0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά οι διορισμοί οι φετινοί, λογικά αφορούν τις περυσινές συνταξιοδοτήσεις όχι τις φετινές. οπότε πώς λέει ο mr 800 διορισμούς?
για να επανελθουμε στην ταξη και στο θεμα μας...πιστευω οτι θα διορισει πολυ περισσοτερους απο 6 joanna μου. ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος εγω για καλο και για κακο ομως εχω προχειρο κι ενα εγχειριδιο για την κατασκευη μολοτωφ με υλικα που εχουν ολα τα απλα νοικοκυρια
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 18, 2011, 03:29:55 pmγια να επανελθουμε στην ταξη και στο θεμα μας...πιστευω οτι θα διορισει πολυ περισσοτερους απο 6 joanna μου. ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος εγω για καλο και για κακο ομως εχω προχειρο κι ενα εγχειριδιο για την κατασκευη μολοτωφ με υλικα που εχουν ολα τα απλα νοικοκυρια Kαι γω το ίδιο πιστεύω, δεν μπορεί να γίνει και φέτος η ίδια σφαγή στις ειδικότητες... Είμαι και γω αισιόδοξη ότι θα διορίσει περισσότερους από 6...(Μόνο 7 να μην είναι... )
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 19, 2011, 12:40:23 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 18, 2011, 03:29:55 pmγια να επανελθουμε στην ταξη και στο θεμα μας...πιστευω οτι θα διορισει πολυ περισσοτερους απο 6 joanna μου. ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος εγω για καλο και για κακο ομως εχω προχειρο κι ενα εγχειριδιο για την κατασκευη μολοτωφ με υλικα που εχουν ολα τα απλα νοικοκυρια Kαι γω το ίδιο πιστεύω, δεν μπορεί να γίνει και φέτος η ίδια σφαγή στις ειδικότητες... Είμαι και γω αισιόδοξη ότι θα διορίσει περισσότερους από 6...(Μόνο 7 να μην είναι... )λες να ειναι μονο 7??? καλα ειναι...περσι διορισε το 2%, φετος αλλο 1%...μ'αυτους τους ρυθμους σε 20+ χρονια θα μας απορροφησει ολους και θα γινει νεος ΑΣΕΠ παλι καλα που δε θα χρειαστει να ξαναδωσω γιατι σε κεινη την ηλικια και με το αλτσχαιμερ να μου χτυπαει την πορτα θα ειναι δυσκολο να συγκρατησω τα παιδαγωγικα!!!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 12:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 19, 2011, 12:40:23 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 18, 2011, 03:29:55 pmγια να επανελθουμε στην ταξη και στο θεμα μας...πιστευω οτι θα διορισει πολυ περισσοτερους απο 6 joanna μου. ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος εγω για καλο και για κακο ομως εχω προχειρο κι ενα εγχειριδιο για την κατασκευη μολοτωφ με υλικα που εχουν ολα τα απλα νοικοκυρια Kαι γω το ίδιο πιστεύω, δεν μπορεί να γίνει και φέτος η ίδια σφαγή στις ειδικότητες... Είμαι και γω αισιόδοξη ότι θα διορίσει περισσότερους από 6...(Μόνο 7 να μην είναι... )λες να ειναι μονο 7??? καλα ειναι...περσι διορισε το 2%, φετος αλλο 1%...μ'αυτους τους ρυθμους σε 20+ χρονια θα μας απορροφησει ολους και θα γινει νεος ΑΣΕΠ παλι καλα που δε θα χρειαστει να ξαναδωσω γιατι σε κεινη την ηλικια και με το αλτσχαιμερ να μου χτυπαει την πορτα θα ειναι δυσκολο να συγκρατησω τα παιδαγωγικα!!! 20 χρόνια, για να απορροφηθούμε; Σήμερα σε βρίσκω πολύ αισιόδοξη!
αυτο το 600 ειναι καινουριο φρουτο? ξερεις ποσα νουμερα εχουν ακουστει μεχρι τωρα? και ολα μεσα απο το υπουργειο! ταπεινη μου αποψη...ας περιμενουμε να βγει η εγκυκλιος να δουμε τελικα ποσοι θα ειναι. 600? 800? 1200? 1700? 10000? γιατι στο τελος θα γινουν διορισμοι και θα μας κανουν να πουμε κι ευχαριστω για τ'αυτονοητα!!!
το 600 ειναι για πρωτοβαθμια και τριτιβαθμια οι σιγουροι(ελαχιστοι) διορισμοι μου ειχαν πει,τωρα αντε βγαλε ακρη...