0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: legor στις Αυγούστου 10, 2011, 08:56:49 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ε, τοτε αφου βιβλία, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητες θα είναι στη θέση τους ποια είναι η δ΄θσκολη χρονιά?μας δουλέυουν φαίνεται....αστο καλό πια, βαρέθηκα
παιδια, ειναι μια σωτηροπουλου διονυσια πε02 στο 24μηνο και περυσι στον κλειδωμενο πινακα εμφανιζει το σχολικο ετος 2007-8 2,994 μηνες και φετος 3,702.Απο 24,35 μηνες φετος φαινεται 25,058.
Να σου πω αυτό που γνωρίζω με κάθε επιφύλαξη….φέτος ήμουν νομό Ηλείας και στο τέλος της χρονιάς άλλαξε η μοριοδότηση του νομού, η οποία θα έχει ισχύει το 2011-2012! Μας ενημέρωσαν ότι τα μόρια θα τα πάρουμε αναδρομικά, δεν ξερώ αν τυχόν είναι μια τέτοια περίπτωση…