0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 08, 2011, 11:30:03 amΈχετε ακούσει αν ο μισθός μας από Σεπτέμβρη -αναφέρομαι στους αναπληρωτές ακω- θα μειωθεί; Δηλ. θα κατέβει από τα 1200+ που παίρναμε μέχρι τώρα;Καπου ακουσα θα κοπει το 10% του επιδοματος εξωσχολικης απασχολησης , αρα αν αυτο ειναι 100 ευρω πχ θα κοπουν 10 ευρω .Κατι τετοιο.
Έχετε ακούσει αν ο μισθός μας από Σεπτέμβρη -αναφέρομαι στους αναπληρωτές ακω- θα μειωθεί; Δηλ. θα κατέβει από τα 1200+ που παίρναμε μέχρι τώρα;
και στον οαεδ δε μετραγε η προυπηρεσια, και ξαφνικα διοριστηκαν ενω εμεις ακομα
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 07, 2011, 08:40:27 pmLasid, νομίζω ότι ένας καθηγητής μπορεί να γίνει ο πλέον κατάλληλος για τη θέση του Υπουργού Παιδείας......Και βέβαια η θέση μου είναι ότι η Παιδεία και η Υγεία πρέπει να έχουν τη μερίδα του λέοντος στους διορισμούς για το καλό του μέλλοντος του τόπου μας......Οπότε ......ΝΑΙ!Κρίμα που δεν έχει την ίδια άποψη και η κυβέρνηση...Οι περισσότερες χώρες που έχουν οικονομικά προβλήματα "κόβουν" από την παιδεία (βλέπε Πορτογαλία).Μου αρέσει που λόγω της μορφολογίας της χώρας μας και των πολλών νησιών μας, κάποτε λέγαμε ότι τα έξοδα για την παιδεία και οι μισθοί του δημοσίου γενικά θεωρούνταν ανελαστικές δαπάνες...κι όμως η ικανότατη υπουργός μας βρήκε τον τρόπο με συγχωνεύσεις και κολπάκια να μειώσει τις δαπάνες του υπουργείου της.Εδώ έχει μηδενίσει σχεδόν τους διορισμούς και περιμένει να λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία από Σεπτέμβρη!
Lasid, νομίζω ότι ένας καθηγητής μπορεί να γίνει ο πλέον κατάλληλος για τη θέση του Υπουργού Παιδείας......Και βέβαια η θέση μου είναι ότι η Παιδεία και η Υγεία πρέπει να έχουν τη μερίδα του λέοντος στους διορισμούς για το καλό του μέλλοντος του τόπου μας......Οπότε ......ΝΑΙ!
ρε παιδια συγνωμη αλλα γιατι δεν μπορω να βρω πινακες 2011-2012 στην αιτηση? απο 2010-11 αρχιζει,. τι λαθος κανω?
Τελευταία πληροφορία μέσω φίλου δημοσιογράφου, η εγκύκλιος διορισμών θα βγεί μετά τις 15 Αυγούστου, αφού γίνουν και οι τοποθετήσεις των διευθυντών και υπολογίσουν όλα τα κενά! Η Παναγιά μαζί μας...
Παράθεση από: dimstella στις Αυγούστου 08, 2011, 01:07:08 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 08, 2011, 11:00:59 amΦοβάμαι πως αν την πάρουν οι δήμοι, θα ξαναδούμε άτομα με πτυχίο το 2011 να παίρνουν 10 ώρες ,όπως άλλωστε έγινε και παλιά και διορίστηκαν μόνο με πδσ χωρίς να ξέρουν τι χρώμα έχει το ΑΣΕΠ.Ελλάς το μεγαλείο σου. μπορεί να δεις και άτομα με ώρες 20 ώρες και όσες ώρες θέλεις.Η προϋπηρεσία που ΘΑ αποκτηθεί ΔΕΝ θα προσμετράται για διορισμό, καθώς σύμφωνα με το νόμο η πρόσληψη δεν έγινε από το ΥπουργείοΝαι...αλλά αυτό δεν μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει και να προσμετρηθεί στο μέλλον; Αναδρομικά...
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 08, 2011, 11:00:59 amΦοβάμαι πως αν την πάρουν οι δήμοι, θα ξαναδούμε άτομα με πτυχίο το 2011 να παίρνουν 10 ώρες ,όπως άλλωστε έγινε και παλιά και διορίστηκαν μόνο με πδσ χωρίς να ξέρουν τι χρώμα έχει το ΑΣΕΠ.Ελλάς το μεγαλείο σου. μπορεί να δεις και άτομα με ώρες 20 ώρες και όσες ώρες θέλεις.Η προϋπηρεσία που ΘΑ αποκτηθεί ΔΕΝ θα προσμετράται για διορισμό, καθώς σύμφωνα με το νόμο η πρόσληψη δεν έγινε από το Υπουργείο
Φοβάμαι πως αν την πάρουν οι δήμοι, θα ξαναδούμε άτομα με πτυχίο το 2011 να παίρνουν 10 ώρες ,όπως άλλωστε έγινε και παλιά και διορίστηκαν μόνο με πδσ χωρίς να ξέρουν τι χρώμα έχει το ΑΣΕΠ.Ελλάς το μεγαλείο σου.