0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπάρχει κανείς θεολόγος εδώ μέσα?σ ερώτηση μου στο υπουργείο για πιθανή επανάληψη του αριθμού 30 των περσινών προσλήψεων(ΠΕ01),πήρα την απάντηση: ''εξωφρενικά μεγάλος αριθμός''...
Παράθεση από: Κατερίνα78 στις Αυγούστου 17, 2011, 02:03:04 pmυπάρχει κανείς θεολόγος εδώ μέσα?σ ερώτηση μου στο υπουργείο για πιθανή επανάληψη του αριθμού 30 των περσινών προσλήψεων(ΠΕ01),πήρα την απάντηση: ''εξωφρενικά μεγάλος αριθμός''...Συγνώμη αλλά κάτι διαφορετικό του 0 είναι εξωφρενικό για Θεολόγους. Είναι δυνατόν το 2011-12 να διδάσκονται θρησκευτικά στα σχολεία κ να κόβουν πληροφορικές κτλ;;;
Παράθεση από: vantonis στις Αυγούστου 17, 2011, 02:10:05 pmΠαράθεση από: Κατερίνα78 στις Αυγούστου 17, 2011, 02:03:04 pmυπάρχει κανείς θεολόγος εδώ μέσα?σ ερώτηση μου στο υπουργείο για πιθανή επανάληψη του αριθμού 30 των περσινών προσλήψεων(ΠΕ01),πήρα την απάντηση: ''εξωφρενικά μεγάλος αριθμός''...Συγνώμη αλλά κάτι διαφορετικό του 0 είναι εξωφρενικό για Θεολόγους. Είναι δυνατόν το 2011-12 να διδάσκονται θρησκευτικά στα σχολεία κ να κόβουν πληροφορικές κτλ;;;μόνο ο θεούλης θα μας σώσει..οι τεχνοκράτες απέτυχαν..
Μηνυμα απο αλλο ποστ.Ειπε η ΝΕΤ για προσθετους διορισμους.Τα κενα ειναι 20.000 .Αντε να και κατι ευχαριστο