*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί 24 μηνου, και 60-40% 2011 - τελευταία νέα  (Αναγνώστηκε 1016244 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος papagalia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί 24 μηνου, και 60-40% 2011 - τελευταία νέα
« Απάντηση #1302 στις: Ιουλίου 22, 2011, 12:36:46 am »
τι 600 ειναι αυτο παλι? μια μερα ελειψα και οι 3000 γιναν 600? πλακα με κανετε τωρα?
εγω μια φορα δεν ξεδιοριζομαι!  8)
πες τα....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:47 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1303 στις: Ιουλίου 22, 2011, 12:44:22 am »
τι 600 ειναι αυτο παλι? μια μερα ελειψα και οι 3000 γιναν 600? πλακα με κανετε τωρα?
εγω μια φορα δεν ξεδιοριζομαι!  8)
πες τα....

Ταίριαξε...

Πούθ' έρχεσαι; Απ' τη

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1304 στις: Ιουλίου 22, 2011, 12:51:40 am »
Για το τέλος μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης έκανε λόγο ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη  Σύνοδο Κορυφής. Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις της ΕΕ αποτελούν εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας, ενώ για το κατά πόσο η συμμετοχή ιδιωτών θα εκληφθεί ως «επιλεκτική χρεοκοπία», είπε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα το τι θα πουν οι Οίκοι, δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες εξασφάλισαν την απαραίτητη ρευστότητα.

χμ....μα αυτοι οι γνωστοι οικοι αν...χης δεν μας κατεβασαν στο πατο του βαρελιου με τις εκτιμησεις τους μεχρι σημερα;;
οι αγορες  δεν κινουνται εχοντας  βαση την αξιολογηση αυτων των οικων;;
μόνο σε εμένα φάνηκε οτι ο ΓΑΠ ήταν στεναχωρημένος (ή στην καλύτερη, άκεφος);
εμένα το αντίθετο. μου φάνηκε χαζοχαρούμενος και αυτές οι ευχαριστίες στο τέλος,  έλεοςςς λες και ήταν η πρεμιέρα θεατρικής παράστασης/

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #1305 στις: Ιουλίου 22, 2011, 12:54:12 am »
Για το τέλος μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης έκανε λόγο ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη  Σύνοδο Κορυφής. Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις της ΕΕ αποτελούν εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας, ενώ για το κατά πόσο η συμμετοχή ιδιωτών θα εκληφθεί ως «επιλεκτική χρεοκοπία», είπε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα το τι θα πουν οι Οίκοι, δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες εξασφάλισαν την απαραίτητη ρευστότητα.

χμ....μα αυτοι οι γνωστοι οικοι αν...χης δεν μας κατεβασαν στο πατο του βαρελιου με τις εκτιμησεις τους μεχρι σημερα;;
οι αγορες  δεν κινουνται εχοντας  βαση την αξιολογηση αυτων των οικων;;
μόνο σε εμένα φάνηκε οτι ο ΓΑΠ ήταν στεναχωρημένος (ή στην καλύτερη, άκεφος);
«Εμείς δεν χρησιμοποιούμε τον όρο "επιλεκτική χρεοκοπία", εάν οι οίκοι αντιδράσουν θα αμυνθούμε» ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί

"AN" οι οικοι αντιδρασουν :o 
εσεις ναι θα αμυνθειτε γιατι οι οικοι ειναι και δικοι σας.
και μεις βρε  θα αμυνθουμε......εγω ετοιμαζω το ψαροντουφεκο.....αυτο βρηκα προχειρο ;)

και σε μενα χαλια φανηκε ο ΓΑΠ ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:47 »

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1306 στις: Ιουλίου 22, 2011, 01:04:02 am »
Eγώ γιατί νιώθω σαν τη μύγα μες το γάλα; Καλά, κανένας αναπληρωτής από πρωτοβάθμια εδώ; Πείτε και για μας κανένα νούμερο ρε παιδιά ...Εμάς μας απορροφούσε όλο 24μηνο ...Και τώρα πουθενά φώς  , αν και οι ανάγκες για νηπιαγωγούς έχουν αυξηθεί... Τα ιδιωτικά θα αδειάσουν ...Τα καημένα τα νήπια θα στριμωχθούν σε ακατάλληλα κτίρια για ακόμη μια φορά...

μην ανησυχείς...εδώ είναι και η πρωτοβάθμια...απλά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τη δευτεροβάθμια και πίνουν πιο πολύ :) εμείς ηρεμιστικά μόνο...τι τα θες τα νούμερα??είπαμε...224 συν πλην....

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1307 στις: Ιουλίου 22, 2011, 01:07:56 am »
συγνώμη, αλλά κάτι δεν μου κολλάει με τα νούμερα σας, και περισσότερο οτι οι διορισμοί στη δευτεροβάθμια θα είναι περισσότεροι απο αυτους στην πρωτοβάθμια, συγνώμη και πάλι αλλά δεν στέκει.

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1308 στις: Ιουλίου 22, 2011, 01:13:44 am »
συγνώμη, αλλά κάτι δεν μου κολλάει με τα νούμερα σας, και περισσότερο οτι οι διορισμοί στη δευτεροβάθμια θα είναι περισσότεροι απο αυτους στην πρωτοβάθμια, συγνώμη και πάλι αλλά δεν στέκει.

η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να είναι αντίστροφα... εγώ προσωπικά ξέρω για 300 και 300 και το είδα και στα πρακτικά της συζήτησης που είχε η διαμάντω με τους πρυτάνεις που θίχτηκε αυτό το θέμα και από το δικηγόρο που πήγε την τρίτη στο υπουργείο. το 224 βγήκε από τον γραμματέα του 24μηνου

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1309 στις: Ιουλίου 22, 2011, 01:15:04 am »
Aν δεις ποσά δημοτικά έκλεισαν κ ποσά ολοήμερα καταργήθηκαν δεν είναι παράξενο που βθμια θα έχει ελαφρά περισσότερους απο αθμια

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1310 στις: Ιουλίου 22, 2011, 07:44:23 am »
Ας ελπίσουμε ότι η χρονική συγκυρία των έστω και "τεχνητά θετικών" σημερινών νέων να δώσει τη δυνατότητα στο Υπουργείο να τακτοποιήσει τις νομικές υποχρεώσεις του ενόψει της νέας χρονιάς...

... τις ουσιαστικές υποχρεώσεις του απέναντι στα παιδιά μας ...

Παραείσαι ρομαντικός φίλε μου...τεχνητά θετικά είπαμε τα σημερινά νέα  :P

Αν ρομαντισμός είναι ν' αντιλαμβάνομαι την παιδεία ως χώρο όπου οι ανάγκες των μαθητών πρέπει να προτάσσονται και οι εκπαιδευτικοί, διορισμένοι ή προς διορισμό, ν' αντιμετωπίζονται, τουλάχιστον, με αξιοπρέπεια ..., είμαι ρομαντικός.
Τα παραπάνω, όμως, εγώ τα κρίνω το ίδιο αυτονόητα με τη νομική τακτοποίηση για την οποία μίλησες - και μοιάζει να σ' ενδιαφέρει περισσότερο ..., επομένως νοιώθω ρεαλιστής, πλην των ωρών που ατενίζω το ημίφως του φεγγαριού ή απολαμβάνω τη διαχρονική ομορφιά της συζύγου μου.

Τ' ό,τι ζούμε σ' εποχές διεθνών κερδοσκόπων και δήθεν πολιτικών δε με αναγκάζει, απαραίτητα, ν' αρκούμε σε μια - πως την είπες - "τεχνητά θετική" ζωή ...!

Δε μου φταις σε τίποτα ..., έλαχε, απλώς, με την ευκαιρία της παρατήρησής σου να .... ματαξαναπώ τον πόνο μου ...

Όμορφη μέρα, με ... ρομαντικά διαλείμματα ...  ;)
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1311 στις: Ιουλίου 22, 2011, 08:14:39 am »
Ας ελπίσουμε ότι η χρονική συγκυρία των έστω και "τεχνητά θετικών" σημερινών νέων να δώσει τη δυνατότητα στο Υπουργείο να τακτοποιήσει τις νομικές υποχρεώσεις του ενόψει της νέας χρονιάς...

... τις ουσιαστικές υποχρεώσεις του απέναντι στα παιδιά μας ...

Παραείσαι ρομαντικός φίλε μου...τεχνητά θετικά είπαμε τα σημερινά νέα  :P

Αν ρομαντισμός είναι ν' αντιλαμβάνομαι την παιδεία ως χώρο όπου οι ανάγκες των μαθητών πρέπει να προτάσσονται και οι εκπαιδευτικοί, διορισμένοι ή προς διορισμό, ν' αντιμετωπίζονται, τουλάχιστον, με αξιοπρέπεια ..., είμαι ρομαντικός.
Τα παραπάνω, όμως, εγώ τα κρίνω το ίδιο αυτονόητα με τη νομική τακτοποίηση για την οποία μίλησες - και μοιάζει να σ' ενδιαφέρει περισσότερο ..., επομένως νοιώθω ρεαλιστής, πλην των ωρών που ατενίζω το ημίφως του φεγγαριού ή απολαμβάνω τη διαχρονική ομορφιά της συζύγου μου.

Τ' ό,τι ζούμε σ' εποχές διεθνών κερδοσκόπων και δήθεν πολιτικών δε με αναγκάζει, απαραίτητα, ν' αρκούμε σε μια - πως την είπες - "τεχνητά θετική" ζωή ...!

Δε μου φταις σε τίποτα ..., έλαχε, απλώς, με την ευκαιρία της παρατήρησής σου να .... ματαξαναπώ τον πόνο μου ...

Όμορφη μέρα, με ... ρομαντικά διαλείμματα ...  ;)
Αγαπητέ μου φίλε, τολμώ να συμπληρώσω στα όσα υποστηρίζεις με το δίκιο σου ότι με την εισαγωγή στο λεξιλόγιό μας τέτοιων...τεχνοκρατικών και άκρως κενού περιεχομένου όρων σαν αυτόν της "τεχνητά θετικής ζωής" ,συμβάλλουμε κι εμείς οι εκπαιδευτικοί με τον τρόπο μας στον εκφυλισμό και στην απαξίωση του εκπαιδευτικού συστήματος. Στη γενικότερη σύγχυση που έχουμε πλέον στο μυαλό μας προστίθεται και η προπαγανδιστική ορολογία που στοχεύει στη στήριξη και υποστήριξη μιας χυδαίας νοοτροπίας.
Καλημέρα !

Αποσυνδεδεμένος papagalia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1312 στις: Ιουλίου 22, 2011, 08:18:16 am »
Καλημέρα σε όλους!!!! Τα πρώτα νέα της ημέρας, φαίνονται θετικά για τη χώρα. Ένα ευρωπαικό σχέδιο Μάρσαλ. Το περίμενα... Αν η Ελλάδα βουλιάξει θα παρασύρει κι άλλα κράτη στον πάτο... Οπότε να κρατάμε ένα αξιοπρεπούς μεθέθους καλάθι; (ή μήπως όπου ακούς πολλά κεράσια...) Θα δείξει. Περιμένω κάτι καλύτερο από το χθεσινο 600 πάντως, αν και νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς για προβλέψεις. Σε λίγο θα τηλεφωνήσω σε μια γνωστή γνωστής από το υπουργείο, για να μας δώσει μια ιδέα του τί ακούγεται κι εκεί...Μια άλλη- εγκυρη όμως -πηγή εχθές μου διέψευσε τις φήμες για 600 μόνο άτομα, λέγοντας επί λέξει ότι δεν ξέρουν τί τους γίνεται ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1313 στις: Ιουλίου 22, 2011, 08:30:17 am »
Νομίζω ότι ο αριθμός όσων τελικά διοριστούν φέτος ,δε σχετίζεται άμεσα με το νέο πακέτο στήριξης. Το πρόγραμμα λιτότητας σε όλους τους τομείς -δυστυχώς-θα συνεχιστεί με ακόμη αυστηρότερους όρους και -ας μην έχουμε αυταπάτες- η τήρησή του θα εντατικοποιηθεί. Δεν έχουμε πλέον τη δυνατότητα να κάνουμε... σκανδαλιές και οφείλουμε να συνεχίσουμε την κατρακύλα ,γιατί πολύ απλά δε φτάσαμε ακόμη στον πάτο.

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1314 στις: Ιουλίου 22, 2011, 08:43:04 am »
Νομίζω ότι ο αριθμός όσων τελικά διοριστούν φέτος ,δε σχετίζεται άμεσα με το νέο πακέτο στήριξης. Το πρόγραμμα λιτότητας σε όλους τους τομείς -δυστυχώς-θα συνεχιστεί με ακόμη αυστηρότερους όρους και -ας μην έχουμε αυταπάτες- η τήρησή του θα εντατικοποιηθεί. Δεν έχουμε πλέον τη δυνατότητα να κάνουμε... σκανδαλιές και οφείλουμε να συνεχίσουμε την κατρακύλα ,γιατί πολύ απλά δε φτάσαμε ακόμη στον πάτο.

νομίζω πως δυστυχώς έχεις δίκιο....μετα το χθεσινο νουμερο όλοι προσπαθούμε να ανασυγκροτηθούμε αλλά δε νομιζω να μπορούμε να κάνουμε και πολλά πέρα από υπομονη.

Αποσυνδεδεμένος Aritina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1315 στις: Ιουλίου 22, 2011, 08:54:07 am »
ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 2011-2012
                   ΑΣΕΠ+40%     24 ΜΗΝΠ
ΠΕ 01 ΘΕΟΛΟΓΟΙ   16   3     
ΠΕ 02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ   60   112     
ΠΕ 03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ   45   19