0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι ομως σε περιπτωση εξαντλησης του 60-40 οπως φιλολογοι και μαθηματικοι θα γινει ΑΣΕΠ Θα προκυρυχθει μονο για αυτες τις ειδικοτητες
Αφού ο νόμος λέει 60%- 40% ,θα το παραβεί κι αυτό;
Παράθεση από: Demek στις Αυγούστου 09, 2011, 07:39:16 pmΚι ομως σε περιπτωση εξαντλησης του 60-40 οπως φιλολογοι και μαθηματικοι θα γινει ΑΣΕΠ Θα προκυρυχθει μονο για αυτες τις ειδικοτητεςΚαι εγώ αυτό θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν αυτό μπορεί να γίνει.Δεν μπορεί να κάνει νέο διαγωνισμό όσο έχει αδιόριστους ΑΣΕΠίτες λέει το Σύνταγμα. Αλλά αδιόριστους τι είδους; Της ίδιας ειδικότητας; Της ίδιας προκύρηξης; Τι ακριβώς;Πάντως και η δική μου η αίσθηση είναι ότι δε θα περιμένει να εξαντληθούν οι αδιόριστοι ΑΣΕΠίτες των ξενόγλωσσων ή των τεχνικών για να κάνει ΑΣΕΠ για φιλόλογους, φυσικούς,κλπ.
Τώρα ίσως μου ταιριάζει γιατί άτομο που μπήκε στο 24μηνο με 'ειδική ρύθμιση΄ αναφέρεται σε διορισμό για φέτος! λέτε να είναι στους 150 του 24μηνου, που θα προσπεράσουν πολλούς του 40%;Άρα τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτά που 'διαρρέουν '. δοκιμάζουν αντιδράσεις, που μάλλον δεν υπάρχουν.Σε λιγότερο από 10 μέρες θα φανεί τι από αυτά που ακούγονταν ήταν αλήθεια και τι όχι.