0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποια ειναι αυτη η αφρικανικη βρε aristos2;παντως ολες οι χρονιες που ερχονται θα ναι χειροτερες ακομα, και ειδικα για τους διορισμενουςφανταζει η τριετια για μεταθεση πολυ λιγη, δηλαδη να πας με μωρακι και να φυγεις με εφηβο....
Καλημέρα.Μήπως υπάρχει κανείς που ενώ ήταν στον περσινό εννιαίο πίνακα διορισμών ΠΕ70 και να μην βρίσκει το όνομά του στον σημερινό ?Εχει σχέση αν δεν έκανε φέτος τα χαρτιάτου για αναπληρωτής ή είναι απλά μια παράλειψη ?
έχω μια απορίαο pasok έχει διαγραφεί από το forum ή αυτοδιαγράφηκε; γιατί αν ισχύει το 2ο, τότε τι ρόλο έπαιξε όλο αυτό τον καιρό;
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Αυγούστου 05, 2011, 09:48:46 pmέχω μια απορίαο pasok έχει διαγραφεί από το forum ή αυτοδιαγράφηκε; γιατί αν ισχύει το 2ο, τότε τι ρόλο έπαιξε όλο αυτό τον καιρό; έβαλε avatar του πασοκ. Τι περιμένεις να τον κάνουνε...
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 05, 2011, 10:38:10 pmΠαράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 05, 2011, 10:35:57 pmΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 05, 2011, 10:32:57 pmΕκοιμήθη το pasok....μεταφορικά μιλώντας....απλώς έτυχε.....Αιωνία του η μνήμη...Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...διορισμένοι! (και φυσικά δεν μιλάω για το πρώην μέλος)μη ζήσει και μας θυμάται ..., όχι το πρώην - γιατί πρώην, ο δυστυχής; - μέλος!Κανείς δεν ξέρει γιατί πρώην, τώρα πια δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να μας πει αν ήταν "αυτοκτονία" ή "δολοφονία"!
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 05, 2011, 10:35:57 pmΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 05, 2011, 10:32:57 pmΕκοιμήθη το pasok....μεταφορικά μιλώντας....απλώς έτυχε.....Αιωνία του η μνήμη...Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...διορισμένοι! (και φυσικά δεν μιλάω για το πρώην μέλος)μη ζήσει και μας θυμάται ..., όχι το πρώην - γιατί πρώην, ο δυστυχής; - μέλος!
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 05, 2011, 10:32:57 pmΕκοιμήθη το pasok....μεταφορικά μιλώντας....απλώς έτυχε.....Αιωνία του η μνήμη...Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...διορισμένοι! (και φυσικά δεν μιλάω για το πρώην μέλος)
Εκοιμήθη το pasok....μεταφορικά μιλώντας....απλώς έτυχε.....
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 05, 2011, 11:02:55 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 05, 2011, 10:38:10 pmΠαράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 05, 2011, 10:35:57 pmΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 05, 2011, 10:32:57 pmΕκοιμήθη το pasok....μεταφορικά μιλώντας....απλώς έτυχε.....Αιωνία του η μνήμη...Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...διορισμένοι! (και φυσικά δεν μιλάω για το πρώην μέλος)μη ζήσει και μας θυμάται ..., όχι το πρώην - γιατί πρώην, ο δυστυχής; - μέλος!Κανείς δεν ξέρει γιατί πρώην, τώρα πια δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να μας πει αν ήταν "αυτοκτονία" ή "δολοφονία"! ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;
ΧΑΧΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ;ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ΘΕΛΕΤΕ ;