0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 30, 2011, 05:21:46 amΠαράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 30, 2011, 12:32:53 amMα δηλαδή από το μεσημέρι διαβάζω,διαβάζω και λέω αποκλείεται.......να λέγονται τέτοιες χοντράδες......Buble10,ναι εγώ είμαι! ;DΜιλάμε έχουμε το διορισμό στο τσεπάκι......ο θείος είναι ο ιδιαίτερος της Αννούλας.....θα πάρουμε και το φυσικό που τον είπαν χουντικό τον έρμο!! φευγω για το λιμανι και βλεπω οτι διοριζομαι, αντε να παρω και τα χαρτια μου μαζι να κανω αιτηση, να στε καλα βρε Πηγαινεις στο νησί του μπετονίτη;
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 30, 2011, 12:32:53 amMα δηλαδή από το μεσημέρι διαβάζω,διαβάζω και λέω αποκλείεται.......να λέγονται τέτοιες χοντράδες......Buble10,ναι εγώ είμαι! ;DΜιλάμε έχουμε το διορισμό στο τσεπάκι......ο θείος είναι ο ιδιαίτερος της Αννούλας.....θα πάρουμε και το φυσικό που τον είπαν χουντικό τον έρμο!! φευγω για το λιμανι και βλεπω οτι διοριζομαι, αντε να παρω και τα χαρτια μου μαζι να κανω αιτηση, να στε καλα βρε
Mα δηλαδή από το μεσημέρι διαβάζω,διαβάζω και λέω αποκλείεται.......να λέγονται τέτοιες χοντράδες......Buble10,ναι εγώ είμαι! ;DΜιλάμε έχουμε το διορισμό στο τσεπάκι......ο θείος είναι ο ιδιαίτερος της Αννούλας.....θα πάρουμε και το φυσικό που τον είπαν χουντικό τον έρμο!!
Πηγαινεις στο νησί του μπετονίτη;
Το ότι έχασα την ερώτηση στον ΑΣΕΠ ενώ προηγουμένως(κάποια χρόνια πριν) είχα επισκεφθεί το μεταλλευτικό μουσείο στη Μήλο!
φευγω για το λιμανι και βλεπω οτι διοριζομαι, αντε να παρω και τα χαρτια μου μαζι να κανω αιτηση, να στε καλα βρε
Φεύγουν 12.000 εκπαιδευτικοί και θα διοριστούν 1.000http://www.alfavita.gr/artro.php?id=40874