0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Landau λες και τον καφέ;
Και καφέ.. και κρόκο αυγού.. Στο θέμα μας τώρα.. dessi δεν ξέρω την απάντηση στο ερώτημά σου, γιατί απλά δεν έκατσα να το σκεφτώ και να το αναλύσω (στην τελική τι με νοιάζει πόσους φιλολόγους θα πάρει.. είμαι της κλαδικής ).Αν ασχοληθώ (αφού μαγειρέψω και φάω πρώτα) και σου απαντήσω αργότερα, κερνάς καφέ (για να σου πω και το φλυτζάνι μετά ) για τον κόπο;
Παράθεση από: josua στις Ιουνίου 30, 2011, 01:04:04 pmΠαράθεση από: B F στις Ιουνίου 30, 2011, 12:58:48 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 30, 2011, 12:39:45 pmΑν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?Πολυ καλα τα λες.Εγω βεβαια πιστευω οτι θα πρεπει να εξαντλησει μονο τους 24μηνιτες φετος γιατι εχουν κανει αρκετη υπομονη.Οι ασεπιτες μπορουν να περιμενουν εως το...2015.Τι λες εσυ?Δικαιοσύνη,δεν είναι ότι βολεύει τον καθένα μας.Με βάση το νόμο το 60-40 προηγείται, το 24μηνο διορίζεται μόνο εφόσον υπάρχουν ανάγκες.αμα δεν το λες ειρωνικα......ελπιζω τα παιδια μου να μην εχουν εκπαιδευτικους με τοσο "αξιοκρατικες" αντιληψεις οπως οι δικες σου!Γιατι το λες αυτο συναδερφε?Δικαιοσυνη ειναι να παρουν ενα μερος απο καθε κατηγορια.Δεν βλεπεις τι γραφουν?Ετσι δεν εγινε και περισυ?Το ιδιο ελπιζουν και φετος.
Παράθεση από: B F στις Ιουνίου 30, 2011, 12:58:48 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 30, 2011, 12:39:45 pmΑν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?Πολυ καλα τα λες.Εγω βεβαια πιστευω οτι θα πρεπει να εξαντλησει μονο τους 24μηνιτες φετος γιατι εχουν κανει αρκετη υπομονη.Οι ασεπιτες μπορουν να περιμενουν εως το...2015.Τι λες εσυ?Δικαιοσύνη,δεν είναι ότι βολεύει τον καθένα μας.Με βάση το νόμο το 60-40 προηγείται, το 24μηνο διορίζεται μόνο εφόσον υπάρχουν ανάγκες.αμα δεν το λες ειρωνικα......ελπιζω τα παιδια μου να μην εχουν εκπαιδευτικους με τοσο "αξιοκρατικες" αντιληψεις οπως οι δικες σου!
Παράθεση από: dessi στις Ιουνίου 30, 2011, 12:39:45 pmΑν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?Πολυ καλα τα λες.Εγω βεβαια πιστευω οτι θα πρεπει να εξαντλησει μονο τους 24μηνιτες φετος γιατι εχουν κανει αρκετη υπομονη.Οι ασεπιτες μπορουν να περιμενουν εως το...2015.Τι λες εσυ?Δικαιοσύνη,δεν είναι ότι βολεύει τον καθένα μας.Με βάση το νόμο το 60-40 προηγείται, το 24μηνο διορίζεται μόνο εφόσον υπάρχουν ανάγκες.
Αν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?
Δικαιοσύνη δεν είναι ότι βολεύει τον καθένα μας.Με βάση το νόμο,το 60-40 προηγείται και το 24μηνο διορίζεται,εφόσον υπάρχουν ανάγκες.
Παράθεση από: dessi στις Ιουνίου 30, 2011, 12:39:45 pmΑν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?Πολυ καλα τα λες.Εγω βεβαια πιστευω οτι θα πρεπει να εξαντλησει μονο τους 24μηνιτες φετος γιατι εχουν κανει αρκετη υπομονη.Οι ασεπιτες μπορουν να περιμενουν εως το...2015.Τι λες εσυ?
Δικαιοσυνη ειναι να παρουν ενα μερος απο καθε κατηγορια.Δεν βλεπεις τι γραφουν?Ετσι δεν εγινε και περισυ?Το ιδιο ελπιζουν και φετος.