0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MPORELI στις Μαΐου 26, 2011, 03:16:08 pmκαλο ρε ερικ μικλαντ 8)παντως οι πληροφοριες μου ειναι ξυραφι οπως οι πασες του χοσε...μπορελι-καπουρανης και 1-2... ..πετυχες οντως τον μονο ισως που μου αρεσε εξωτερικως! ..με πηγαινε σε ψυχεδελικο φρηκοφεστιβαλ των late '60's , με πολλα κιλα μαριχουανα στις τσεπες του !!! χαχαχαχαχαχα!!!!! τι λεμε τι λεμεεεεεεεεεε( γκαραντι ομως, οιι εσωθεν πλεροφοριες σου , ε ? )
καλο ρε ερικ μικλαντ 8)παντως οι πληροφοριες μου ειναι ξυραφι οπως οι πασες του χοσε...μπορελι-καπουρανης και 1-2...
ε ναι ρε φιλε εννοειται...by the way ο ερικ ειχε πιαστει ντοπε οχι με σπραιτ με το αλλο το αναψυκτικο... ;Dηταν μεγαλη τρελαρα ο τυπος
Παράθεση από: MPORELI στις Μαΐου 26, 2011, 03:32:18 pmε ναι ρε φιλε εννοειται...by the way ο ερικ ειχε πιαστει ντοπε οχι με σπραιτ με το αλλο το αναψυκτικο... ;Dηταν μεγαλη τρελαρα ο τυπος οταν ειχε ερθει η εθνικη νορβηγιας για αγωνα με την ελλαδα, το βραδυ ετυχε να βρεθω σε κλαμπ στο συνταγμα, και ω του θαυματος πετυχαινω 6-7 παιχτες της νορβηγιας με τις μπυριτσες τους και ξεναγο φυσικα τον ερικ μικλαντ οσο για τον χουαν χοσε μπορελι λιγες ωρες πριν φυγει απο ελλαδα για αργεντινη, το δεκεμβρη του 96, μετα απο ματς με την αεκ μου εδωσε την τελευταια συνεντευξη για το περιοδικο μας των(mad boys), στο οποιο εγραφα ως....physikos13περασμενα μεγαλεια....στο θεμα μας, οπως με ενημερωσε ενας φιλος καλο θα ηταν να μην εξαντλησει φετος το 60-40, γιατι τοτε δε θα μπορει να παρει σκετο 24μηνο του χρονου, απο νομικα δεν ξερω, θα το ψαξω, ισως πρεπει να αφησει λιγο απο ολες τις κατηγοριες
Μολις επικοινωνησα με το υπουργειο.Το 24μηνο θα διοριστει ολοκληρο σε βαθος χρονου ;DΟπως με ενημερωσε η υπαλληλος ο λογος ειναι η επεκταση που ειχε κανει η υπουργος και σε αυτους που εχουν εικοσιτριαμισι μηνες υπηρεσιας.Αυτο ειχε γινει με εσωτερικη διανομη...Επομενως προφανως δικαιωνονται οι κοποι και τα χρονια αξιας εργασιας στα σχολεια ολης της Ελλαδας