0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μολις επικοινωνησα με το υπουργειο.Το 24μηνο θα διοριστει ολοκληρο σε βαθος χρονου ;DΟπως με ενημερωσε η υπαλληλος ο λογος ειναι η επεκταση που ειχε κανει η υπουργος και σε αυτους που εχουν εικοσιτριαμισι μηνες υπηρεσιας.Αυτο ειχε γινει με εσωτερικη διανομη...Επομενως προφανως δικαιωνονται οι κοποι και τα χρονια αξιας εργασιας στα σχολεια ολης της Ελλαδας
Μου ειπε οτι θα βγει συμπληρωματικη τροπολογια που θα το διευκρινιζει
Παράθεση από: physikos13 στις Μαΐου 25, 2011, 08:26:29 pmκαλησπερα στην παρεα, επειδη δεν πολυμπαινω στο forum τους τελευταιους μηνες, αν γραφω κατι που ηδη ξερετε συγνωμηεμαθα λοιπον προχθες απο το υπουργειο, οτι θα γινουν οι απολυτως απαραιτητοι διορισμοι, δηλαδη μπορει να γινουν συνολικα οι μισοι απο περυσι μου ειπαν(και εκτιμω οτι μεταφραζεται στο υπολοιπο των διοριστεων του ασεπ και το αντιστοιχο 40%)εννοειται μου ειπαν οτι μιλαμε για τις ειδικοτητες πε 02-03-04 κυριως, ασεπ δυσκολα στον οριζοντα,γιατι πως θα βγεις για διορισμους με την τροικα απο πανω, οποτε θα βολευονται με αναπληρωτες για μερικα ετη...τωρα για το 24μηνο, λογω των συνθηκων θα ζητησουν μια παραταση στη μεταβατικη περιοδοοσο για τους φετεινους διορισμους, μπορει να πανε μετα το 15αυγουστο,για να δουν και τις συνταξιοδοτησειςδηλαδη φυσικους μαζι με ειδικες κατηγοριες εκτιμω να παρει γυρω στους 50 φυσικα ειμαστε σε ασταθη περιοδο, αλλα ετσι εχει η κατασταση σημερα, τι θα ξημερωσει....Φέτος δηλαδή δε θα πάρουν καθόλου 24μηνο (στις βασικές ειδικότητες τουλάχιστον);
καλησπερα στην παρεα, επειδη δεν πολυμπαινω στο forum τους τελευταιους μηνες, αν γραφω κατι που ηδη ξερετε συγνωμηεμαθα λοιπον προχθες απο το υπουργειο, οτι θα γινουν οι απολυτως απαραιτητοι διορισμοι, δηλαδη μπορει να γινουν συνολικα οι μισοι απο περυσι μου ειπαν(και εκτιμω οτι μεταφραζεται στο υπολοιπο των διοριστεων του ασεπ και το αντιστοιχο 40%)εννοειται μου ειπαν οτι μιλαμε για τις ειδικοτητες πε 02-03-04 κυριως, ασεπ δυσκολα στον οριζοντα,γιατι πως θα βγεις για διορισμους με την τροικα απο πανω, οποτε θα βολευονται με αναπληρωτες για μερικα ετη...τωρα για το 24μηνο, λογω των συνθηκων θα ζητησουν μια παραταση στη μεταβατικη περιοδοοσο για τους φετεινους διορισμους, μπορει να πανε μετα το 15αυγουστο,για να δουν και τις συνταξιοδοτησειςδηλαδη φυσικους μαζι με ειδικες κατηγοριες εκτιμω να παρει γυρω στους 50 φυσικα ειμαστε σε ασταθη περιοδο, αλλα ετσι εχει η κατασταση σημερα, τι θα ξημερωσει....
Οχι δεν ηξερε συγκεκριμενα νουμερο απλως μου ειπε οτι οι διορισμοι φετος θα γινουν μετα το 15αυγουστο.Το σημαντικο ειναι οτι επεμενε πως το δικαιωμα διορισμου μας ειναι θεμελιωμενο.
Ετσι ειναι...Νομιζω οτι μπορουμε πια να ατενιζουμε το μελλον με περισσοτερη αισιοδοξια
καλο ρε ερικ μικλαντ 8)παντως οι πληροφοριες μου ειναι ξυραφι οπως οι πασες του χοσε...μπορελι-καπουρανης και 1-2...