0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!! Και για να συνεχίσω ευχάριστα Ζητούν και άλλα τΟΟΣΑ...Γενναιόδωρη σε εύσημα αλλά και σε ...νέα εισπρακτικά μέτρα -πέραν όσων προβλέπει ήδη το Μνημόνιο- είναι η έκθεση του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα, που παρουσιάστηκε χθες σε πανηγυρικούς τόνους στην Αθήνα, από τον ίδιο τον γενικό γραμματέα Jose Angel Gurria. Στα ...μεγάλα γράμματα αναφέρεται στη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή των τελευταίων 30 ετών και σε μία «εφαρμογή των μέτρων εντυπωσιακή, αν όχι τέλεια»...........Στα... ψιλά γράμματα όμως, εκτιμά ότι χρειάζονται πάνω από 40 πρόσθετα μέτρα: κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ σε νησιά και μεθόριο, κατάργηση της απαλλαγής για τους αγρότες, νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου, μαζική άρση φοροαπαλλαγών, αλλά και κοινοποίηση φορολογικών δηλώσεων και λίστας με όλους όσοι οφείλουν στο Δημόσιο.Θεωρεί επίσης αναγκαία την άρση της μονιμότητας για τους νεοπροσληφθέντες στο Δημόσιο και την εισαγωγή μερικής απασχόλησης, μαζικές μετατάξεις 50.000 υπαλλήλων στο ευρύτερο Δημόσιο και αυτοκέφαλες ΔΕΚΟ που, αν έχουν ελλείμματα, θα κλείνουν ή θα πωλούνται.Ζητά νέες αλλαγές στο εργασιακό, πριμοδοτώντας την προσωρινή απασχόληση και τους μισθούς κάτω από τη σύμβαση, αύξηση κατά 2 χρόνια του πραγματικού ορίου συνταξιοδότησης, νέα άρση των παραθύρων για πρόωρη συνταξιοδότηση και αύξηση της συμμετοχής του ασφαλισμένου στην υγεία.**Αρση μονιμότητας για νέους υπαλλήλους, και αντικατάστασή της με συμβάσεις αορίστου χρόνου, παρόμοιες με αυτές του ιδιωτικού τομέα.**Αξιολόγηση της απόδοσης του προσωπικού. Κατάργηση αυτόματων προαγωγών. Μερική απασχόληση στο Δημόσιο. Ταχύτερο σύστημα προσλήψεων.
Παράθεση από: stave στις Αύγουστος 03, 2011, 09:21:43 πμΚαλημέρα!! Και για να συνεχίσω ευχάριστα Ζητούν και άλλα τΟΟΣΑ...Γενναιόδωρη σε εύσημα αλλά και σε ...νέα εισπρακτικά μέτρα -πέραν όσων προβλέπει ήδη το Μνημόνιο- είναι η έκθεση του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα, που παρουσιάστηκε χθες σε πανηγυρικούς τόνους στην Αθήνα, από τον ίδιο τον γενικό γραμματέα Jose Angel Gurria. Στα ...μεγάλα γράμματα αναφέρεται στη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή των τελευταίων 30 ετών και σε μία «εφαρμογή των μέτρων εντυπωσιακή, αν όχι τέλεια»...........Στα... ψιλά γράμματα όμως, εκτιμά ότι χρειάζονται πάνω από 40 πρόσθετα μέτρα: κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ σε νησιά και μεθόριο, κατάργηση της απαλλαγής για τους αγρότες, νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου, μαζική άρση φοροαπαλλαγών, αλλά και κοινοποίηση φορολογικών δηλώσεων και λίστας με όλους όσοι οφείλουν στο Δημόσιο.Θεωρεί επίσης αναγκαία την άρση της μονιμότητας για τους νεοπροσληφθέντες στο Δημόσιο και την εισαγωγή μερικής απασχόλησης, μαζικές μετατάξεις 50.000 υπαλλήλων στο ευρύτερο Δημόσιο και αυτοκέφαλες ΔΕΚΟ που, αν έχουν ελλείμματα, θα κλείνουν ή θα πωλούνται.Ζητά νέες αλλαγές στο εργασιακό, πριμοδοτώντας την προσωρινή απασχόληση και τους μισθούς κάτω από τη σύμβαση, αύξηση κατά 2 χρόνια του πραγματικού ορίου συνταξιοδότησης, νέα άρση των παραθύρων για πρόωρη συνταξιοδότηση και αύξηση της συμμετοχής του ασφαλισμένου στην υγεία.**Αρση μονιμότητας για νέους υπαλλήλους, και αντικατάστασή της με συμβάσεις αορίστου χρόνου, παρόμοιες με αυτές του ιδιωτικού τομέα.**Αξιολόγηση της απόδοσης του προσωπικού. Κατάργηση αυτόματων προαγωγών. Μερική απασχόληση στο Δημόσιο. Ταχύτερο σύστημα προσλήψεων.ευτυχώς όμως αποποινικοποιούν τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Βλεπω επεσε τελικα σιωπη απο τους κυριους αξιοκρατες. Σας τελειωσαν τα επιχειρηματα?
Παράθεση από: nickitol στις Αύγουστος 02, 2011, 09:45:50 μμΒλεπω επεσε τελικα σιωπη απο τους κυριους αξιοκρατες. Σας τελειωσαν τα επιχειρηματα?δεν νομίζω ότι τους τελείωσαν τα επειχηρήματα!με δυο από αυτους που μίλησα μου είπαν ότι χωρίς λόγο τους διέγραψε το pde!άρα πως να μιλήσουν?φυσικά και εγώ για διαγραφη οδεύω με αυτό που έγραψα!τεσπα παιδια ,καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Αύγουστος 03, 2011, 11:26:43 πμΠαράθεση από: nickitol στις Αύγουστος 02, 2011, 09:45:50 μμΒλεπω επεσε τελικα σιωπη απο τους κυριους αξιοκρατες. Σας τελειωσαν τα επιχειρηματα?δεν νομίζω ότι τους τελείωσαν τα επειχηρήματα!με δυο από αυτους που μίλησα μου είπαν ότι χωρίς λόγο τους διέγραψε το pde!άρα πως να μιλήσουν?φυσικά και εγώ για διαγραφη οδεύω με αυτό που έγραψα!τεσπα παιδια ,καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα επιχειρήματά μας δεν τελείωσαν, αλλά με την περίπτωση nickitol εγώ δεν ασχολούμαι πάλι. Και ο λόγος μου είναι συμβόλαιο.
Κλαδος ΠΕ 01 ΠΕ02 ΠΕ 03 ΠΕ 04 ολοι ΠΕ 05 ΠΕ 06 ΣΥΝΟΛΟ 653 ‰ 9309 ‰ 2669 ‰ 3414 ‰ 1423 ‰ 2748 ‰Πινακας Α 36 55,13!! 68 7,30 17 6,37 39 11,42 9 6,32 7 2,55Πινακας Β 5 7,66 47 5,05 12 4,50 17 4,98 1 0,70 12 4,37Πινακας Γ 1 1,53 14 1,50 9 3,37 5 1,46 1 0,70 2 0,73