:18 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:57:31 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?Και ξαναλέω, όταν μου πιστοποιήσει το κράτος ότι επί 15 χρόνια δίκαια και αξιοκρατικά προσλαμβάνονταν, θα πω και εγώ να διοριστούν μόνο με την προυπηρεσία τους.δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα πίστεψε με!!!Αν και σένα η επιτυχία σου και τα μόρια σου ήταν δίκαια τότε κι εγώ θα πώ να διοριστείς!Δυστυχώς για τα μόρια μου από την προυπηρεσία ποτέ δε θα μπορέσεις να ξέρεις, όσο για αυτά από τον ΑΣΕΠ, αν είχα την δυνατότητα να παίρνω πλασματικές βαθμολογίες θα είχα τουλάχιστον την εξυπνάδα να ήταν τέτοιες ώστε να διοριζόμουν.
Κάποιοι δεν κάναν τις δουλειές τους με ρουσφέτια γι'αυτό και είναι ωρομίσθιοι ακόμα...Πήγαιναν με το σπαθί στο χέρι σκεπτόμενοι ρομαντικά γι'αυτό την πάτησαν και τους έφαγαν άλλοι στην στροφή!Τώρα ήρθε ο καιρός να αλλάξουν τα πράγματα,να διοριστούν οι ασεπίτες και οι έχοντες προυπηρεσία δεν μας ενδιαφέρει,ας αλλάξουν κι επάγγελμα στο κάτω-κάτω ,να κάνουν κάτι άλλο.Αυτά είναι τα ευρωπαικά μυαλά?
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:30:43 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:22:11 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:13:19 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:05:18 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:57:31 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?Και ξαναλέω, όταν μου πιστοποιήσει το κράτος ότι επί 15 χρόνια δίκαια και αξιοκρατικά προσλαμβάνονταν, θα πω και εγώ να διοριστούν μόνο με την προυπηρεσία τους.δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα πίστεψε με!!!Αν και σένα η επιτυχία σου και τα μόρια σου ήταν δίκαια τότε κι εγώ θα πώ να διοριστείς!Δυστυχώς για τα μόρια μου από την προυπηρεσία ποτέ δε θα μπορέσεις να ξέρεις, όσο για αυτά από τον ΑΣΕΠ, αν είχα την δυνατότητα να παίρνω πλασματικές βαθμολογίες θα είχα τουλάχιστον την εξυπνάδα να ήταν τέτοιες ώστε να διοριζόμουν.γιατί δεν θα μπορούσα να ξέρω radius?Κρύβεις κάτι?
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:43:03 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:30:43 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:22:11 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:13:19 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:05:18 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:57:31 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?Και ξαναλέω, όταν μου πιστοποιήσει το κράτος ότι επί 15 χρόνια δίκαια και αξιοκρατικά προσλαμβάνονταν, θα πω και εγώ να διοριστούν μόνο με την προυπηρεσία τους.δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα πίστεψε με!!!Αν και σένα η επιτυχία σου και τα μόρια σου ήταν δίκαια τότε κι εγώ θα πώ να διοριστείς!Δυστυχώς για τα μόρια μου από την προυπηρεσία ποτέ δε θα μπορέσεις να ξέρεις, όσο για αυτά από τον ΑΣΕΠ, αν είχα την δυνατότητα να παίρνω πλασματικές βαθμολογίες θα είχα τουλάχιστον την εξυπνάδα να ήταν τέτοιες ώστε να διοριζόμουν.γιατί δεν θα μπορούσα να ξέρω radius?Κρύβεις κάτι?Μωρέ κρύβω, δεν κρύβω, όπως σου είπα και πριν δεν θα αποδείξει ποτέ κανείς σε αυτή χώρα ποιοί ήταν τα λαμόγια και ποιοί όχι. Οπότε όλοι εν δυνάμει λαμόγια είμαστε για πράγματα που δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε πως τα αποκτήσαμε.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:45:34 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:43:03 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:30:43 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:22:11 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:13:19 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:05:18 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:57:31 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?Και ξαναλέω, όταν μου πιστοποιήσει το κράτος ότι επί 15 χρόνια δίκαια και αξιοκρατικά προσλαμβάνονταν, θα πω και εγώ να διοριστούν μόνο με την προυπηρεσία τους.δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα πίστεψε με!!!Αν και σένα η επιτυχία σου και τα μόρια σου ήταν δίκαια τότε κι εγώ θα πώ να διοριστείς!Δυστυχώς για τα μόρια μου από την προυπηρεσία ποτέ δε θα μπορέσεις να ξέρεις, όσο για αυτά από τον ΑΣΕΠ, αν είχα την δυνατότητα να παίρνω πλασματικές βαθμολογίες θα είχα τουλάχιστον την εξυπνάδα να ήταν τέτοιες ώστε να διοριζόμουν.γιατί δεν θα μπορούσα να ξέρω radius?Κρύβεις κάτι?Μωρέ κρύβω, δεν κρύβω, όπως σου είπα και πριν δεν θα αποδείξει ποτέ κανείς σε αυτή χώρα ποιοί ήταν τα λαμόγια και ποιοί όχι. Οπότε όλοι εν δυνάμει λαμόγια είμαστε για πράγματα που δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε πως τα αποκτήσαμε.Σωστά δεν είμαι και εισαγγελέας για να το ελέγξω .Να έχεις υπόψη σου οτι κάποιοι ελέγχουν ποιοί μονιμοποιήθηκαν και με ποιά κριτήρια γιατί να μην το κάνουν και για τους συμβασιούχους?
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:17:18 pmΚάποιοι δεν κάναν τις δουλειές τους με ρουσφέτια γι'αυτό και είναι ωρομίσθιοι ακόμα...Πήγαιναν με το σπαθί στο χέρι σκεπτόμενοι ρομαντικά γι'αυτό την πάτησαν και τους έφαγαν άλλοι στην στροφή!Τώρα ήρθε ο καιρός να αλλάξουν τα πράγματα,να διοριστούν οι ασεπίτες και οι έχοντες προυπηρεσία δεν μας ενδιαφέρει,ας αλλάξουν κι επάγγελμα στο κάτω-κάτω ,να κάνουν κάτι άλλο.Αυτά είναι τα ευρωπαικά μυαλά?Δεν ξέρει κανείς ποιου η προϋπηρεσία είναι δίκαια. Κι εγώ με το σταυρό στο χερι πήγαινα, για αυτό πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ και τώρα δίκαια περιμένω το διορισμό μου. Να σου θυμίσω ότι αυτοί που πίεσαν να μείνουν τα πράγματα ως είχαν ήταν αυτοί που είχαν εκείνη την εποχή προϋπηρεσία. Πιθανώς πολλοί από εκείνους διορίστηκαν με 30μηνα και 40%, όμως στη συνέχεια απέκτησαν και άλλοι προϋπηρεσία. Πώς θα σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος; Αν δεν ερχόταν ο 3848 δε θα σταματούσε ποτέ. (Να διευκρινίσω ότι όλοι θέλουμε διορισμούς και αυτό είναι ένα σημείο που διαφωνώ με το νέο νόμο ότι δεν έχει αριθμό διοριστέων ο ΑΣΕΠ. Όμως, δε μπορούμε να επιβάλουμε να έχουμε διορισμούς όπως παλιά σε περίοδο τέτοιας οικονομικής κρίσης. Αυτό όταν ανακάμψουμε οικονομικά, ελπίζω ότι θα αλλάξει).Ευρωπαϊκά μυαλά είναι η αξιοκρατία, αλλά τόσο καιρό δεν τη ζήτησε κανείς που βολευόταν αποκτώντας προϋπηρεσία με ποικίλους τρόπους... Δέχομαι, όμως, το λόγο σου ότι εσύ την απέκτησες αξιοκρατικά και ότι υφίστασαι άδικα τις συνέπειες της αλλαγής του συστήματος διορισμών. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν επιθυμείς να δώσεις ΑΣΕΠ. Μια φορά δεν έδωσες γιατί είχες πρόβλημα. Τις άλλες; Σκοπεύεις να δώσεις στον επόμενο, όταν γίνει;Πήρα εν μέρει την απάντηση από το μήνυμα που έγραψες ήδη. Δεν ξέρουμε πόσο λίγοι θα είναι οι διορισμοί πια...έχεις δίκιο. Γράψε ρε συ, όμως. Μην πετάς την τύχη σου. Εγώ έλεγα να μην πάω να γράψω το 2009 επειδή ήθελα να πάω στο γάμο ενός φίλου μου. Τελικά και έγραψα και το γάμο πρόλαβα και είμαι και διοριστέος!
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:54:49 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:45:34 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:43:03 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:30:43 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:22:11 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:13:19 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:05:18 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:57:31 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:51 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:38 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:05 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:24:57 pmΠαράθεση από: serik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:09:33 pmΈστω οτι απαιτείται να γράψει κανείς τη βάση στον ΑΣΕΠ για να διοριστεί... και προφανώς κρίνεται άξιος αυτός που έγραψε 60,1 και όχι αυτός που έγραψε 59,9. Είναι αυτό δίκαιο;Με την ολιστική λογική σου θα έπρεπε να διοριστούν όλοι όσοι γράψανε γιατί αν διοριστεί και αυτός που έγραψε 59,9 γιατί να μη διοριστεί και εκείνος με το 59,8 ; Αν διορίστει ο προηγούμενος γιατί όχι κι άλλος με το 59,7 ;Καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα; Ο ΑΣΕΠ είναι μια μέθοδος επιλογής των καταλληλότερων. Δεν είπαμε ότι όσοι δεν περνάνε είναι ανάξιοι, για αυτό και όσοι περνάνε τη βάση θα μπαίνουν σε πίνακα με φθίνουσα σειρά για αν εργάζονται ως αναπληρωτές.αυτό συμφέρει εσένα και τους ασεπίτες βέβαια κανέναν άλλο από τις υπόλοιπες κατηγορίες .ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ!!!Και εγω φίλε που έχω και 32 μήνες προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πάλι το ΑΣΕΠ λέω ότι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο.επειδή πέτυχες γι'αυτό το υποστηρίζεις.Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσίας το ίδιο να λένε άραγε?οτι είναι αξιοκρατικότερο κριτήριο?Αυτοί που έχουν 96 μήνες προυπηρεσία κάτι δεν έχουν κάνει καλά για να μην έχουν διοριστεί ακόμα... Τώρα αυτό είναι λογική κουβέντα;Και όμως τα έχουν κάνει όλα πολύ καλά πίστεψε με .Εδώ σου λέω υπάρχουν άτομα με 15 χρόνια σύμβαση σαν ωρομίσθιοι,κάποιοι με 21 ώρες όλα τα χρόνια πόσους μήνες συμπληρώνει?Αλλά και πάλι ο ασεπ θα του αναγνωρίσει 5 χρόνια τα υπόλοιπα αν μονιμοποιηθεί και μετά.Είναι λογικό αυτό?Και ξαναλέω, όταν μου πιστοποιήσει το κράτος ότι επί 15 χρόνια δίκαια και αξιοκρατικά προσλαμβάνονταν, θα πω και εγώ να διοριστούν μόνο με την προυπηρεσία τους.δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα πίστεψε με!!!Αν και σένα η επιτυχία σου και τα μόρια σου ήταν δίκαια τότε κι εγώ θα πώ να διοριστείς!Δυστυχώς για τα μόρια μου από την προυπηρεσία ποτέ δε θα μπορέσεις να ξέρεις, όσο για αυτά από τον ΑΣΕΠ, αν είχα την δυνατότητα να παίρνω πλασματικές βαθμολογίες θα είχα τουλάχιστον την εξυπνάδα να ήταν τέτοιες ώστε να διοριζόμουν.γιατί δεν θα μπορούσα να ξέρω radius?Κρύβεις κάτι?Μωρέ κρύβω, δεν κρύβω, όπως σου είπα και πριν δεν θα αποδείξει ποτέ κανείς σε αυτή χώρα ποιοί ήταν τα λαμόγια και ποιοί όχι. Οπότε όλοι εν δυνάμει λαμόγια είμαστε για πράγματα που δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε πως τα αποκτήσαμε.Σωστά δεν είμαι και εισαγγελέας για να το ελέγξω .Να έχεις υπόψη σου οτι κάποιοι ελέγχουν ποιοί μονιμοποιήθηκαν και με ποιά κριτήρια γιατί να μην το κάνουν και για τους συμβασιούχους?Ε, ας το κάνουν...
Ευχαριστώ για την παρότρυνση lasid την ξέρω την τύχη μου όμως και να πάω να γράψω και να κριθώ διοριστέος τότε που θα πάω να διοριστώ θα αλλάξει το σύστημα πάλι οπότε γιατί να μπώ στον κόπο?
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:58:20 pmΕυχαριστώ για την παρότρυνση lasid την ξέρω την τύχη μου όμως και να πάω να γράψω και να κριθώ διοριστέος τότε που θα πάω να διοριστώ θα αλλάξει το σύστημα πάλι οπότε γιατί να μπώ στον κόπο?Γιατί στις τεχνικές ειδικότητες λίγοι περνάνε τη βάση, οπότε ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος από τις ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04. Γιατί έχεις αρκετή προϋπηρεσία που θα σου δώσει μεγάλη προσαύξηση. Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις ικανότητες, άρα πιθανώς έχεις ή μπορείς να πιστοποιήσεις γνώσεις υπολογιστών ή ξένης γλώσσας. Γιατί έτσι θα μπορείς να εργάζεσαι ως αναπληρωτής και μετά την εφαρμογή του 3848 και αν είσαι ψηλά στον πίνακα μπορεί και να διοριστείς όταν έρθει η οικονομική ανάκαμψη. Το σύστημα με εξετάσεις δεν πρόκειται να αλλάξει.Η επετηρίδα και η προϋπηρεσία είναι παλιά συστήματα. Ακόμα και στην Κύπρο καταργούνται. Σε όλη την ευρώπη οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι κρίνονται με εξετάσεις. Εγώ πάντα πολεμούσα με τα όπλα που μου έδινε το σύστημα, αλλά με την προϋπηρεσία δεν μπορούσα να κάνω τίποτα (Την επετηρίδα δεν την πρόλαβα. Είμαι μικρός! )Δώσε από περιέργεια. Δώσε για την εμπειρία. Να δεις πώς είναι. Να μετρήσεις τις δυνάμεις σου... Πολλοί λόγοι.
Και υπολογιστές έχω και ξένη γλώσσα έχω ,το μόνο που δεν έχω είναι παιδαγωγική επάρκεια γιατί το μούτζωσα κι αυτό το σύστημα της ασπαίτε >:(Το κατάλαβα οτι είσαι μικρός γιατί μόνο οι μικροί υποστηρίζουν τόσο φανατικά το σύστημα του ασεπ.Το αν έχω ικανότητες θα το κρίνουν οι άλλοι και όχι εγώ .Καληνύχτα,θα τα λέμε