0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι 600 ειναι αυτο παλι? μια μερα ελειψα και οι 3000 γιναν 600? πλακα με κανετε τωρα?εγω μια φορα δεν ξεδιοριζομαι!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 22, 2011, 12:31:49 amτι 600 ειναι αυτο παλι? μια μερα ελειψα και οι 3000 γιναν 600? πλακα με κανετε τωρα?εγω μια φορα δεν ξεδιοριζομαι! πες τα....
Παράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 22, 2011, 12:06:04 amΓια το τέλος μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης έκανε λόγο ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής. Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις της ΕΕ αποτελούν εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας, ενώ για το κατά πόσο η συμμετοχή ιδιωτών θα εκληφθεί ως «επιλεκτική χρεοκοπία», είπε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα το τι θα πουν οι Οίκοι, δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες εξασφάλισαν την απαραίτητη ρευστότητα.χμ....μα αυτοι οι γνωστοι οικοι αν...χης δεν μας κατεβασαν στο πατο του βαρελιου με τις εκτιμησεις τους μεχρι σημερα;;οι αγορες δεν κινουνται εχοντας βαση την αξιολογηση αυτων των οικων;;μόνο σε εμένα φάνηκε οτι ο ΓΑΠ ήταν στεναχωρημένος (ή στην καλύτερη, άκεφος);
Για το τέλος μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης έκανε λόγο ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής. Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις της ΕΕ αποτελούν εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας, ενώ για το κατά πόσο η συμμετοχή ιδιωτών θα εκληφθεί ως «επιλεκτική χρεοκοπία», είπε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα το τι θα πουν οι Οίκοι, δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες εξασφάλισαν την απαραίτητη ρευστότητα.χμ....μα αυτοι οι γνωστοι οικοι αν...χης δεν μας κατεβασαν στο πατο του βαρελιου με τις εκτιμησεις τους μεχρι σημερα;;οι αγορες δεν κινουνται εχοντας βαση την αξιολογηση αυτων των οικων;;
Eγώ γιατί νιώθω σαν τη μύγα μες το γάλα; Καλά, κανένας αναπληρωτής από πρωτοβάθμια εδώ; Πείτε και για μας κανένα νούμερο ρε παιδιά ...Εμάς μας απορροφούσε όλο 24μηνο ...Και τώρα πουθενά φώς , αν και οι ανάγκες για νηπιαγωγούς έχουν αυξηθεί... Τα ιδιωτικά θα αδειάσουν ...Τα καημένα τα νήπια θα στριμωχθούν σε ακατάλληλα κτίρια για ακόμη μια φορά...
συγνώμη, αλλά κάτι δεν μου κολλάει με τα νούμερα σας, και περισσότερο οτι οι διορισμοί στη δευτεροβάθμια θα είναι περισσότεροι απο αυτους στην πρωτοβάθμια, συγνώμη και πάλι αλλά δεν στέκει.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 21, 2011, 11:55:11 pmΠαράθεση από: remain στις Ιουλίου 21, 2011, 11:52:26 pmΑς ελπίσουμε ότι η χρονική συγκυρία των έστω και "τεχνητά θετικών" σημερινών νέων να δώσει τη δυνατότητα στο Υπουργείο να τακτοποιήσει τις νομικές υποχρεώσεις του ενόψει της νέας χρονιάς...... τις ουσιαστικές υποχρεώσεις του απέναντι στα παιδιά μας ... Παραείσαι ρομαντικός φίλε μου...τεχνητά θετικά είπαμε τα σημερινά νέα
Παράθεση από: remain στις Ιουλίου 21, 2011, 11:52:26 pmΑς ελπίσουμε ότι η χρονική συγκυρία των έστω και "τεχνητά θετικών" σημερινών νέων να δώσει τη δυνατότητα στο Υπουργείο να τακτοποιήσει τις νομικές υποχρεώσεις του ενόψει της νέας χρονιάς...... τις ουσιαστικές υποχρεώσεις του απέναντι στα παιδιά μας ...
Ας ελπίσουμε ότι η χρονική συγκυρία των έστω και "τεχνητά θετικών" σημερινών νέων να δώσει τη δυνατότητα στο Υπουργείο να τακτοποιήσει τις νομικές υποχρεώσεις του ενόψει της νέας χρονιάς...
Παράθεση από: remain στις Ιουλίου 22, 2011, 12:01:12 amΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 21, 2011, 11:55:11 pmΠαράθεση από: remain στις Ιουλίου 21, 2011, 11:52:26 pmΑς ελπίσουμε ότι η χρονική συγκυρία των έστω και "τεχνητά θετικών" σημερινών νέων να δώσει τη δυνατότητα στο Υπουργείο να τακτοποιήσει τις νομικές υποχρεώσεις του ενόψει της νέας χρονιάς...... τις ουσιαστικές υποχρεώσεις του απέναντι στα παιδιά μας ... Παραείσαι ρομαντικός φίλε μου...τεχνητά θετικά είπαμε τα σημερινά νέα Αν ρομαντισμός είναι ν' αντιλαμβάνομαι την παιδεία ως χώρο όπου οι ανάγκες των μαθητών πρέπει να προτάσσονται και οι εκπαιδευτικοί, διορισμένοι ή προς διορισμό, ν' αντιμετωπίζονται, τουλάχιστον, με αξιοπρέπεια ..., είμαι ρομαντικός.Τα παραπάνω, όμως, εγώ τα κρίνω το ίδιο αυτονόητα με τη νομική τακτοποίηση για την οποία μίλησες - και μοιάζει να σ' ενδιαφέρει περισσότερο ..., επομένως νοιώθω ρεαλιστής, πλην των ωρών που ατενίζω το ημίφως του φεγγαριού ή απολαμβάνω τη διαχρονική ομορφιά της συζύγου μου.Τ' ό,τι ζούμε σ' εποχές διεθνών κερδοσκόπων και δήθεν πολιτικών δε με αναγκάζει, απαραίτητα, ν' αρκούμε σε μια - πως την είπες - "τεχνητά θετική" ζωή ...!Δε μου φταις σε τίποτα ..., έλαχε, απλώς, με την ευκαιρία της παρατήρησής σου να .... ματαξαναπώ τον πόνο μου ...Όμορφη μέρα, με ... ρομαντικά διαλείμματα ...
Νομίζω ότι ο αριθμός όσων τελικά διοριστούν φέτος ,δε σχετίζεται άμεσα με το νέο πακέτο στήριξης. Το πρόγραμμα λιτότητας σε όλους τους τομείς -δυστυχώς-θα συνεχιστεί με ακόμη αυστηρότερους όρους και -ας μην έχουμε αυταπάτες- η τήρησή του θα εντατικοποιηθεί. Δεν έχουμε πλέον τη δυνατότητα να κάνουμε... σκανδαλιές και οφείλουμε να συνεχίσουμε την κατρακύλα ,γιατί πολύ απλά δε φτάσαμε ακόμη στον πάτο.
Παράθεση από: pasok στις Ιουλίου 21, 2011, 04:21:37 pmΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 2011-2012 ΑΣΕΠ+40% 24 ΜΗΝΠΠΕ 01 ΘΕΟΛΟΓΟΙ 16 3 ΠΕ 02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 60 112 ΠΕ 03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 45 19 ΠΕ 0401 ΦΥΣΙΚΟΙ 41 13 ΠΕ 0402 ΧΗΜΙΚΟΙ 13 9 ΠΕ0404
ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 2011-2012 ΑΣΕΠ+40% 24 ΜΗΝΠΠΕ 01 ΘΕΟΛΟΓΟΙ 16 3 ΠΕ 02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 60 112 ΠΕ 03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 45 19 ΠΕ 0401 ΦΥΣΙΚΟΙ 41 13 ΠΕ 0402 ΧΗΜΙΚΟΙ 13 9 ΠΕ0404