0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 27, 2011, 01:42:38 amΥπάρχουν υπεράριθμοι φιλόλογοι; σαν κλάδος παρουσιάζουμε ελλείψεις, αλλά σε αρκετούς νομούς (όπως ο δικός σου και δικός μου) υπάρχει έντονη συσσώρευση φιλολόγων χωρίς οργανική, είναι δηλαδή στη διάθεση και καλύπτουν λειτουργικά κενά στο νομό, όπως τα κενά που καλύπτουν οι αναπληρωτές.
Υπάρχουν υπεράριθμοι φιλόλογοι;
Kαλημερα παιδια.Νομιζω βρηκαμε την μαγικη λεξη:ΠΙΕΣΗ για περισσοτερους διορισμους.Να βαλουμε οποιο πολιτικο μεσον εχει ο καθενας ,να παμε ολοι στο υπουργειο κι αν χρειαστει να κατασκηνωσουμε εκει,αλλα να κανουμε αισθητη την παρουσια μας.Αλλιως να πουμε ευχαριστω για οτι ξεροκομματο μας πεταξουν.Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.
Από την άλλη πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι διορισμού χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι πίνακες στο e-aitisi.sch.gr και να έχουν ολοκληρωθεί και οι ενστάσεις....Μου ξεφεύγει κάτι;
ρε σεις, ποιό είναι αυτό το site του Μπράτη;
Αναμένεται αυτές τις μέρες η έκδοση της εγκυκλίου για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. του σχολ. Έτους 2011-12. Πρώτα θα εκδοθεί, ίσως και σήμερα, η εγκύκλιος για τις ειδικές κατηγορίες (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 10 του ν. 3848 /2010 ΦΕΚ 71 Α΄) και θα ακολουθήσει η εγκύκλιος διορισμών Π.Ε. και Δ.Ε. 2011-2012. Ο αριθμός των μόνιμων διορισμών δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, σύμφωνα όμως με πληροφορίες, συνολικά για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, θα είναι κάτω από 1000.Όταν λέω εγώ περιμένετε... Ορίστε, το 600, έγινε κάτω από 1000.... και βλέπουμε...μπλά μπλάααα μπλαααααά...
Τώρα πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι χωρίς να ξέρουν τον ακριβή αριθμό είναι λίγο ανέκδοτο...Από την άλλη πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι διορισμού χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι πίνακες στο e-aitisi.sch.gr και να έχουν ολοκληρωθεί και οι ενστάσεις....Μου ξεφεύγει κάτι;