0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει βρε παιδιά πάρτε, πάρτε κι εσείς.Εξάλλου εμείς οι φιλόλογοι είμαστε και γενναιόδωροι
Οι ίδιοι σχεδόν μηδενικοί διορισμοί και στους ΠΕ14 αν και πέρσι είχαν αναλογικά τις περισσότερες συνταξιοδοτήσεις από όλες τις ειδικότητες. Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ οι συνάδελφοι έχουν ήδη ανακατέψει την τράπουλα και την έχουν μοιράσει και τα χαρτιά. Φιλική συμβουλή, βγείτε από τον μικρόκοσμο του κλάδου σας, δεν θέλω να σας ταράξω αλλά υπάρχουν και άλλες ειδικότητες στην εκπαίδευση...
Παράθεση από: phoebe1 στις Ιουνίου 27, 2011, 05:47:08 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουνίου 27, 2011, 04:43:18 pmα, και κατι αλλο, οι ειδικες κατηγοριες θα εχουν πολυ πολυ λιγα ατομα μου ειπανphysike13, έχεις πληροφόρηση για τους ξενόγλωσσους; τι θα γίνει με τις γαλλικούδες; Θα μας πάρει όλες;;;Πόσες ΠΕ05 έμειναν; Πάντως άνοιξε τη Γ' Λέσβου για μεταθέσεις,άρα θα διορίσει εκεί. Τώρα πόσους, Κύριος οίδε!
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουνίου 27, 2011, 04:43:18 pmα, και κατι αλλο, οι ειδικες κατηγοριες θα εχουν πολυ πολυ λιγα ατομα μου ειπανphysike13, έχεις πληροφόρηση για τους ξενόγλωσσους; τι θα γίνει με τις γαλλικούδες; Θα μας πάρει όλες;;;
α, και κατι αλλο, οι ειδικες κατηγοριες θα εχουν πολυ πολυ λιγα ατομα μου ειπαν
καλησπερα και απο μενα, μια φιλολογο...Ειμαι στο 24μηνο κ καταλαβαινετε την αγωνια μου...Συμπασχω μαζι σας κ εχω να ρωτησω το εξης:συμφωνα με τους παραπανω συναδελφους κ τις πηγες τους, οι υπολοιπομενοι απο ΑΣΕΠφιλολογων, εξ οσων γνωριζω, ειναι 31. Σωστα?? Εννοειται οτι προηγουνται στους διορισμους...απο κει και περα τι?Δε θα παρει αλλους φιλολογους?? Με σειρα 80 κ κατι στο 24μηνο, εχουμε καμια ελπιδα?? Στον ενιαιο ειμαι στο 135... Να ελπιζω ή οχι?? Πάντως συμφωνω για τις αισιοδοξες σκεψεις...κ ιδωμεν!
παιδια δεν κανω τιποτε αλλο παρα να σας μεταφερω οτι ξερω, το οτι οι καιροι ειναι περιεργοι και ολα ευμεταβλητα ειναι γεγονος, ουτε καταπινω αμασητα οτι μου λενε, ουτε διοριζω βεβαια(μακαρι να μπορουσα),το οτι σε δυο μερες μπορει να ανατραπουν ολα ειναι γεγονος,δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει πια, οποτε ουτε και εσεις να δενετε κομπο οτι γραφω,περυσι ηταν πιο ευκολα και ακομη πιο αξιοπιστη η πηγη, φετος ειναι αλλη και αλλες οι συνθηκες, κουραγιο σε ολους...
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουνίου 27, 2011, 04:28:00 pmπαιδια δεν κανω τιποτε αλλο παρα να σας μεταφερω οτι ξερω, το οτι οι καιροι ειναι περιεργοι και ολα ευμεταβλητα ειναι γεγονος, ουτε καταπινω αμασητα οτι μου λενε, ουτε διοριζω βεβαια(μακαρι να μπορουσα),το οτι σε δυο μερες μπορει να ανατραπουν ολα ειναι γεγονος,δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει πια, οποτε ουτε και εσεις να δενετε κομπο οτι γραφω,περυσι ηταν πιο ευκολα και ακομη πιο αξιοπιστη η πηγη, φετος ειναι αλλη και αλλες οι συνθηκες, κουραγιο σε ολους...λες και ηξερα τι θα γραψετε, δεν διοριζω, δεν ανακατευω και δεν μοιραζω τραπουλα, οπως κανενας μας, ουτε τον καφε λεω, ουτε τα χαρτια ριχνωαυτα ηξερα, αυτα ειπα, δεν θα επηρρεασουν αυτα που γραφω τους διορισμους σας, ισως μονο τη διαθεση σας αν σας φτιαχνουν η σας χαλανε αυτα που μου ειπανμη μαλωνετε οι διαφορες ειδικοτητες, δε σας φταινε οι συναδελφοι σας, δεν διοριζουν ουτε επηρρεαζουν τους διορισμους, ελεος πια
θα εχουμε νεα..........μεσοπροθεσμα