0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι οι αριθμοι ανα ειδικοτητα αποφασηστικαν αυριο βγαινει η εγκυκλιος διορισμων προσπαθω να επικοινωνησω με συναδελφο στο υπουργειο αλλα δεν σηκωνει το κινητο αν μαθω νεοτερα θα ενημερωσω
10-08-2011 Ανάρτηση διορθωμένων πινάκων 24μήνου. Λόγω σφάλματος στο SW, στους παλιούς πίνακες συμπεριλαμβανόταν λανθασμένα προϋπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση και σε ΤΕΕ ΟΑΕΔ.
Οι πίνακες 24μηνου άλλαξαν και στους φιλολόγους.
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 10, 2011, 05:09:22 pmΟι πίνακες 24μηνου άλλαξαν και στους φιλολόγους.με καποια επιφυλαξη, νομιζω χθες ειχε 60 ατομα το 24μηνο των φυσικων και σημερα 59( δεν το αποθηκευσα χθες)
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ