0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:15:30 amΠαράθεση από: runner στις Ιουλίου 20, 2011, 12:11:57 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:02:26 pmΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτεραphysike 13 σου ειπε αν οι διορισμοι θα γινουν απο τους "κλειδωμενους" πινακες του 2010 ή απο τους πινακες του 2011; το λεω αυτό γιατί π.χ. όπως ξέρουμε ο πίνακας του 24μηνου που θα μετραει και τη φετινη προυπηρεσία ειναι διαφορετικός απο τον περσινό.δεν ξερουμε ακομα κατι τετοιο, εκτος και αν βγηκε η γνωμοδοτηση και δεν το πηραμε πρεφα, που δεν το νομιζωη γνωμοδότηση όντως δεν έχει βγει ακόμα αλλα ούτε και θα βγει- το ΝΣΚ θέλει 5-7 μηνες για να γνωμοδοτησει υπο κανονικες συνθηκες, εκτος και αν του ζητησουν να το κανει με υπερεπειγοντα τρόπο. παντως πρεπει να προσπαθησουμε να μαθουμε απο προσωπικες πηγες αν το 24μηνο θα μεινει κλειδωμενο ή θα "μπουν" σ' αυτό και οι φετινες προυπηρεσίες. θα ρωτησω φίλη μου αποσπασμενη στο υπουργείο και θα ενημερωσω το topic. physike 13 σ ευχαριστουμε.
Παράθεση από: runner στις Ιουλίου 20, 2011, 12:11:57 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:02:26 pmΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτεραphysike 13 σου ειπε αν οι διορισμοι θα γινουν απο τους "κλειδωμενους" πινακες του 2010 ή απο τους πινακες του 2011; το λεω αυτό γιατί π.χ. όπως ξέρουμε ο πίνακας του 24μηνου που θα μετραει και τη φετινη προυπηρεσία ειναι διαφορετικός απο τον περσινό.δεν ξερουμε ακομα κατι τετοιο, εκτος και αν βγηκε η γνωμοδοτηση και δεν το πηραμε πρεφα, που δεν το νομιζω
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:02:26 pmΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτεραphysike 13 σου ειπε αν οι διορισμοι θα γινουν απο τους "κλειδωμενους" πινακες του 2010 ή απο τους πινακες του 2011; το λεω αυτό γιατί π.χ. όπως ξέρουμε ο πίνακας του 24μηνου που θα μετραει και τη φετινη προυπηρεσία ειναι διαφορετικός απο τον περσινό.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερα