0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Επειδή ακούω για πρώτη φορά την λέξη "σουαχίλι" και ψάχνοντας στο Google βρήκα πως είναι γλώσσα της ανατολικής Αφρικής, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος τι εννοεί κάποιος εν' Ελλάδι χρησιμοποιώντας αυτή την λέξη... Μάλλον είμαι πολύ μεγάλος και έχω χάσει επεισόδια στο γλωσσικό γίγνεσθαι ή πολύ μικρός και άπειρος στα γλωσσικά, αλλά με μεγάλη δίψα τελευταία για μάθηση...
συναδελφοι οι αριθμοι ανα ειδικοτητα αποφασηστικαν αυριο βγαινει η εγκυκλιος διορισμων προσπαθω να επικοινωνησω με συναδελφο στο υπουργειο αλλα δεν σηκωνει το κινητο αν μαθω νεοτερα θα ενημερωσω
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:46:07 pmΕπειδή ακούω για πρώτη φορά την λέξη "σουαχίλι" και ψάχνοντας στο Google βρήκα πως είναι γλώσσα της ανατολικής Αφρικής, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος τι εννοεί κάποιος εν' Ελλάδι χρησιμοποιώντας αυτή την λέξη... Μάλλον είμαι πολύ μεγάλος και έχω χάσει επεισόδια στο γλωσσικό γίγνεσθαι ή πολύ μικρός και άπειρος στα γλωσσικά, αλλά με μεγάλη δίψα τελευταία για μάθηση... Υπονοεί τη γλωσσομάθεια που είτε αποκτήθηκε με υπόγειο τρόπο, είτε δεν έχει πρακτική αξία για την Ελλάδα....
Παράθεση από: Demek στις Αυγούστου 10, 2011, 05:04:16 pmσυναδελφοι οι αριθμοι ανα ειδικοτητα αποφασηστικαν αυριο βγαινει η εγκυκλιος διορισμων προσπαθω να επικοινωνησω με συναδελφο στο υπουργειο αλλα δεν σηκωνει το κινητο αν μαθω νεοτερα θα ενημερωσω.Αύριο αποκλείεται, βρε παιδιά! Μέχρι κ αύριο γίνονται οι ενστάσεις!Για την Α/θμια θα βγει.
συναδελφοι οι αριθμοι ανα ειδικοτητα αποφασηστικαν αυριο βγαινει η εγκυκλιος διορισμων προσπαθω να επικοινωνησω με συναδελφο στο υπουργειο αλλα δεν σηκωνει το κινητο αν μαθω νεοτερα θα ενημερωσω.
Παράθεση από: buble10 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:50:46 pmΠαράθεση από: Demek στις Αυγούστου 10, 2011, 05:04:16 pmσυναδελφοι οι αριθμοι ανα ειδικοτητα αποφασηστικαν αυριο βγαινει η εγκυκλιος διορισμων προσπαθω να επικοινωνησω με συναδελφο στο υπουργειο αλλα δεν σηκωνει το κινητο αν μαθω νεοτερα θα ενημερωσω.Αύριο αποκλείεται, βρε παιδιά! Μέχρι κ αύριο γίνονται οι ενστάσεις!Για την Α/θμια θα βγει.Οι ενστάσεις γίνονται μέχρι αύριο το μεσημέρι για τη δευτεροβάθμια και λογικά θα βγει την Παρασκευή η εγκύκλιος διορισμών. Ποιος μας λέει όμως ότι δε θα θελήσει το υπουργείο να μας κάνει την έκπληξη και να τη βγάλει Πέμπτη βραδάκι για να έχει ίδιες μέρες αιτήσεων μαζί με την πρωτοβάθμια;
Δηλαδή θα βγει μαζί η εγκύκλιος διορισμών και για πρωτοβάθμια και για δευτεροβάθμια την Παρασκευή;
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 10, 2011, 11:27:28 pmΔηλαδή θα βγει μαζί η εγκύκλιος διορισμών και για πρωτοβάθμια και για δευτεροβάθμια την Παρασκευή;Ετσι μου είπαν σήμερα το απογευμα, προσπαθούν να τη βγάλουν τη Παρασκευή και να δώσουν 2 μέρες 16 και 17/8 για αιτήσεις διορισμών.
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 10, 2011, 11:00:23 pmΠαράθεση από: buble10 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:50:46 pmΠαράθεση από: Demek στις Αυγούστου 10, 2011, 05:04:16 pmσυναδελφοι οι αριθμοι ανα ειδικοτητα αποφασηστικαν αυριο βγαινει η εγκυκλιος διορισμων προσπαθω να επικοινωνησω με συναδελφο στο υπουργειο αλλα δεν σηκωνει το κινητο αν μαθω νεοτερα θα ενημερωσω.Αύριο αποκλείεται, βρε παιδιά! Μέχρι κ αύριο γίνονται οι ενστάσεις!Για την Α/θμια θα βγει.Οι ενστάσεις γίνονται μέχρι αύριο το μεσημέρι για τη δευτεροβάθμια και λογικά θα βγει την Παρασκευή η εγκύκλιος διορισμών. Ποιος μας λέει όμως ότι δε θα θελήσει το υπουργείο να μας κάνει την έκπληξη και να τη βγάλει Πέμπτη βραδάκι για να έχει ίδιες μέρες αιτήσεων μαζί με την πρωτοβάθμια; Μπάστα! Δεν χρειάζεται κ μία μέρα για τους ανανεωμένους μετά τις ενστάσεις πίνακες;;; Αυτή η μέρα για την Α/θμια ήταν σήμερα. Προσωπικά, πιστεύω ότι, παρά τις πληροφορίες του Μπράτη κ λογικά σκεπτόμενη κ μετά από 5 χρόνια που παρακολουθώ τα πράγματα εκ των έσω, η εγκύκλιος θα βγει την Παρασκευή κ αύριο θα αναρτηθούν οι πίνακες της Α/θμιας διορθωμένοι μετά τις ενστάσεις.
Παράθεση από: Physicalit στις Αυγούστου 10, 2011, 11:37:19 pmΠαράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 10, 2011, 11:27:28 pmΔηλαδή θα βγει μαζί η εγκύκλιος διορισμών και για πρωτοβάθμια και για δευτεροβάθμια την Παρασκευή;Ετσι μου είπαν σήμερα το απογευμα, προσπαθούν να τη βγάλουν τη Παρασκευή και να δώσουν 2 μέρες 16 και 17/8 για αιτήσεις διορισμών.Ούτως ή άλλως με τόσους λίγους υποψήφιους για διορισμό, έχουν μειώσει την προσέλευση για αιτήσεις, άρα γιατί να μη μειώσουν και τις μέρες των αιτήσεων; Τρεις μέρες πέρυσι (Παρασκευή, Δευτέρα & Τρίτη). Δύο μόνο μέρες φέτος (Τρίτη & Τετάρτη). ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ πρέπει να είναι το σύνθημα...ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ!