0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι καποιος που δεν δουλεψε φετος να εχει τα ιδια μορια με αυτον που δουλεψε,καταφωρη αδικια,παρανοια.
Αν χρειαστεί αυτό που λέει ο Landau και δεν κάνει νομοθετική ρύθμιση θα πρέπει να στηριχθεί στο εξής:Νόμος 3255/2004 Άρθρο 6 .Παρ.2 από την έναρξη του σχολικού έτους 2004-2005 και εφεξής οι διορισμοί εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις πραγματοποιούνται ως εξής : αα)σε ποσοστό 60% από όσους επιτυγχάνουν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και κατά τη σειρα της βαθμολογίας ββ)σε ποσοστό 40% από ενιαίο πίνακα αναπληρωτών εκπαιδευτικών ,ο οποίος .....Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι για διορισμό στην κατηγορία της υποπεριπτώσεως αα΄ οι κενές θέσεις πληρούνται μέχρι να εξαντληθούν με διορισμό υποψηφίων της κατηγορίας της υποπεριπτώσεως ββ'
Παράθεση από: MPORELI στις Μαΐου 26, 2011, 09:47:09 pmΚαι ομως ετσι ειναι...Αν κανεις μια ερευνα στον πινακα του 24μηνου θα καταλαβεις... J Ξερουμε δηλαδη ποιες ειδικοτητες θα ευνοηθουν απο το 24μηνο? Σε ποιες ειδικοτητες ειναι αυτα τα ατομα?
Και ομως ετσι ειναι...Αν κανεις μια ερευνα στον πινακα του 24μηνου θα καταλαβεις...
Παράθεση από: k_g στις Μαΐου 27, 2011, 01:39:44 pmΠαράθεση από: MPORELI στις Μαΐου 26, 2011, 09:47:09 pmΚαι ομως ετσι ειναι...Αν κανεις μια ερευνα στον πινακα του 24μηνου θα καταλαβεις... J Ξερουμε δηλαδη ποιες ειδικοτητες θα ευνοηθουν απο το 24μηνο? Σε ποιες ειδικοτητες ειναι αυτα τα ατομα? για τους φυσικούς 'πρέπει' να εξαντληθεί το 24μηνο!
Παράθεση από: debio στις Μαΐου 27, 2011, 10:54:57 pmΠαράθεση από: k_g στις Μαΐου 27, 2011, 01:39:44 pmΠαράθεση από: MPORELI στις Μαΐου 26, 2011, 09:47:09 pmΚαι ομως ετσι ειναι...Αν κανεις μια ερευνα στον πινακα του 24μηνου θα καταλαβεις... J Ξερουμε δηλαδη ποιες ειδικοτητες θα ευνοηθουν απο το 24μηνο? Σε ποιες ειδικοτητες ειναι αυτα τα ατομα? για τους φυσικούς 'πρέπει' να εξαντληθεί το 24μηνο!χα χα οχι μονο ειμαι φυσικος αλλα σχεδον κλεινω και την ποτρα του 24μηνου, ευτυχως ειμαι απο αλλο νομο, αλλιως ουτε ψυλλος στον κορφο μου, εκτος και αν......βρε αννουλα, βρε μπαγασικο, για μενα τα κανες ολα αυτα τοσον καιρο
Παράθεση από: physikos13 στις Μαΐου 27, 2011, 11:06:23 pmΠαράθεση από: debio στις Μαΐου 27, 2011, 10:54:57 pmΠαράθεση από: k_g στις Μαΐου 27, 2011, 01:39:44 pmΠαράθεση από: MPORELI στις Μαΐου 26, 2011, 09:47:09 pmΚαι ομως ετσι ειναι...Αν κανεις μια ερευνα στον πινακα του 24μηνου θα καταλαβεις... J Ξερουμε δηλαδη ποιες ειδικοτητες θα ευνοηθουν απο το 24μηνο? Σε ποιες ειδικοτητες ειναι αυτα τα ατομα? για τους φυσικούς 'πρέπει' να εξαντληθεί το 24μηνο!χα χα οχι μονο ειμαι φυσικος αλλα σχεδον κλεινω και την ποτρα του 24μηνου, ευτυχως ειμαι απο αλλο νομο, αλλιως ουτε ψυλλος στον κορφο μου, εκτος και αν......βρε αννουλα, βρε μπαγασικο, για μενα τα κανες ολα αυτα τοσον καιρο Αυτή η κίνηση δεν αποκλείει και 4-5 διορισμούς στο υπουργείο, εξάλλου είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν...............Η ένσταση δεν είναι να διοριστούν πολλοί από το 24μηνο.Σε άλλες εποχές θα ήταν θετικό να υπήρχαν πολλοί σε αυτή την κατηγορία, και να μπουν πέρα από το υποχρεωτικό 60-40. Όμως τώρα που οι προσλήψεις είναι περιορισμένες, μπορεί να στερήσει τη θέση από κάποιο επιλαχόντα ΑΣΕΠ ή του πίνακα διορισμών με περισσότερα μόρια ή και από άλλη ειδικότητα.